1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice

Met de hulp van MS-Products word je een fitnessfreak. Supplementen boordevol smaak, denk niet aan die nare sterke fruitsmaken. De reden waarom MS-Products zo succesvol is geworden, is omdat we echt de tijd nemen om onze supplementen te maken. We weten hoe het is om de energie te willen krijgen om echt al het werk in de sportschool te doen, maar de onsmakelijke supplementen houden dat tegen. Wij hebben de perfecte oplossing voor je gevonden. Word een fitnessfreak met onze lekkerste supplementen speciaal ontwikkeld voor mensen die een doel willen behalen, maar tegelijkertijd geen last willen hebben van onsmaakvolle supplementen. BEREIK NU JE DROOM MET ONS. Ga je mee op avontuur?

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Het werkt niet zoals gezegd word in de…

Het werkt niet zoals gezegd word in de reclame! En geld terug garantie vergeet het maar want dan moet je het on aangebroken verpakking terug sturen,hoe kun je dan weten of het werkt als je de verpakking niet mag opnemen? Dus gewoon oplichting!

2 maart 2026

Het was heel netjes ingepakt en…

Het was zeer netjes verpakt en verzonden, er zaten ook nog wat extra producten bij als cadeautjes om uit te proberen. Bovendien zijn ze redelijk geprijsd en van hoge kwaliteit. Ik zou hier zeker weer bestellen.

8 februari 2026

Goede producten/ veel extra`s

Goede producten, snel levering.

8 oktober 2024

Beste Maciek,

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid van de levering. We doen ons best om ervoor te zorgen dat elke bestelling soepel verloopt, en het is fijn om te weten dat dit bij jou goed is gelukt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Nogmaals dank voor het vertrouwen in ons!

Marco

Een bestelling geplaatst en alles staat …

Een bestelling geplaatst en alles verder heel goed geregeld, de volgende dag al geleverd.
Dus heel tevreden.

13 juni 2024

Beste Marcel,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling naar tevredenheid is verlopen en dat de levering snel was. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd voor u klaar. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Karin

Snelle levering!

Snelle levering!
Goede supplementen!
Aanrader om hier je spullen te kopen!

19 maart 2024

Beste Jev,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je onze supplementen waardeert.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed te weten dat we hierin geslaagd zijn. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Prima levering

Prima levering. Blij met het product

16 maart 2024

Beste Luuk,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met zowel de levering als het product. Jouw tevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Het leveren van uitstekende service en hoogwaardige producten heeft onze hoogste prioriteit, en we zijn blij dat we op beide fronten hebben kunnen leveren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Nee hoor

Nee hoor, niemand was thuis op dat moment dus het pakketje kon niet worden afgeleverd!
Ik heb ook geen mail gekregen over een ophaal punt, IK WIL ME GELD TERUG😡

6 maart 2024

Top!

Goede ervaring met dit bedrijf. Veel producten en leuke aanbiedingen. Kreeg bij mijn bestelling zelfs samples erbij. Ga hier zeker vaker bestellen!

25 januari 2024

Beste Arno,

Wat geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons bedrijf! We zijn verheugd dat je tevreden bent met ons uitgebreide assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en de toegevoegde samples bij je bestelling. Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We kijken ernaar uit om je in de toekomst nog vaker van dienst te zijn. Mocht je nog suggesties of specifieke wensen hebben, laat het ons gerust weten. We waarderen je als klant en streven ernaar om altijd aan je verwachtingen te voldoen. Nogmaals bedankt voor je support!

Damian

Super goede kwaliteit

Super goede kwaliteit, smaakt verrukkelijk en heel erg veel samples. Zal vaker terugkomen!

31 december 2023

Beste Shams,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service! We zijn echt verheugd dat de kwaliteit als super goed wordt ervaren en dat de smaak als verrukkelijk wordt beschouwd. Het feit dat u ook positief bent over de overvloed aan samples, doet ons bijzonder veel plezier.

Bij MS-Products is het ons voornaamste doel om onze klanten een buitengewone ervaring te bieden, en het lijkt erop dat we daarin geslaagd zijn bij u. Uw positieve woorden zijn voor ons een grote motivatie om ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid voort te zetten.

Daniel

Tijdige bezorging!!

Tijdige bezorging!!

En dank jullie wel voor de vele samples, heel bruikbaar en gul van jullie top!!

27 december 2023

Beste Djerreld,

Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw bestelling tijdig is bezorgd. Het doet ons goed om te weten dat de samples die we hebben toegevoegd aan uw bestelling bruikbaar zijn en gewaardeerd worden.

Bij MS-Products streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback moedigt ons aan om dit te blijven doen.

Als u in de toekomst verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons bedrijf.

Top!

Top! goeie pre workout ontvangen snelle levering!

22 mei 2023

Beste Mo,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de pre-workout die je hebt ontvangen en dat de levering snel en efficiënt verliep. Bij ons streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en een snelle en betrouwbare service te bieden aan al onze klanten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zien je graag terug op ons website.

Met vriendelijke groeten,
Dennis

Beste Jacob,

Bedankt voor je waardevolle feedback. We streven er altijd naar om professionele service te bieden aan onze klanten. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering. We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze diensten en het verhogen van de professionaliteit.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Met vriendelijke groeten,
Dennis

snelle verzending

ik heb dinsdag 14 maart een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het al binnen

14 maart 2023

Beste Nawar,

Wij zijn heel blij om te horen dat uw bestelling snel is geleverd!

Reviews in alle talen tonen. (38 reviews)