Hele mooie sleutelhanger besteld en snel ontvangen. Met zorg gemaakt. Stukje steun aan Palestina maakt het extra speciaal.
Communicatie van bedrijf naar klant toe was snel en professioneel! Klantenservice en klantvriendelijkheid was top! Levering was snel! Product was netjes en mooi ingepakt. Het openen van het doos... Toon meer
Hier heb ik hele mooie sieraden gevonden, schappelijke prijzen en snelle service. Vooral haar Palestina & Hope lijn zijn prachtig! Keep it up!! ♡♡.
MS jewellery & accessories is your place where you can find the finest affordable jewellery on the internet. Don't forget to check our new brand MANAL SALEH®! MANAL SALEH® products are all handmade designer jewellery. We always provide gold-plated and silver products of high quality with new designs, creating the new era of jewellery. Modern life needs new jewellery designs. So, why being ordinary while you can be unique? Shine with extraordinary new designed jewellery and boost your gorgeous look. MS jewellery & accessories always appreciates your feedback! Don't hesitate to contact us, so we can improve our services and products.
Gorinchem, Nederland
- +31626260477
- info@msjewelleryandaccessories.com
- msjewelleryandaccessories.com
Vraagt klanten om een review
Prachtige sleutelhanger
Prachtige sieraden
Vooral haar Palestina & Hope lijn zijn prachtig! Keep it up!! ♡♡.
Mijn moeder was heel blij met haar…
Mijn moeder was heel blij met haar nieuwe ketting, heel snel verzonden en mooi verpakt!
Dankjwel weer 🍉🇵🇸

Antwoord van Manal Saleh
Prachtig ontworpen sieraden voor een…
Prachtig ontworpen sieraden voor een mooie prijs en voor het goede doel, voor Palestina!

Antwoord van Manal Saleh
Ik had een ketting besteld en wilde…
Ik had een ketting besteld en wilde hier nog iets over weten. Mijn vraag werd snel beantwoord. Verder snel en goed afgehandeld.

Prachtige armband
Prachtige armband! Snelle verzending en super service. Zeker een aanrader!

Antwoord van Manal Saleh
Ik heb een Tiny bracelet from Self-love…
Ik heb een Tiny bracelet from Self-love set besteld. Het is mooie bracelet en betaalbaar. De levering was binnen 2 werkdagen. Bij uitpakken kreeg ik een een mooie box geleverd. Verder heb ik leuke extra stickers voor mijn dochter gekregen. Al met al een super tevreden klant en een voor iedereen een aanrader.

Tevreden met Product en Kwaliteit
Ik ben erg tevreden en de kwaliteit is uitstekend en het product voldoet aan al mijn verwachtingen. Alles werd goed verpakt en de levering was snel en probleemloos. Ik ben blij met mijn aankoop.

Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, handgemaakt, chique verpakt en hele vriendelijke service.

Antwoord van Manal Saleh
Ik heb twee paar oorbellen voor mijn…
Ik heb twee paar oorbellen voor mijn vriendin gekocht; koefieje en Palestijnse vlag. Het ontwerp van de oorbellen en de tekening is heel erg mooi en de oorbellen komen vrij nauwkeurig overeen met de beschrijvingen en de foto's. Een ding vond ik niet goed en had ik niet verwacht is dat de tekening is een afdruk aan een kant van de oorbellen en spiegelt zich door. Dit ziet er een beetje cheap uit.

Pakketje met liefde!
Ik kreeg mijn bestelling heel snel binnen! Super leuk en netjes verpakt! Blij mee!!

Bertrouwbaar en professioneel bedrijf
Communicatie van bedrijf naar klant toe was snel en professioneel!
Klantenservice en klantvriendelijkheid was top!
Levering was snel!
Product was netjes en mooi ingepakt. Het openen van het doosje was een cadeautje an sich.
Ze hebben een permanente klant aan mij overgehouden! Chapeau!👏🏼

Aanrader!
Snelle levering. Met veel liefde en zorgvuldigheid waren de handgemaakte sieraden ingepakt. Top!

Prachtige oorbellen
Keurige snelle verzending . Product was een cadeau die zeer goed in de smaak viel. Keurige afwerking , prachtige oorbellen.

Geweldig
Prachtige oorbellen, maar dat wist ik al van tevoren. Maar de verpakking, die zag ik niet aankomen. Man man, wat mooi! Wat verzorgd! Wat luxe!
Verder: ontzettend attent, snelle levering. Kudos!