Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłem firany z falbanami do sypialni oraz komplet firan i beżowych zasłon do salonu – wszystko prezentuje się rewelacyjnie. Wysyłka była szybka, a jakość wykonania naprawdę świetna. Firana z falba... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wprowadzenie klienta w błąd. Podczas składania zamówienia data dostawy była za tydzień a po opłaceniu zamówienia okazało się że trzeba czekać na zamówienie ponad 3 tygodnie. Sklep twierdzi że podawane... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kolejne zamówienie z którego jestem bardzo zadowolona. Zasłony i firany bardzo ładne i dokładnie uszyte. Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry i uprzejmy. Dodatkowym atutem jest to, że klient ma możl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dobra firma, polecam wszystkim. Zasłony robią idealnie, na wymiar, jak klient sobie życzy. Bardzo szybko idzie się dogadać. Karnisz bardzo mocny Łatwy w montażu nawet w ciężkich warunkach i do... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z kompletu

Jestem bardzo zadowolona z kompletu, który zakupiłam. Przed zakupem Pani doradziła mi jaki wzór skompletować, żeby firany ładnie współgrały z zasłonami. Wszystko uszyte starannie. Termin realizacji jak mi podano. Polecam z całego serca.

23 augustus 2024

Piękne firany

Piękne firany. Polecam jestem bardzo zadowolona. Bardzo ladnie uszyte i dobry material. Poza tym bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Na pewno tu wrócę.

1 augustus 2024

Firany Carmen.

Zamówione firany Carmen piękne, bardzo solidnie wykonane, zgodne z opisem.
Dodatkowo uszyte firany na zamówienie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, krótki termin realizacji.
Z czystym sumieniem polecam sprzedawcę.

20 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, szyliśmy pod wymiar zasłony ogrodowe do altanki. Wszystko uzgadnialiśmy telefonicznie i mailowo. Najpierw zamówiliśmy próbki, następnie podaliśmy wymiary i swoje sugestie co do zasłon (rodzaj zawieszenia, dodatkowe rzepy, długość dostosowana do wysokości itp.) W razie wątpliwości konsultowaliśmy się telefonicznie (zawsze oddzwaniają). Otrzymane zasłony są dokładnie takie jak chcieliśmy. Bardzo polecam ten sklep.

24 juni 2024

Rewelacja

Firany i zastony uszyte zgodnie z zamówieniem.
Dobra jakosc wykonania. Szybka realizacja w dobrej cenie. Obsługa na najwyższym poziomie Panie w firmie złote kobiety z sercem na dłoni ratujące każdą sytuację pomocne w każdej sytuacji.

19 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłem u Państwa materiał na altankę…

Zamówiłem u Państwa materiał na altankę po wymianie e-mail i wszystkich moich uwagach podczas korespondencji doszliśmy do porozumienia. Po otwarciu paczki z materiałem i zamontowaniu materiału mogę powiedzieć że wszystko zostało super wykonane i zgodnie z korespondencja.

27 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odradzam!duzy problem ze zwrotem…

Odradzam!duzy problem ze zwrotem (dziwne formularze których nie da się pobrać) potem problem z odzyskaniem pieniędzy,cały czas trzeba przypominać się mailowo,po 3 tygodniach się okazuje że ktoś zapomniał....dramat ,polecam omijać szerokim łukiem!!!

29 april 2024

Antwoord van Ms Styl

Faktycznie mieliśmy przejściowe problemy techniczne stąd dłuższy czas zwrotu, bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację.

Ms.Styl największe moje odkrycie

Moi drodzy,jeśli nie wiecie jak stworzyć niepowtarzalne piękno waszych wnętrz,polecam firmę Ms-Styl.
Dziś otrzymałam przesyłkę z moimi wypatrzonymi na stronie zasłonami Rozalia ll.
Ich piękno po zawieszeniu przeszło moje najśmielsze oczekiwania,choć tak naprawdé właśnie tego oczekiwałam.Krawiectwo na wysokim poziomie,dokładność i pedanterią idą w parze.
Jestem zauroczona,cieszę się że trafiłam na stronę Ms-Styl.Spełniło się moje marzenie pięknej sypialni.Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejną przesyłkę.
Ania

27 april 2024

Zakupiliśmy czarne firanki

Zakupiliśmy czarne firanki. Materiał był bardzo ładny, jednak wszyta została biała tasma do marszczenia która prześwitywała do tego była zaszyta bo bokach materiałem co utrudniało jej sciągniecie za sznureczki. Pani na infolini została poinformowana o tym, że nie jestem zadowolona i nie tak to powinno wyglądać. Ona jednak twierdziła że na rynku są tylko białe taśmy a zaszywają bo klientką jak ściągają to sznureczki wychodzą ... zwróciliśmy towar zgodnie z prawem odstąpienia. Na zwrot środków czekaliśmy ponad 14 dni roboczych do tego trzykrotnie upominaliśmy się o nie.
Nie polecam czarnej firanki.

15 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To już trzecie moje zamówienie

To już trzecie moje zamówienie, pokrowce do mebli ogrodowych i firana. Kolejny raz naprawdę ok. Troszkę czekałam ale zamówienie na wymiar więc jak najbardziej do zaakceptowania. Ja osobiście jestem na tak :-)

22 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stanowczo nie polecam firma która traktuje klientów jak z czasów prl-u

Zamówiliśmy większą ilość zasłon dokładnie 70 sztuk oczywiście dostaliśmy rabat na hurtowe zamówienie natomiast po przyjeździe okazało się że większość zasłon w miejscu zainstalowania plastikowych przelotek wychodzi z nich na zewnątrz. Zrobiliśmy wszystko zgodnie z instrukcją powiesiliśmy karnisze na odpowiedniej wysokości natomiast na złożoną reklamację dostaliśmy pokrętne odpowiedzi że to nasza wina że zasłony powinny być luźniej powieszone co jest niezgodne z prawdą ponieważ Rozłożyliśmy oka i te oka są jakości zerowej A zasłony w ogóle nie były używane zaczęliśmy czytać recenzję jesteśmy tego samego zdania że właściciele nie zmieniają Nic w swoim postępowaniu i nadal sprzedają ludziom bubel natomiast my zapłaciliśmy za swoje zamówienie około 7000 zł nie zamierzamy tego tak zostawić i będziemy dochodzić swoich praw na drodze postępowania sądowego zgłaszamy sprawę do Rady obrony konsumenta gdyż nie zamierzamy pisać maili i słuchać jakiś niedorzecznych odpowiedzi na źle zrobiony towar. Wciskanie kitów i Poniższa odpowiedź na reklamację niech da innym ludziom do myślenia zanim skorzystają z tej firmy. Firma MS styl uważa że zasłony zewnętrzne które produkuje służą wyłącznie do wiszenia a nie do spełniania swoich roli użytkowych powiem w czym tkwi problem plastikowe chińskie oczka które są wpinane w dziury nie trzymają swoimi ząbkami plastikowymi materiału na miejscu i w momencie jakiegokolwiek małego naprężenia bądź powiewu wiatru materiał z oczka się przesuwa i wychodzi poza obręb plastiku i widać dziurę i to nie jest wina nadmiernego naprężenia tylko złego oczka. Gdyby oczka były produkowane w ten sposób że swoimi zębami trzymałyby materiał na miejscu nie byłoby takiego problemu Ponieważ materiał jest bardzo mocny i nigdy by się nie poddał co widać na zasłonach innych Marek w których zastosowane są oczka nie z tworzyw sztucznych tylko z metali nierdzewnych. Wszelkiego typu tłumaczenia i dywagacje nie mają tutaj żadnego zastosowania należy przyznać się do błędu zakupić inne oczka i nie wprowadzać ludzi w błąd dlatego że po takiej ilości negatywnych recenzji dla tej firmy możemy mieć wszyscy już pogląd na to że w tym zakresie nic się nie zmienia a odpowiedzi właściciela na reklamację są cały czas lakoniczne zbywające klienta. Ja jako osoba która zapłaciła znaczną kwotę za zlecenia nie zamierzam tego opuścić i tak jak już napisałem Jeżeli reklamacja nadal będzie rozpatrywana negatywnie wchodzę na drogę postępowania sądowego łącznie z rzeczoznawcą który określi Czy produkt jest zrobiony prawidłowo czy nie Z poważaniem Damian Moneta.

25 april 2024

Odpowiedź jaką otrzymał od nas Pan Damian

Reklamacja została rozpatrzona jednak z wynikiem negatywnym. Zasłony są pełnowartościowe, uszyte wg specyfikacji, a problemy z użytkowaniem wynikają z nieprawidłowego zawieszenia zasłon. Zasłony są nadmiernie naprężone co dodatkowo utrudnia zasłanianie i odsłanianie (dokładnie widać ten fakt na załączonych przez Pana zdjęciach). Rozwiązaniem w tej sytuacji jest przewieszenie karniszy na których znajdują się zasłony.

Jednakże naszym priorytetem jest aby klient był zadowolony z naszych usług i dlatego też proponujemy rozwiązanie problemu w ten sposób, aby wszyć w każdą zasłonę pasek materiału w kolorze zasłon lub altany (grafitowy), w celu ich wydłużenia.
Pozdrawiam

Po naszej wydaje się grzecznej i zawierającej rozwiązanie problemu odpowiedzi pan zmienia i dopisuje kolejne problemy w swoim komentarzu. Dziwny sposób prowadzenia korespondencji na ale cóż.....
Swoją drogą zasłony na zdjęciach reklamacyjnych prezentują się naprawdę dobrze.

Jakość zamówionych firanek tragiczna

Jakość zamówionych firanek tragiczna. Próbuję wygenerować formularz zwrotu- ale automatycznie kwota do zwrotu wskazana jako 0 zł. Szkoda ze przeczytałam opinie po zakupie. Odradzam robićzakupyw tym sklepie!!!!!

18 april 2024

Dzień Dobry
Prezez ostatnie 1,5 miesiąca żadna Pani Olga nie składała zamówienia tak więc musiał minąć termin na zwrot zakupów. W naszym sklepie nie ma problemu ze zwrotem firan i zasłon (z wyjątkiem szytych na miarę i skracanych) zwrotów mamy naprawdę niewiele, wystarczy wysłać maila z informację i odesłać. Zachęcam do sprawdzenia po otrzymaniu dostawy czy wszystko jest zgodne z oczekiwaniami aby uniknąć niepotrzebnych nieporozumień.
Pozdrawiam
ms-styl.pl

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragiczna jakość szycia ,zamówiony…

Tragiczna jakość szycia ,zamówiony kolor zupełnie inny niż na zdjęciu.brak możliwości zwrotu z powodu niemożliwości zaznaczenia ilości zamówionego towaru .kontakt telefoniczny bardzo przykry .szczęście,że zamówiłam na probę tylko 2 tanie firanki ,strach pomyśleć o klientach którzy zamawiają kompleksową dekorację okien .Brak widocznej informacji że zamowienie firan krótszych niż 300cm uniemożliwia zwrot .Cwaniactwo i oszustwo.

13 februari 2024

Antwoord van Ms Styl

Jest Nam niezwykle przykro z powodu Pni niezadowolenia. Chcę zaznaczyć że bez problemu można zwrócić zakupy standardowych rozmiarów, brak możliwości zwrotu tyczy się zamówień szytych na wymiar czyli dostosowanych do indywidualnych potrzeb. Zasłony i firany krótsze niż 300cm również można zwrócić w ciągu 14dni o ile nie były skracane na wyraźne zyczenie klienta. Pozdrawiam ms-styl.pl

Dwie rolety rzymskie

Dwie rolety rzymskie, mogłoby być troszkę szybciej ale jakość oceniam na 5+ , a do tego cena o połowę niższa niż w innych sklepach. Jestem naprawdę zadowolona.

26 februari 2024

Antwoord van Ms Styl

Dziękuję za docenienie. postaramy się przyśpieszyć :-)

Kupiłam zasłony

Kupiłam zasłony. Towar zgodny z opisem. Na zamówienie trzeba czekać około 2 tygodnie. Dobra jakość materiału i staranne obszycie.

22 februari 2024

Dramat

Żałuję, że nie przyszło mi do głowy wcześniej, żaby przeczytać opinie o tym sprzedającym. Teraz mogę tylko żałować. Tak źle uszytych zasłon jeszcze nie zdażyło mi się kupić, aż do teraz. Róbcie jak chcecie, ale radzę zastanowić się przed zamówieniem, czy warto zamawiać przy tylu negatywnych opiniach. Osobiście odradzam, szkoda pieniędzy, brew i czasu

1 februari 2024

Antwoord van Ms Styl

Jeśli zmówienie nie dopowiada oczekiwanią można je zwrócić (standardowe rozmiary) jeśli zamówienie indywidualne jest w jakiś sposób niezgodne z zamówieniem poprawimy jel ub uszyjemy od nowa. Przypominam że zawsze można zamówić próbki tkanin.

Brak zwrotu pieniędzy.

Zamówiłam firany na które czekałam bardzo długo. Po czym ich nie odebrałam bo w tym okresie kupiłam drugie. Nie mogę doprosić się o zwrot moich pieniędzy. Mailowo kilkukrotnie zapewniano mnie że pieniądze zostaną wysłane w ciągu 14 dni. Minęło już powyżej 14 dni dalej pieniędzy nie mam. W poprzednim tygodniu zapewniano mnie że przelew został wykonany. Mijają kolejne dni dalej pieniędzy nie ma. Tragedia 300 zł przywłaszczyli sobie.

5 februari 2024

Antwoord van Ms Styl

Obawiam się że zaszła jakaś pomyłka w naszym sklepie zamówienie jest na kwotę 159,80zł , szkoda że nie powiadomiła Nas Pani o zamiarze nieodbierania zamówienia (koszt 2 przesyłek) i poświęcony czas. Pieniądze zostały zwrócone po otrzymaniu zwrotnej przesyłki od firmy kurierskiej. Przykro nam że takie sytuacje się zdarzają.

Zakupiłam roletę

Zakupiłam roletę, fakt, że czekałam więcej niż 16 dni roboczych, w końcu dostała z uszkodzonym mechanizmem, wysłałam reklamacje po 14 dniach dzwonie oczywiście szef nie potrafi zdjęć otworzyć, wiec wysyłam emal do P. Anny K., po kilku informacjach odpowiedz, że reklamacji nie uwzględniają, bo powinnam rozpakować towar przy kurierze pytam skąd taka informacja, skro w mailu nic takiego nie pisze tylko opakowanie sprawdzić to Pani się upiera że takiego maila dostałam więc robię screena bo ona twierdzi ze na komputerze się nie da i wysyłam. Więc nie polecam ta firma to jakaś tragiczna i zero porozumienia, wszyscy krzyczą tylko nie on !!

22 januari 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.