Prima bril,alleen zit een stoffen hoesje dat de lens moet beschermen niet strak genoeg, die was ik meteen weer kwijt.
Vanaf heb begin ben ik al heel erg tevreden, goeie socialmedia afdeling waar zelfs nog dingen werden nagevraagd. Waar ik bij de bril vooral over te spreken ben is, dat hij eigenlijk nooit beslaat door... Toon meer
Skibril een week in verschillende weersomstandigheden geprobeerd, zeer tevreden. Met de “slechtweer lens” heb ik gemiddeld 40% beter zicht waardoor diepte en sneeuwhopen ook bij slecht weer (snee... Toon meer
Ik ben een beginnende skiër en had een skibril bij de decathlon gekocht. Tijdens de skilessen merkte ik dat ik vaak geen goed zicht had. De skileraar adviseerde mij een moxbril. Wat een verademing! Je... Toon meer
We are a ski goggles brand with a mission: Building the best goggles you've ever owned 🏂⛷️. The magnetic quick-change system for changing lenses in seconds, contrast-improving Retinex technology, and included extras like a bonus lens and hard case, are some examples of what make our goggles your best buddies on the mountains. ❤️
Gestelsestraat 6, 5582HH, Waalre, Nederland
- support@mox-optics.com
- mox-optics.com
Perfecte skibril voor alle weersomstandigheden.
Duidelijke en helpende website, snelle en zorgvuldige levering en een skibril met meerdere lenzen die perfect werkte en deed wat hij beloofde. Ook nog eens een stevige opbergdoos en handige beschermhoesjes erbij. Heel blij met mijn aankoop.
Super tevreden, snelle levering en goede retourafhandeling
Super tevreden, snelle levering en retourafhandeling.
Had voor mij en mijn vriend een MOX bril besteld. Helaas was de bril voor mij te groot (ik heb een heel klein gezicht), maar ging het terugsturen heel gemakkelijk en werd het geld snel teruggestort. Gelukkig biedt MOX ook een kleiner model aan dat me wel past en deze vervolgens ook weer snel geleverd.
Na een weekje Oostenrijk zijn we heel erg te spreken over de kwaliteit. Vooral tijdens de bewolkte dagen met sneeuwval, merkten we wat voor een verschil een goede skibril uit kan maken!
skibril keuze en levering
normaal kies je een skibril uit en dat is het maar bij MOX kun je kijken welk vizier het beste geschikt is voor welk weertype met daarbij een duidelijke uitleg.
bovendien krijg je er een extra vizier bij speciaal voor slechte weersomstandigheden.
de vezieren zijn gemakkelijk uit te wisselen dus niet voor iedere omstandigheid een andere bril.
bovendien is de levering snel en met GLS op tijd en volgens de geplande tijd.
ik ben dik tevreden
Extra vragen beantwoorden ze snel
Extra vragen beantwoorden ze snel. Na een fout van mijn kant in mijn adres, is deze snel opgelost door de heren. Super blij met de bril en het wisselen van de lenzen gaat ook eenvoudig middels de magneten. Ik heb 2 brillen besteld, met elk een extra lens. Je krijgt er al een extra lens bij, dus heb er nu 3. Voor elke conditie 1, en dat voor beide brillen voor nog geen fractie van de prijs van duurdere brillen. Wij zijn er blij mee!
Mox Steezy
De Mox Steezy bevalt uitstekend. Afgelopen jaren moeite om een goede bril te zoeken voor mijn wat kleinere hoofd, Mox Steezy past perfect en bied ook de mogelijkheid om lenzen te wisselen wat erg fijn is. Ook nog goede service en goede kwalitiet. Zeker een aanrader!
Product zoals verwacht
Product zoals verwacht, enkel wat langere levertijd.. maar lag aan GLS denk ik.

Antwoord van MOX
Goede service! Had verkeerde lens binnengekregen maar dit werd goed opgelost, meteen nog 2 brillen besteld voor mijn vrouw en zoon. Zijn heel benieuwd om ze deze wintersport uit te proberen!
Alles naar verwachting geleverd
Levering zoals beschreven op de website. Alles netjes en in goede staat ontvangen.
Super kwaliteit skibril
Super kwaliteit skibril, compleet met accessoires. Duidelijke website met veel informatie. Snelle levering. Mijn vrouw is ook helemaal enthousiast en heeft er nu ook eentje besteld.
Duidelijk helder zicht, top kwaliteit!
Duidelijk helder zicht! Fijne grote zodat je geen last hebt van rander in het gezichtsveld. 2de lens erbij is top, werkt prima met slecht zicht. Ook zeer makkelijk te wisselen met de magneten, maar blijft vervolgens goed vastzitten als je aan het boarden bent!! Als je kijkt wat je krijgt voor die prijs, is deze goggle echt meer dan waard en top om in je arsenaal te hebben!!
Geweldig zicht
Geweldig zicht! Ik ben heel er te spreken over het grote blikveld van mijn MOX skibril en over de kwaliteit van de glazen. Waar ik bij andere skibrillen vaak problemen had met het zien van contouren in de sneeuw bij bewolkt weer, ski ik nu vol vertrouwen de piste af.
Wat een mooie bril en hij past perfect…
Wat een mooie bril en hij past perfect bij mijn helm. Ook de hoesjes zijn top. Volgend jaar ga ik de bril eens in de praktijk uitproberen!! Als ik al iets zou moeten noemen wat teleursteld is het de bezorging via DPD, moest een week wachten op mijn bestelling helaas.

Antwoord van MOX
Mooie skibril, goede service
Mooie skibril, fantastisch lens-wisselsysteem en goede service
Perfecte bril en de service is ook top
Perfecte bril en de service is ook top. Fijn dat er een extra lens voor slecht weer bij zit.
Het goed weer vizier was perfect je kom…
Het goed weer vizier was perfect je kom alles zien zolang de zon op de piste stond, als er schaduw was was het af en toe wat lastig. Slecht weer vizier was ook heel goed qua zicht alleen besloeg deze wel eens als het sneeuwde. Top brillen
Goed product!
Goede snelle service, duidelijke website. Product beantwoordt aan verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.