Zeer slechte ervaring met retour zenden. Wekenlang enorm veel keren moeten bellen en mailen naar een klantendienst die wekenlang niet reageerde en een chatbot zonder effect om een retourlabel te verkr... Toon meer
Ik winkel al heel lang bij Msmode vroeger Kortrijk nu Kuurne .Mooie moderne kleding voor curvy dames,goede kwaliteit en stoffen die onderhoudsvrij ,dus wassen en drogen.Website ook in orde bestellen... Toon meer
Eindelijk kledij waar rekening wordt gehouden met de vrouwelijke vormen! Ook molligere dames kunnen zich sexy kleden! Iedere week nieuwe items ik moet me inhouden om ze niet allemaal in h... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lgomart
Prachtig is deze winkel en vind steeds mijn goesting!
I ben klant in MS mode Diest omdat ik Lotte en Ina super zijn…
Ik ben klant in MS mode Diest omdat ik super tevreden ben van jullie top verkoopsters Lotte en Ina. Zij zijn echt een meerwaarde zowel qua commerciële inzet als sociaal als geduldig... gewoon top niveau Koester deze mensen aub! Veel succes Lotte Everaerts en Ina Stroobants!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Leuke prijzen voor een modeuze collectie
Tot nu toe nooit problemen gehad met…
Tot nu toe nooit problemen gehad met deze site . Al een paar keer besteld en altijd goed op tijd geleverd en de juiste artikelen. Kledij past altijd.
Zeer mooie pasvorm
Mooie kleding met een perfecte pasvorm.
Steeds correct
Duidelijke site
Duidelijke site. Vlot te bereiken en gebruiken. Goede foto's en filmpjes van de kledij.
Nu wachten op de jas die ik besteld heb.
Toffe en betaalbare kleding
Een verjaardagsgeschenk van 20%
Al een tijdje niet meer gekocht bij jullie en toch krijg ik vandaag een verjaardagsgeschenk van 20%. Ik ben altijd tevreden geweest en was best een goede klant bij ms mode door het feit dat ze grote maten verkopen die toch nog altijd een moderne touch hebben. Kwaliteit valt ook altijd best mee.
goede kwaliteit
het is vlot en simpel je bent er snel…
het is vlot en simpel je bent er snel mee weg
Zeer vriendelijk personeel in Oostende
Dieven
Dieven, nooit meer!
Geen volledige terugbetaling ontvangen van geretourneerde artikelen omdat gewicht van geretourneerde artikels zou aantonen dat ik niet alles heb geretourneerd. “Afmetingen” van geretourneerde pakket komt ook niet overeen met effectief teruggezonden pakket, maar ze weigeren onderzoek in te stellen. Jaren klant geweest maar nu nooit meer!
Bestelling vlot gedaan
oké mode tegen betaalbare prijzen
oké mode tegen betaalbare prijzen - menber points verdienen gaat vlot en is top.
Ook iets 'grotere' dames komen hier goed aan hun trekken.
Kwaliteit is goed
Kwaliteit is goed, veel keus in de verschillende producten, in de winkel in Turnhout vriendelijke en behulpzame winkeldames.
Dus op en top 👍👍👍👍
Het is redelijk goed enkel na de bestelling krijgen we bericht van de bestelling maar kunnen de foto niet meer zien dat vindt ik niet zo best
Het is redelijk goed m

Antwoord van MS Mode Belgium