motorbandenmarkt.nl Reviews 1.011

3,6

Nieuwe banden gekocht voor mijn V Max, Bridgestone! Goede uitleg gekregen over Bridgestone nieuwe motor bandenpech garantie aanvragen, ongeacht het banden merk! Na registratie 24 maanden bandenpech g... Toon meer

Heb motorbanden gekocht..staan servicebedrijven op met lage prijzen voor het monteren. Echter: als je contact zoek met deze bedrijven betaal je veel meer. Dit klopt voor geen meter.. Niet bestelle... Toon meer

Na een slechte ervaring bij een goedkopere leverancier, heb ik toch maar besloten iets meer te betalen bij Motorbandenmarkt. Helaas is ook hier de vervoerder DPD waardoor mijn band na een week pas wer... Toon meer

Bestel hier altijd m'n banden. Nooit gaat er iets mis. Alleen deze keer duurde het wel erg lang voor ze binnen kwamen. 9 werkdagen duurde het, normaal gesproken als ik ze op maandag bestel heb ik ze d... Toon meer

1. Bandenwinkel
  2. Motorwinkel

Over motorbandenmarkt.nl

Motorbandenmarkt.nl is niet alleen uw persoonlijke online specialist voor motorbanden van alle merken, maten en prijsklassen, maar biedt ook een breed assortiment aan binnenbanden, velglinten en mousse. Ook speciale wensen zoals expressverzending of een actuele DOT worden graag vervuld – en dat altijd tegen een scherpe prijs.

Snelheid staat voorop bij Motorbandenmarkt.nl: vanuit het web direct de weg op! Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst blijven we dankzij onze enorme voorraad altijd leverbaar.

Wij bieden een ongeëvenaard assortiment in de volgende categorieën:

Motorbandenmarkt.nl is een merk van Delticom AG, dat inmiddels online bandenwinkels in meer dan 40 landen exploiteert en al meer dan 25 jaar succesvol in de markt is.

Onze webshop is TÜV-gecertificeerd en biedt een veilige winkelervaring met diverse betaalmogelijkheden.

Ook na uw aankoop profiteert u van onze uitstekende service dankzij ons uitgebreide netwerk van montagepartners.

U kunt uw nieuwe banden al tijdens de bestelling direct naar uw montagepartner laten sturen.

De beoordelingen van onze klanten spreken voor zich: hoge tevredenheid over onze service, snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

3,6

Gemiddeld

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heb motorbanden gekocht..staan…

Echter: als je contact zoek met deze bedrijven betaal je veel meer.
Dit klopt voor geen meter..
Niet bestellen dus..oplichters.
Niemand neemt telefoon op alleen k robots

30 april 2026

2 banden besteld, 1 geleverd + Slechte klantenservice

Ik heb 2 banden besteld waar ik bijna 2 weken op heb moeten wachten om vervolgens maar 1 te ontvangen.
Geprobeerd contact op te nemen door middel van de chatbot met weinig succes.

Vervolgens gebeld met het bedrijf om te horen dat de 2e band niet eens bestelbaar is en dus niet geleverd kan worden, ik heb niks eerder hiervan gehoord en als ik vraag om hulp bij het verkrijgen van een alternatief wordt ik verwezen om zelf maar weer even te gaan kijken op de website.

Walgelijke service, geen klantgevoel en totaal niet betrouwbaar op leveren.

30 april 2026

Valt erg tegen

Ik heb 10 december twee motorbanden besteld en betaald maar tot op heden enkel de achterband ontvangen. Dit ging goed en vrij snel (6 dagen)

Bij herhaaldelijk vragen wanneer ik mijn voorband kan ontvangen hoor ik enkel dat ze er mee bezig zijn en dat hij verstuurd gaat worden. Ik hoor echter niks concreets van wanneer dit gaat zijn.

Ik zie dat het bedrijf goede reviews krijgt, wat fijn is, maar mijn ervaring met deze webshop en vooral de communicatie is ronduit slecht.

Ik begrijp echt wel dat er met de feestdagen enkele vertraging kan optreden maar ik ben nu bijna een maand verder...

7 januari 2026

banden kwijtgeraakt, pakketbedrijven hebben moeite met NL bestellingen?

had 2 banden besteld, werden na 2 dagen verstuurd vanuit duitsland met DPD. tracking link werd niet meer geupdate en na een week gaven ze toe dat de banden kwijt waren geraakt..
er zijn nu 2 nieuwe banden verstuurd met GLS maar nu werkt de tracking link weer niet (de nederlandse postcode wordt niet herkend...)
fingers crossed dat deze banden wel ooit aankomen!

20 augustus 2025

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd, prijs-kwaliteit goed

15 april 2025

Beste Eric,
Dank u voor uw beoordeling wij zij blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de geleverde banden.
Met vriendelike groet,
Team autobandenmarkt.

Duurt te lang

Makkelijk te bestellen alleen jammer dat het al 2 weken verder is en nog steeds geen band.....

14 april 2025

Beste Raynor ,

Dank u voor uw beoordeling.

Via een aparte email hebben wij u geïnformeerd.

Team autobandenmarkt.

Foutje snel opgelost.

In eerste instantie niet tevreden omdat er een service contact op de website stond die geen motorbanden monteert. Uiteindelijk is dit opgelost na contact met iemand via de chat. De prijzen van motorbandenmarkt.nl zijn in ieder geval goed.

3 april 2025

Motorband gekocht

Motorband gekocht, prijzen incl. btw/verzending, geen bijkomende kosten en binnen 5 dagen geleverd (met weekend tussendoor). Band zit erom, zeer tevreden.

1 april 2025

Soepele transactie

Soepele transactie, vlot geleverd

10 maart 2025

Beste Eric ,

Dank u voor uw beoordeling.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons service.

Team autobandenmarkt

Hele nette prijzen

Hele nette prijzen, kwaliteit banden, vlot en netjes geleverd zoals beloofd. Dus de volgende keer bestel ik weer bij Motorbandenmarkt.

19 maart 2025

Beste Robert,
Het is
fijn om te horen dat u tevreden was met uw aankoop. Uw tevredenheid is
erg belangrijk voor ons, en we zullen ons blijven inspannen om aan uw
verwachtingen te voldoen. We hopen u binnenkort weer in onze winkel te
mogen verwelkomen.
Team motorbandenmarkt