Jeg har handlet hos Moshi Moshi Mind mange gange, og jeg bliver aldrig skuffet. Deres produkter er i en fantastisk kvalitet, med lækre materialer og et tidløst design, som holder sæson efter sæson... Toon meer
Omfagner en, sine nære, og kære. Spændende univers af tøj især, og til ens hjem. Sengetøj, yoga udstyr osv. Min nye hverdag uden besvær. Nyder synet, og følelsen af mit tøj, yoga udstyr, senget... Toon meer
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for første gang købt hos jer og jeg er utrolig glad for mit køb som overraskede mig positivt. Design og kvalitet var bedre end forventet.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Denemarken
- +45 26 80 13 03
- customercare@moshimoshimind.dk
- moshimoshimind.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van moshi moshi mind
Nem online side og hurtig levering
Nem online side og hurtig levering. God oplevelse

Blødeste bukser
Blødeste bukser, hurtig levering - meget tilfreds

Antwoord van moshi moshi mind
Har købt moments top cotton
Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

Antwoord van moshi moshi mind
Hurtig og effektiv levering af lækre…
Hurtig og effektiv levering af lækre varer.

Antwoord van moshi moshi mind
hurtig levering og varerne levede 100%…
hurtig levering og varerne levede 100% op til mine forventninger både ift design, kvalitet og størrelser

Antwoord van moshi moshi mind
Skøn butik og hjælpsom betjening
Skøn butik og hjælpsom betjening. Og ikke mindst lækkert tøj.

Super god oplevelser
Super god oplevelser:
Hurtig levering og en vare som levede fuldstændig op til det som var vist på billeder og beskrevet. Vil Klart handle her igen og holde øje med deres styles fremadrettet.

Antwoord van moshi moshi mind
Kvaliteten er i top og hurtig…
Kvaliteten er i top og hurtig forsendelse, super god oplevelse, men alt alt for sent i mit liv er jeg blevet opmærksom på dette skønne og smukke brand, det gør jeg noget ved nu :-)

Lækre bæredygtige produkter
Butikken er hyggelig. De gennemført bæredygtige produkter er lækre og det er nemt at bruge webshoppen.
Tine Larsen

Antwoord van moshi moshi mind
Hurtig levering og godt produkt:)

Antwoord van moshi moshi mind
Skønne tidsløse produkter og super god service
Altid skønne og tidsløse produkter som jeg har glæde af i mange år (bæredygtigt). At man modtager sine vare 2 dage efter at de er bestilt er bare et ekstra plus. Jeg kan også virkelig god lide det nye tiltag med at man kan få et tilgodebevis på returbeløbet hvis man skal sende en pakke retur.

Super lækker kvalitet
Super lækker kvalitet
Har købt mange ting igennem årene og kvaliteten er altid superlækker og holdbart. Jeg vender altid tilbage til jeres hjemmeside. Rart at købe et sted hvor man ved at det er sådan.
Mvh
Anne

Antwoord van moshi moshi mind
Jeg er vild med styles og kvalitet og altid hurtig levering..
Jeg er vild med styles og kvalitet, elsker at i også laver str. xl så os med lidt mere fulde kan købe jeres tøj👍. Altid hurtig levering. Kun en ting forvirrer mig og det er at man i jeres kundeklub kan aktivere flere fordele på den gang, men kun kan bruge en pr.ordre. Ved godt det står et sted men jeg kunne godt tænke mig at man blev gjort opmærksom på det når man aktivere den første fordel.

Antwoord van moshi moshi mind
En dejlig købsoplevelse hos moshi moshi mind
Jeg modtog en skøn bluse, som passede helt perfekt. Den er blød og behagelig - og samtidig smuk og bæredygtig!
Jeg købte også en room mist som skaber en dejlig mild og rolig stemning med sin aromatiske duft.

Antwoord van moshi moshi mind
Blev ekspederet af den sødeste unge…
Blev ekspederet af den sødeste unge pige/ekspedient. Hun var smilende, imødekommende og det var en god oplevelse.

Antwoord van moshi moshi mind
TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's…
TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's ganske særlige kundepleje & fællesskab der gør fornyelse af mit tøjvalg til mere en 'bare' NYT TØJ 🥰 ... JERES EVENT's har ALDRIG skuffet ... I er noget ganske særligt for mange af os der værdsætter 'SUPER KVALITET & DESIGN'

Antwoord van moshi moshi mind
Lækkert tøj med ansvarlig profil
Lækkert tøj med ansvarlig profil. Dog lidt ærgerligt med manglende svar på henvendelser via kundemail.

Antwoord van moshi moshi mind
Hurtig levering og tøjet lever op til…
Hurtig levering og tøjet lever op til det beskrevne. Dejlig kvalitet.

Antwoord van moshi moshi mind
Lees meer over geverifieerde reviews.