Besteld bij Mountoberon waren twee broeken van Camel Active. Die vindt men in vele webshops. De prijs bij Mountoberon was uitstekend en de levering naar Duitsland kwam binnen 3 dagen. Zeer aan te beve... Toon meer
1 van de camel active broeken die besteld waren, had al heel snel een scheur. Deze werd kosteloos vervangen.
Ons is het goed bevallen, wij gaan hier vaker bestellen! Alleen jammer dat je de kosten voor het retour sturen zelf moet betalen. We hebben voor ruim 400,- aan bestellingen gedaan en dan verwacht je... Toon meer
In eerste instantie kreeg ik de bestelde broek voor mijn dochter zeer snel maar jammer genoeg in de foute maat. Tijdens het telefoongesprek werd ik zeer vriendelijk en correct geholpen. Twee dagen la... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Heb jij een actieve levensstijl? Trek je er graag eens op uit, maar hou je evenzeer van trendy casual vrijetijdskledij? Dan ben je bij Mount Oberon meteen aan het goede adres!
Mechelsesteenweg 680, 3020, Herent
- +32 (0)16 299 288
- info@mountoberon.com
- mountoberon.com
Mensen keken ook naar
prima service en levering
super zaak waar je lekker online kunt shoppen , goede merkkleding, prima niets op aan temerken !
zeer tevreden
Wederom een bestelling gedaan en zeer snel binnen. Tevens was alles goed passend.
niet erg tevreden, heb de bestelling nog maar gedeeltelijk binnen.
voor de 2e keer niet volledig geleverd.
ik vind dat als er staat op voorraad, en je besteld dan een of meerdere artikelen, dat deze artikelen dan ook direct geleverd dienen te worden !
het bestel-systeem dient zodanig te zijn, dat je alsnog wordt medegedeeld dat 1 of meerdere artikelen evt. later worden geleverd, VOORDAT je de betaling doet. en niet achteraf NA de betaling.
LEVERTIJD
Zou de volgende dag geleverd worden, maar heeft uiteindelijk 4 werkdagen geduurd.

Portefeuille correct geleverd
De bestelling van de portefeuille via mountoberon ging heel vlot en werd zoals aangegeven 2 dagen later geleverd. Correcte, vlotte afhandeling.
Zoals het hoort
Wat beloofd wordt, gebeurt ook. Vlotte afhandeling en snelle degelijke levering.
zeer correcte service
snelle en correcte service bij omruiling !
snel geleverd, goede kwaliteit
snel geleverd , leuke produkten van goed kwaliteit.
In mijn geval een sterretje minder omdat de sokken die ik bestelde voor mij van hetzelfde merk als die van m'n man ( dikke sok)een heel andere uitvoering bleken( zeer dunne sok). Misschien kan het handig zijn dit bij de beschrijving van de producten te vermelden!
héél prettig zo aankopen doen !
Helder, snel antwoord.
Duidelijke prijzen (geen transportkosten) en snel geleverd.
Wat wil je nog meer ?!
Bedankt Mountoberon.
Correcte en snelle service
Heel snelle levering, alles in orde, zeer tevreden.
Prima
Snelle levering, kleding voor zo ver te beoordelen ( nog niet gedragen) prima
zeer snelle, degelijke service!
In de namiddag besteld, dag nadien ontvangen.
Door de degelijke maatbeschrijving is het bovendien erg veilig om kleding te bestellen!
Vriendelijke mensen aan de telefoon en al mijn vragen beantwoord !
Fijne samenwerking niets op aan te merken,toch een kleinigheid,ik had gevraagd om mijn bestelling na te zien alvorens te versturen maar toch merkte ik op dat er aan mijn jas(parka)van camel active draden los waren, iedereen kent het grapje "trek aan het draadje en gans de naad los",da's ondertussen opgelost !,het is mijn 8ste jas dat ik koop en heb dus nog "nooit" problemen gehad !,voor mensen die bestellen met B-post,bestel je artikel in het begin van de week want als er een weekend tussen komt zie je op vrijdag geen kat die je pakje aflevert !,kortom de parka(bauw)van camel active 420090 2-74 42 is een mooi product en ik kijk er nu al naar uit jullie te begroeten in Herent !,Bedankt voor de mooie samenwerking Uw klant Hesters Luc.

Antwoord van www.mountoberon.com
levering snel en correct, retouren is afwachten
Snelle en correcte levering. Helaas was bestelde jas veel te groot en is geretourneerd meer dan een week geleden. Terugbetaling laat nog op zich wachten, maar zou nu toch snel moeten gebeuren anders gaat positieve ervaring verloren
Update; vertraging zat bij vervoerder Mountoberon heeft na uiteindelijke ontvangst alles direct super afgewerkt.
Prima, ga hier zeker terug komen.