1. Yoga-retraite

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Lessenreeks zwangerschapsyoga

Ik volgde een lessenreeks zwangerschapsyoga. In het begin was dit wennen voor mij, nadien keek ik uit naar elke sessie. Even samen met je baby tot rust komen. Nu neem ik nog steeds bewust een moment per dag om te connecteren. Lesgeefster Els begeleidt je door deze 6 lessen op een rustige aangename begripvolle manier. Niets moet, er mag veel en je leert bepaalde houdingen, technieken die bijdragen om je aan te passen aan deze nieuwe situatie.

17 juni 2025

Antwoord van MOZa LUZe

Dankjewel, heel fijn jou in de les te hebben. 💛

Beste yoga!

De beste yoga lessen kan je bij Els volgen. Meteen een goeie klik, echt iemand waar je oprecht alles kan loslaten. Ook heeft ze me paar keer op weg geholpen met voetreflexologie naar een nieuwe zwangerschap en bijpassend voedingsadvies. Els is echt een top madam!

2 september 2024

Antwoord van MOZa LUZe

Wauw Kelly, dankjewel! Dit is zo ontzettend mooi om te lezen. Heel fijn om te horen dat de yoga met jou klikte. 🙏 En dankbaar dat ik een bijdrage mocht leveren aan jouw welzijn. Je woorden ontroeren me en jij bent ook een top madam Kelly! 💛

Altijd heel fijn om lessen te volgen…

Altijd heel fijn om lessen te volgen bij Els. Iedere les komt er een ander thema aan bod, wat ook wel leuk is, want je gebruikt bepaalde spieren of dergelijke en aan de hand van haar lessen weet je ook waarom en welke spier we net gebruiken bij de oefening.
Elke oefening wordt uitgelegd en is makkelijk te begrijpen.
Je krijgt begeleiding bij de oefeningen. Top 🙏👌

26 februari 2024