1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MSC Cruises offers cruise vacations all around the world. Learn about our cruises from 2020 to 2021, vacation deals, and more, or call us at 1-833-207-4092.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alleen het inloggen is al een ramp bij…

Alleen het inloggen is al een ramp bij MSC
Ook bij de app
Ooit zag ik mijn 2 geboekte cruises wel staan
Maar daarna lukt het weer niet meer om in te loggen Wachtwoord fout enz enz En als het na uur proberen wel lukt heb ik nog steeds hetzelfde gedaan
Dit is niet te vergelijken met HAL Ze mogen daar in de leer

13 oktober 2025

Prima ervaring met Msc Virtuosa naar…

Prima ervaring met Msc Virtuosa naar Spanje vertrokken 12 Juli tot 26 juli vanuit Southampton.
Heel veel vermaak aan boord voor onze tieners. Prima personeel, het is druk maar niet te druk. Eten gewoon, maar voor ons goed genoeg. Geoliede machine ook wat betreft het van boord gaan in een stad, ik ben zeer positief, vorig jaar met Norwegian Viva was ook al zeer positief.

12 juli 2025

Betreft: Reis Caraiben MSC Seaside

Betreft:
17 daagse reis Thema travel Caraiben
MSC Seaside 25/1/2025 – 10/02/2025

Beste
Bij deze wil ik mijn ongenoegen uiten over mijn laatste cruise met MSC Seaside in de Caraïben.
2 plaatsen zijn geannuleerd Puerto Ricco en Honduras en werden vervangen door Grand turk en nogmaals Nassau. ( telkens 2 keer ettelijke zeemijlen niet moeten verder varen, zal financieel wel een groot voordeel zijn)
Ook de bijhorende excursies zijn geannuleerd. Van ons 14 dagen hebben we 3 x Miami, 2 keer Nassau en 2 keer Ocean cay gedaan ook de excursies op Ocean Cay (5 min voor aanvang)
en de Everglades (door marathon die al een jaar op voorhand gekend was) werden geannuleerd.
Dus wij hebben 5 excursie niet kunnen doen wat wel de bedoeling was van deze reis. En het waren geen goedkope, hebben wel telkens ons geld teruggekregen, maar daarvoor maken we deze reis niet.
Samen met onze gehele groep van 29 personen hebben we spijtig genoeg allen van dezelfde tegenslagen moeten te gemoed zien.
Ook het feit dat we 14 dagen weg waren en de tweede week dezelfde menu’s en dezelfde shows werden voorgeschoteld of de eerste week, stemt niet goed.
Laat staan als je specialiteitenrestaurant doet, dat je easy drankenpakket niet geldig is en zo we telkens meer dan 60 € aan drank extra hebben moeten bijbetalen.
Heb de indruk dat het hier alleen nog gaat over massa toerisme en opbrengsten en minder om de klanten. Het schip vol krijgen met gelijk wie en op welke manier dan ook ( bvb met laatste moment promo’s in Italie)
doet veel af aan de kwaliteit van het reizen met msc schepen.
Dit is mijn 5 de cruise met Msc en ben zwaar aan het overwegen om mijn volgende cruise met een meer professionele en meer klantenservice gerichte maatschappij mee te gaan.

26 januari 2025

Msc Divina cruise

Msc Divina cruise. Overvol schip met vooral veel schreeuwende Italianen.
Er wordt geacht bij het betreden van de restaurants je degelijk te kleden. Maar mensen liepen gewoon in bikini en/of zwembroek langs de buffetten. Helaas werd er niet op gereageerd door het personeel. Geldt ook voor de ligbedden, er staat dat wanneer er 30 minuten niemand er is,de handdoek wordt verwijderd. Dus niet. Bij het ontbijt
buffet en lunch buffet lang wachten voordat je wat te eten kon opscheppen. Veel pasta en pizza, maar 1 corner waar hamburger en patat te krijgen was. Asociale mensen die borden vol scheppen
zodat jij weer niks had en ze
aten niet eens alles op.
Er was ook nergens een rustig plekje om een gesprek te voeren met medepassagiers omdat overal het geluid ontzettend hard staat. In het zwembad, theater en in elke bar was het volume voluit. Ik heb nog last van piepende oren.
Ook moet je je rekening in de gaten houden, ze brachten 2 x 1 euro in rekening voor de Msc foundation. Heb ik wel teruggehaald, niet voor het geld, maar omdat ik geen toestemming heb gegeven.
Excursies van 4 uur duurde maar 3 uur en zo zijn er nog veel meer dingen die ons tegenvielen. Maar het ergste is toch het volume van alle entertainment in de bars.
Theater voorstellingen waren wel goed. Wij hadden diner in het Crab restaurant en dat was prima. Vriendelijk personeel.
Maar voor ons geen MSC meer.

13 september 2024

MSC Euribia Familie Cruise

Familie Cruise was redelijk kwaliteit prijsverhouding.
Eten , entertainment enz was redelijk , maar het schip is te vol , veel te vol.
De oppervlakte van de algemene ruimtes in het algemeen , vooral lopende buffetten stonden totaal niet in verhouding met de aantal passagiers ( hij zat vol ) 6349 personen.
Normaal gesproken had ik ook zeker niet voor deze maatschappij gekozen , maar omdat je met je kinderen en kleinkinderen reist ga je voor het algemene.
Daarnaast bij thuis komst ( daar aan kan MSC ook weinig aan doen ??? ) kregen we één voor één Corona. Ik ben daarom uiterst benieuwd hoeveel mensen dit hebben opgelopen , wij kunnen absoluut niet de einigste zijn.

27 april 2024
Reviews in alle talen tonen. (98 reviews)