Leuke workshop in huiselijke sfeer. De dame (Kyna?) die de workshop gaf deed het heel leuk en was super enthousiast en wij dus ook;-)
Ben een keer in de fysieke winkel geweest en daar lang gezellig georaat over thee en kreeg thee aangeboden om te drinken, super veel opties ook. En mn online bestellingen zijn ook altijd snel en goe... Toon meer
Redelijk, sommige dingen zijn een beetje overpriced gezien ze identiek te vinden zijn op ali of amazon. Yixing kleiwerk voelt wel goed, dus het kan zijn dat niet alles generiek is. Ik kreeg een mel... Toon meer
After 12 years of sourcing and collecting, we have more than 250 teas from 13 countries available in our store and online. Also, you can find 1000+ items of authentic teaware for the Chinese Gong Fu Cha ceremony. In our tea club at the Rozengracht 92H in Amsterdam, you can taste and smell the tea, as well as experience the teaware.
Rozengracht 92H, 1016 NH, Amsterdam, Nederland
- 0625395868
- club@moychay.nl
- moychay.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De thee werd twee weken lang…
De thee werd twee weken lang geserveerd, hoewel ik in de buurt van Amsterdam woon…

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Ik was erg positief verrast door de…
Ik was erg positief verrast door de workshop tea and chocolate bij Moychay! Zeer fijne en gepassioneerde mensen wat super was... 🙏

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Mooie producten, maar slechte communicatie
Ik kreeg maar een deel van mijn bestelling geleverd, hoewel de producten wel allemaal als voorradig stonden aangeduid. De producten die geleverd zijn, zijn in orde, maar toch is de ervaring teleurstellend omwille van de gedeeltelijke annulering. Verschillende berichten die ik stuurde, bleven onbeantwoord.

Ik koop altijd matcha
Ik koop altijd matcha. En altijd de beste kwaliteit. Ben super blij dat ik bij jullie altijd kan kopen. Super goede matcha. Een van de beste dat ik heb geproefd.

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Het evenement was niet het geld waard
Het evenement was niet goed georganiseerd. Je moest lang wachten voordat je de volgende workshop kreeg. Er waren dus te veel mensen aangenomen. Dj brainfilter zou er zijn, die was er niet! We hebben daar uiteindelijk van 11uur tot 16:00 uur gezeten zonder een hapje. Om 15:00 heb ik zelf nog een medewerkster gevraagd waar ze bleef voor de laatste workshop, we hebben toen 45min gewacht. Het was het geld zeker niet waard! Het enige leuke was de ruimte en de manier van hoe de thee wordt voorbereid. Nogmaals niet het geld waard!

Super service
Snelle levering super gedaan de thee is heerlijk het is ook goed verpakt!
Fijne plek en mooie handmassage…
Fijne plek en mooie handmassage workshop door Anna en Marina 💖
Snel en efficiënt opgestuurd gekregen…
Snel en efficiënt opgestuurd gekregen met nog kleine pakjes thee extra om uit te proberen
precies zoals je mag verwachten
Duidelijke website, artikelen precies volgens verwachting, vlot en netjes bezorgd en....heel! Hartelijk dank!
De beste matcha die ik de afgelopen…
De beste matcha die ik de afgelopen maanden heb geproef.

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Heerlijke thee en prachtige theekopjes…
Heerlijke thee en prachtige theekopjes en accesoires. Snelle verzending en gratis thee-samples. Een feestje om een pakketje van Moychay te ontvangen en uit te gaan pakken, en vervolgens te gaan genieten van de heerlijke thee!

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Dé plek voor hoge kwaliteit thee en ontspanning
Moychay is een warme en gezellige theeclub met betrokken en professioneel personeel. Ideaal wanneer je wil ontspannen, samenkomen met vrienden of gewoon topkwaliteit thee(servies) wil kopen. Het is een bedrijf, maar een bezoek voelt als thuiskomen.

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl
Er zat een haar vast in mijn puer thee.