Post NL schijnt de schuldige te zijn van een zeer trage levering. Dat is vervelend voor beide partijen de afzender en de geadresseerde. De USB lader is een slim hulpstukje als je toch een optimat... Toon meer
Bestelling werd snel en correct geleverd. Jammer genoeg is het op de site niet mogelijk om aan te geven dat je een factuur op naam van je zaak wil ontvangen. Na vooraf gemaild te hebben kreeg... Toon meer
Motor Gadgets is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht door een echte motorliefhebber die gepassioneerd is door alles wat met motorrijden te maken heeft. Het bedrijf heeft zich toegelegd op de verkoop van motor, scooter, fiets en e-bike accessoires en biedt een breed scala aan hoogwaardige en betaalbare producten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Het assortiment van Motor Gadgets omvat onder andere remschijfsloten met alarm, beschermhoezen, GPS tracking systemen, jump starters en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoge normen van het bedrijf. Als verkoper op Bol.com biedt Motor Gadgets een uitstekende klantenservice en snelle verzending van hun producten. Bovendien werkt het bedrijf er hard aan om hun klanten tevreden te stellen en te zorgen voor een positieve koopervaring. Bij Motor Gadgets draait alles om het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare accessoires voor uw motor, scooter, fiets of e-bike, dan bent u bij Motor Gadgets aan het juiste adres.
Eemstraat, 3742 CA, Baarn, Nederland
- +31654933208
- jasper@motor-gadgets.com
- motor-gadgets.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb het gekocht en betaald
Ik heb het gekocht en betaald, maar ze hebben het artikel nooit naar me opgestuurd.
Wat een top service!
Je leert een bedrijf pas echt goed kennen als er een defect is. In mijn geval deed mijn Beeline (navigatie) het niet meer. Eigenaar Jasper heeft hem keurig omgeruild en thuis afgegeven. Waar maak je dat nog mee. Fijne communicatie en super vriendelijk.
De vlotte thuisbezorging van Jasper
Levering is niet op tyd geleverd maar…
Levering is niet op tyd geleverd maar hebben my netjes bericht dat het wat later komt via wats app daar het niet op voorraad was
Zo kan het ook
Goede leveringservice
Snelle reactie op vragen betreffende de bestelling
Makkelijke site
Innovv en motorlampen besteld.
Innovv en motorlampen besteld.
vlot geleverd , goede communicatie en uitleg.
prima service.
Verwarrende typenummers
Het is verwarrend als je zonder toelichting een andere Carpuride ontvangt dan je bestelt (BSPRO ipv BS), maar fabrikant bevestigt dat het identieke apparaten zijn. Dus achteraf gezien ging levering vlot en netjes
Besteld en goed aangekomen.
Bestelling werd snel en correct…maar
Bestelling werd snel en correct geleverd.
Na vooraf gemaild te hebben kreeg ik de bevestiging dat dat geen probleem was, dus alle bedrijfsgegevens doorgestuurd. Uiteindelijk toch enkel een factuur op mijn privénaam ontvangen.
Na levering geprobeerd te bellen (geen reactie) en via WhatsApp wel contact gehad, maar helaas nooit een zakelijke factuur gekregen.
Spijtig, want de levering zelf verliep prima.

Goed contact met Jasper.
PostNL was traag met afhandeling van het pakket waardoor het wat langer onderweg was. Prettig contact gehad met Jasper. Hij bood aan om het pakket desnoods zelf te komen brengen! Tof aanbod maar was gelukkig niet nodig daar PostNL zichzelf hervond.
Super geholpen
Via een vraag op adv MP over de Chigee AIO-6 bij Jasper (motor gadgets) terecht gekomen. Jasper was open en transparant over de levering van een adapter. Desondanks kon motor-gadgets mij wel helpen waar andere dit niet konden op dat moment. Afspraak gemaakt en on route. Daar aangekomen zeer goede uitleg gehad over de verschillende systemen met een voor mij advies op maat. Jasper weet waar hij over praat, beloofd geen koeien met gouden hoornen. Thuis aangekomen de Chigee direct geïnstalleerd en kreeg nog wat tips van Jasper via Whats app. Waar een klein bedrijf groot in kan zijn, service, aandacht en expertise met een uitroepteken!!!

Antwoord van Motor Gadgets
Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak
Goede info, voor motorrijders zeer aansprekende gadgets. Zeer vriendelijk en afspraak is afspraak. Eerlijke prijzen. Wat wil je nog meer …

Het duurde iets langer
Het duurde iets langer, voordat ik het voorwerp ontving. Het voldoet aan de verwachtingen.

Antwoord van Motor Gadgets
Goede service, behulpzaam en vriendelijk
Hele goede service en erg vriendelijk en behulpzaam en zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Erg te spreken over de service.