Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl Reviews

4,7

Leuke workshop in huiselijke sfeer. De dame (Kyna?) die de workshop gaf deed het heel leuk en was super enthousiast en wij dus ook;-)

Ben een keer in de fysieke winkel geweest en daar lang gezellig georaat over thee en kreeg thee aangeboden om te drinken, super veel opties ook. En mn online bestellingen zijn ook altijd snel en goe... Toon meer

Redelijk, sommige dingen zijn een beetje overpriced gezien ze identiek te vinden zijn op ali of amazon. Yixing kleiwerk voelt wel goed, dus het kan zijn dat niet alles generiek is. Ik kreeg een mel... Toon meer

1. Theewinkel
  2. ook in
  3. Theehuis
  4. Theeproducent
  5. Traditioneel theehuis

After 12 years of sourcing and collecting, we have more than 250 teas from 13 countries available in our store and online. Also, you can find 1000+ items of authentic teaware for the Chinese Gong Fu Cha ceremony. In our tea club at the Rozengracht 92H in Amsterdam, you can taste and smell the tea, as well as experience the teaware.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

108 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De thee werd twee weken lang…

De thee werd twee weken lang geserveerd, hoewel ik in de buurt van Amsterdam woon…

7 juli 2024

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Our apologies, Vladyslav. We're sorry for the inconvenience caused by the delivery and we appreciate your patience.

Warm greetings,
Anna Leona
moychay.nl

Very fast delivery

25 februari 2024

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Dear Bebe, thank you for your kind words! We're thrilled everything met your expectations with delivery.

Ik was erg positief verrast door de…

Ik was erg positief verrast door de workshop tea and chocolate bij Moychay! Zeer fijne en gepassioneerde mensen wat super was... 🙏

15 februari 2024

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Beste Bianca, hartelijk dank voor uw enthousiaste review over onze workshop Tea and Chocolate bij Moychay!

Het is geweldig om te horen dat u positief verrast was en onze passie voor thee en chocolade heeft gevoeld.

We zijn dankbaar voor uw erkenning en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nog meer smaakvolle ervaringen.

Lekker

Lekker! Gezellig!

13 februari 2024

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Marcelo, bedankt voor jouw 5 sterren feedback!

Mooie producten, maar slechte communicatie

Ik kreeg maar een deel van mijn bestelling geleverd, hoewel de producten wel allemaal als voorradig stonden aangeduid. De producten die geleverd zijn, zijn in orde, maar toch is de ervaring teleurstellend omwille van de gedeeltelijke annulering. Verschillende berichten die ik stuurde, bleven onbeantwoord.

2 februari 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met je recente bestelling via de marketplace.

We begrijpen je teleurstelling volkomen en willen graag uitleggen wat er is gebeurd.
De bestelling die je hebt geplaatst, is via een externe marketplace verwerkt, waarbij we geen real-time voorraadupdates kunnen bieden.

Hierdoor kan het voorkomen dat producten als beschikbaar worden weergegeven, terwijl de voorraad op dat moment niet nauwkeurig is bijgewerkt.

Daarnaast hebben we vernomen dat berichten die je hebt gestuurd onbeantwoord zijn gebleven omdat de marketplace had dat naar ons die niet doorgestuurd.

Om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen, raden we aan om je volgende bestelling rechtstreeks via onze website te plaatsen. Op deze manier hebben we meer controle over de voorraadstatus en kunnen we je een betere service bieden.

Voor de gedeeltelijke annulering van je bestelling willen we benadrukken dat de geleverde producten van goede kwaliteit zijn. Mocht je nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via orders@moychay.nl

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben met ons.

Anna Leona.

Ik koop altijd matcha

Ik koop altijd matcha. En altijd de beste kwaliteit. Ben super blij dat ik bij jullie altijd kan kopen. Super goede matcha. Een van de beste dat ik heb geproefd.

3 januari 2024

Beste Eddy,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het enorm dat je altijd voor onze matcha kiest en dat je tevreden bent met de kwaliteit!

alles in orde

alles in orde - heerlijke thee

3 januari 2024

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Beste Sandra, fijn om te horen dat alles in orde is! Bedankt voor het genieten van onze heerlijke thee. Als je meer nodig hebt, laat het ons weten. We staan klaar voor je!

Het evenement was niet het geld waard

Het evenement was niet goed georganiseerd. Je moest lang wachten voordat je de volgende workshop kreeg. Er waren dus te veel mensen aangenomen. Dj brainfilter zou er zijn, die was er niet! We hebben daar uiteindelijk van 11uur tot 16:00 uur gezeten zonder een hapje. Om 15:00 heb ik zelf nog een medewerkster gevraagd waar ze bleef voor de laatste workshop, we hebben toen 45min gewacht. Het was het geld zeker niet waard! Het enige leuke was de ruimte en de manier van hoe de thee wordt voorbereid. Nogmaals niet het geld waard!

9 december 2023

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Beste Fayza, dank u wel voor het delen van uw ervaring! Het spijt ons dat het evenement niet voldeed aan uw verwachtingen en dat er organisatorische problemen waren. We nemen uw feedback serieus en zullen het gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Als een gebaar van waardering van uw terugkoppeling, nodigen we u graag uit voor een gratis theeceremonie. U kunt contact met ons opnemen via e-mail annaleona@moychay.nl om deze in te plannen! Nogmaals bedankt!

Met warme groet, Anna Leona moychay.nl

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Beste Barbara, hartelijk dank voor deze positieve recensie! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van ons theeservies en over onze service. Wij hopen u snel weer van dienst te zijn!

10/10

10/10
The Best In Town!

4 juli 2023

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Dear Veronique, your review made our day brighter! Thank you for being a part of our tea-loving community!

Heerlijke thee en prachtige theekopjes…

Heerlijke thee en prachtige theekopjes en accesoires. Snelle verzending en gratis thee-samples. Een feestje om een pakketje van Moychay te ontvangen en uit te gaan pakken, en vervolgens te gaan genieten van de heerlijke thee!

15 mei 2023

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Beste Cecile, hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je hebt genoten van onze heerlijke thee en dat je blij bent met de prachtige theekopjes en accessoires.

Dé plek voor hoge kwaliteit thee en ontspanning

Moychay is een warme en gezellige theeclub met betrokken en professioneel personeel. Ideaal wanneer je wil ontspannen, samenkomen met vrienden of gewoon topkwaliteit thee(servies) wil kopen. Het is een bedrijf, maar een bezoek voelt als thuiskomen.

22 maart 2023

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Hartelijk bedankt, Cornelis Pieter! Wij zijn altijd blij om jou en jouwe moeder bij ons in de thee huis te zien! Hopelijk tot snel! Met warme groeten, Anna van mocyhay.nl

Antwoord van Tea Culture Club & Tea House Moychay.nl

Bedankt voor het geven van feedback!

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat het probleem voor u heeft veroorzaakt. We willen u een vervanging aanbieden van de thee die niet volgens de normen was.

Ons support team neemt snel contact met u op om de thee te vervangen.

Reviews in alle talen tonen. (803 reviews)