Jeg har handlet hos Moshi Moshi Mind mange gange, og jeg bliver aldrig skuffet. Deres produkter er i en fantastisk kvalitet, med lækre materialer og et tidløst design, som holder sæson efter sæson... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Omfagner en, sine nære, og kære. Spændende univers af tøj især, og til ens hjem. Sengetøj, yoga udstyr osv. Min nye hverdag uden besvær. Nyder synet, og følelsen af mit tøj, yoga udstyr, senget... Toon meer
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for første gang købt hos jer og jeg er utrolig glad for mit køb som overraskede mig positivt. Design og kvalitet var bedre end forventet.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Contactgegevens
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Denemarken
- +45 26 80 13 03
- customercare@moshimoshimind.dk
- moshimoshimind.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er vild med jeres mindfulde…
Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er altid med i min hverdag, på job, i fritiden og på rejser. I rummer det hele. Samtidig er jeres service i top, både online og i butikken. Jeres kundeklub er ligeledes value-for-money. Det hele gør, at jeg vender tilbage til jer igen og igen...... :-)

Antwoord van moshi moshi mind
SOM ALTID SUPER GOD KUNDESERVICE ...&…
SOM ALTID SUPER GOD KUNDESERVICE ...& PAKKER TIL AFTALT TID ... ☀️ ... 🥰

Antwoord van moshi moshi mind
Helt igennem en dejlig oplevelse.
Helt igennem en dejlig oplevelse.
Dygtige kompetente ekspedienter og en dejlig stemning i forretningen på Østerbro.

Antwoord van moshi moshi mind
Tidløst og æstetisk univers der…
Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år.
Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt tilpas i sig selv.
Velklædt med ro, enkelhed og omtanke.

Antwoord van moshi moshi mind
Den dejligste webshop og fysiske butik…
Den dejligste webshop og fysiske butik - der er altid god service begge steder, og denne gang har jeg fået mig en smuk og behagelig sommerkjole - kun de bedste anbefalinger fra en kunde, der har været med fra starten.

Antwoord van moshi moshi mind
Varen levede op til mine forventninger
Varen levede op til mine forventninger. Og hurtig levering.

Antwoord van moshi moshi mind
Det kan ikke blive til mere end to…
Det kan ikke blive til mere end to stjerner.
Varene er gode, men kundeservice meget mangelfuld.
Jeg havde bestilt en pakke der intet modtager info og afhentning var oplyst.
Skrev om dette og det eneste svar er , at de beklager.
Intet hjælp, trods flere mails da pakken skulle hentes samme dag før den blev sendt retur.
Har selv måtte undersøge sagen hos GLS og har fået min pakke.
Har prøvet denne problematik før og normalt er det firma der er afsender, meget behjælpelige med at du som kunde ikke selv skal stå med opgaven at finde frem til pakken de har afsendt.
Firmaet svarer stadig ikke, hverken på telefon eller mail.

Antwoord van moshi moshi mind
Hurtig levering og super og nem service…
Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelingen i stoffet, var det nemt at bytte begge. Stoffet er meget smukt og i super kvalitet og hver kjole og buks er unik, da stoffet bliver klippet lidt forskelligt for hver gang.

Ro og nærvær
Jeg holder meget af Moshi Moshi mind universet. Produkter såvel som service udstråler ro og nærvær. Tak for jer.

Hurtig og effektiv betjening
Hurtig og effektiv betjening. Nem og overskuelig butik.

Antwoord van moshi moshi mind
Rigtig god betjening og fine produkter…
Rigtig god betjening og fine produkter i god kvalitet

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, dejlige produkter og i det hele taget bare en god oplevelse at være kunde hos jer

Antwoord van moshi moshi mind
Kvalitet og pasform er helt i top
Kvalitet og pasform er helt i top. Og jeg fik mit tøj leveret super hurtigt. Kommer helt sikkert til at udvide min garderobe med flere styles herfra 🤩

Hurtig levering / kvalitet
Hurtig levering. Kvalitet er i top. Pasform som beskrevet. Produkterne jeg købte lever op til beskrivelse og forventninger

Antwoord van moshi moshi mind
Super service og hurtig levering 🚚👌

Antwoord van moshi moshi mind
Super lækker vare og hurtig levering.
Nem webbside at handle på, og vare af god kvalitet. Varen kom hurtigt og den levede helt op til forventning.

Antwoord van moshi moshi mind
It was a lovely experience in store, so happy with the items I bought!
It was a lovely experience in store, the people there where so friendly and helpful. I bought a set of a top and pants and obsessed with them. So good to feel good about the clothing how it’s made and sourced.

Lækkert sortiment
Lækkert sortiment - Nemt og hurtigt, både ved bestilling og returnering.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.