Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... Toon meer
Donderdag 11-01-2024 motoraccu besteld voor mijn Kawasaki Vulcan 1500. Vrijdag 12-01 stond de besteller om 11.15 uur bij mij aan de deur. Kon alles perfect volgen via track en tracé. Perfecte a... Toon meer
Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.
Kennedylaan 238, 5981WX, Panningen, Nederland
- 0778880560
- info@mpartz.nl
- mpartz.nl
Pro-actieve service, goede kwaliteit onderdelen & snelle bezorging
Meerdere onderdelen voor mijn motor uit 1999 bij mPartz kunnen bestellen van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. 1 van deze onderdelen bleek echter niet op korte termijn leverbaar omdat deze niet voorradig was bij hun leverancier. Na mailcontact hierover hebben ze een alternatief voor mij gevonden waarna de onderdelen snel bij mij zijn bezorgd. Ook werd er snel gereageerd op mijn mails. Erg goede service dus!
Diverse dingen besteld zoals motorolie
Diverse dingen besteld zoals motorolie, transmissieolie, Oliefilter.
Makkelijk om te bestellen.. Supersnel geleverd ! (volgende dag)
Dikke tevreden dus. Chappeau !
Goede en snelle service
Goede en snelle service. En past perfect
Simpel bestellen via de web-shop
Simpel bestellen via de web-shop, veilig betalen ideale, volgende dag ophalen, kant en klaar voor gebruik.
Plaatsen, starten, en rijden!!!
Oliefilter HiFlo HF160RC
Zoals de originele BMW filters (r1200rs 2017)
Site hielp met suggesties en snel geleverd
Alles wat ik zocht was beschikbaar bij mpartz, site gaf suggesties voor mijn motor wat erg behulpzaam was. Ik heb alles binnen 24 uur binnen, zelfs de spullen die volgens de site niet op voorraad waren.
Sw motech tassen set snel en compleet geleverd
erg blij met mijn snel geleverde tassen, complete set met tassen en ook de afstand assen met bevestiging. Deze kleine zwarte bevestiging blijft op je motor. Bij een reisje klik je daarin de afstands assen en daaroverheen schuif je de zijtassen. Werkt top. Bij mijn korte kentekenplaathouder heb ik nog wel een probleempje met knipperlichten. Met originele kentekenplaathouder en knipperlichten zal het goed passen. Met waterdichte binnenhoezen. Top set
snel geleverd voor mooie prijs een…
snel geleverd voor mooie prijs een kuipruit voor mijn yamaha bt1100 bulldog.
mijn volgende bestelling ga ik wederom hier bestellen
gewoon goed !
goede site snelle levering goeie communicatie top !
Perfecte service rond defecte accu
Augustus '25 accu besteld, kwam prima binnen. Drie maanden later begaf hij het zonder aanwijsbare oorzaak. In overleg teruggestuurd en onder garantie een nieuwe gekregen. Top.
Motorhoes Dscovers Alfa Topcase tbv Triumph Explorer 1215.
Motorhoes Dscovers Alfa Topcase tbv Triumph Explorer 1215.
Prima levering, goede productbeschrijving. Ik heb echter één maat groter besteld dan aanbevolen voor mijn motorfiets, en dat is maar goed ook.
Motorhoes DS Covers Flexx Indoor XXL
Motorhoes DS Covers Flexx Indoor Maat: XXL besteld bij Mpartz.nl
Artikel was op voorraad en is asap geleverd, tegen een goede prijs, die lager was dan bij DS Covers zelf.
Zeer snelle verzending
Zeer goede revieuws.Heldere communicatie.
Snelle verzending.
Kortom: betrouwbaar, aanrader.!!
Prettig shoppen voor de bike
Alles wat ik nodig heb is op voorraad en bij twijfel stuur ik een mail. Daar krijg ik snel reactie op en advies en de bestelling is de volgende dag binnen. Het sleutelen kan beginnen. Bij de bevestiging van de bestelling van remschoenen staan nog wat tips om goed en veilig te monteren. Niet dat ik het niet wist maar geeft toch zo'n "oh ja, da's waar" reactie.
Olie-thermometer voor Yamaha Diversion
De olie-thermometer voor mijn Yamaha Diversion XJ 900S werkt perfect.
Deze is goed afleesbaar en sluit goed aan op het blok.
Goede service na garantie.
Goede service na garantie.
In mijn geval werd de service goed en snel opgepakt. Hulde voor Mpartz.
Aanrader om hier online te kopen!
Fijn product besteld voor een mooie…
Fijn product besteld voor een mooie prijs. Daarna snel bericht terug dat product voor mij klaar ligt. Inclusief mooi sleutelhangertje. Snel geregeld, mooie zaak met klasse service.
Snel geleverd tegen een goede prijs
Goede pasvorm en zeer snelle levering
Degelijke en handige navigatiesteun voor Yamaha FJR 1300
De navigatiesteun ziet er degelijk uit en voelt ook erg degelijk.
Het enige minpuntje was het vastdraaien van 4 kleine schroefjes en dat ging beetje moeizaam maar met geduld en rustig aan doen ging dat prima.
Het handige is dat je de houder waar de navigatie aan vast zit dat makkelijk losgehaald kan worden.