Silkeborg Cykeludlejning / Silkeborg Cykelservice Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt exceptionel service! Vi blev både budt på kaffe før turen og en sodavand efter🙏 så fik jeg endda hjælp til at skifte pedaler på min egen cykel og råd til andre justeringer! Det kan simpelthen ik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lejede 2 el citycykler i forbindelse med vores campingophold i Silkeborg. Cyklerne blev leveret direkte til den campingplads, hvor vi boede, hvilket gjorde det hele utrolig nemt. Servicen var helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min første tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Touroperator
  2. Fietsverhuur

Geschreven door het bedrijf

En fælles Trustpilot for MTB Travels og Ebike Silkeborg. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, hvor vi cykler rundt i naturen, hygger og giver den bedste oplevelse ud fra, hvad gæsterne gerne vil. Den, der har den bedste tur har vundet! :)

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis man skal ud og opleve andet end…

Hvis man skal ud og opleve andet end lille DK på MTB, så kan jeg varmt anbefale at kontakte Martin for en tur til Harzen. :)

Alt er simpelthen i bedste stil med Olsen banden timet og tilrettelagt! Alt glider virkelig bare så smooth. :)

Skulle man komme ud for et eller andet som kræver lidt hjælp står hans guider parat til at give en hjælpende hånd, om det er med at skifte slange, et lille puf i ryggen ved træthed eller for at få en til at smile er de også bare på pletten. :)
(Kørte desværre ikke med Martin selv da jeg ikke var i den hurtige gruppe, men er helt sikker på han har lært hans guider det som han selv gør. :) Fantastiske fyr.)

Hotellet er fint og hyggeligt. :) Med en del sjæl. :)

Tak for turene og jeg vender helt sikkert tilbage i forbedret form så jeg ikke kræver ligeså meget hjælp undervejs. :)

6 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aftaler overholdes ikke

Aftaler overholdes ikke. Havde en aftale med ejeren om, at leje 2 cykler en dag, samt at vi kunne få rute til at navigere efter på cykel gps. Vi aftalte på ejerens opfordring at vi talte sammen ca 9 dage senere, når vi kom nærmere. I mellemtiden ændrer ejeren så vilkår og siger vi skal leje begge cykler i 2 dage, ellers kan det ikke lade sig gøre. Og for at bruge ejerens egne ord "det er jo heldigvis mig der bestemmer". Første gang vi talte var det ingen problem at leje en dag, og der fremgik heller intet af hjemmesiden.

Så nu står vi i Harzen og har pludselig ikke længere aftale om hverken cykel eller ruter. Vi kan måske nok finde en konkurrent, men så står vi uden rute at navigere efter, som ejeren havde lovet os.

Havde vi booket online med det samme, i stedet for (på ejers opfordring) at afvente, så kunne han dårligt løbe fra det...

Jeg kan naturligvis ikke opfordre nogen til at handle et sted hvor man ikke kan regne med de aftaler som bliver lavet, og ejer bare siger "det er heldigvis mig der bestemmer - reglerne er to dage nu"

10 augustus 2021
Logo Silkeborg Cykeludlejning / Silkeborg Cykelservice

Antwoord van Silkeborg Cykeludlejning / Silkeborg Cykelservice

Hej Emil

Tak for din anmeldelse - Det er naturligvis aldrig sjovt at modtage en 1-stjernet anmeldelse.

Jeg kan sagtens forstå din anmeldelse og se de frustrationer - Når det så er sagt så navigere jeg i en branche, der er meget hårdt presset grundet vores kære corona virus. Vi er gået fra 8 mand på fuld tid og ned til mig alene mand.
- Folk booker rejser i sidste øjeblik så det er nærmest umuligt for mig at planlægge noget som helst.
Det er ingen undskyldning, men jeg kan ikke arbejde mere end jer gør i forvejen og derfor er jeg nød til, at tilpasse min forretning, hvor det giver mening for mig.
- Det vil ramme nogle og det er bestemt ikke gjort for at chikanere nogen.

Jeg håber du kan se det fra min egen situation og har respekt for det.

Min kommentar om, at det er mig som bestemmer i min egen forretning den står jeg 100% ved :)

Som sagt så beklager jeg den uheldige situation, men hvis ikke jeg tilpasser mig situationen så kan jeg arbejde mig selv halv ihjel og det er jeg naturligvis ikke interesseret i.

Martin

Hilfe auf dem Start unserer D-Tour

Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hängen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder auf Vordermann gebracht so zur Weiterfahrt auf unserer Deutschland-Weser Tour beigetragen. Top-Service - herzlicher Dank Martin:-)
Mit deiner freundlichen und professionellen Betreuung wünschen wir Dir weiterhin alles Gute und viel Erfolg!

Ps: Auch die Kleidungs-Kaufempfehlung in seinem Geschäft war für die nächsten Regentage ebenfalls ein sehr guter Rat.

23 juli 2021

På elektrisk mountainbike i Harzen

Sønnen og jeg lejede e-mountainbikes af Martin fra Mtbtravels og kørte tre dage i Harzen. Top kvalitet på cyklerne, top notch service og hjælpsomhed fra Martin, der stod til rådighed med hjælp og tips. Cyklerne fungerede perfekt og kunne vaskes på cykel-udlejningen. Vi havde nogle fantastiske dage i det gudesmukke terræn. Mine varmeste anbefalinger

22 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kongeoplevelse på MTB i Harzen.

Kongeoplevelse på MTB i Harzen.
Hvis man ønsker fede oplevelser på sin MTB i Harzen, så kommer man ikke uden om Martin og MTBtravels. Her får man en fed, jordnær oplevelse, med guider som kender de lokale spor, tilpasser niveauet efter deltagerne, og har styr på detaljerne. Jeg har rejst med firmaet i Spanien, Tjekkiet og Tyskland (Harzen), og er aldrig blevet skuffet.

22 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang men helt sikker ikke sidste…

Første gang men helt sikker ikke sidste gang. Gode guides, turen bliver skræddersyet så alle kan være med og nyde det. Og de finder altid de bedste rute. Hotellet har alt man skal bruge til så en mtb weekend. Mad er også tilpasset aktivitetsniveau.

19 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefales, igen og igen

Jeg har haft fornøjelsen to gange, missede 2020, men har bestilt turen 2021
Prof guider, de ”lurer” lynhurtigt gæsternes formåen, og finder altid ruter der passer, med masser af udfordringer men uden at ødelægge gæsternes selvtillid.
Guiderne er altid flinke, rare, imødekommende og omstilligsparate, det er ikke mange steder at man kommer hjem fra ferie og føler at personalet og chefen er blevet personlige venner – og det er bare den følelse alle har efter et besøg hos MTBtravels.

Hoteller er også noget for sig, gammelt men vedligeholdt, der er rent og pænt selv om gæsterne kommer fra turen med mudder i lange baner og det er der plads til ! Maden er velsmagende og solid, og der er nok af den.
Kælderen er til ”after MTB” med værksted hvor guiderne laver reparationer på gæsternes cykler mens der gæsterne drikker Weisbeer, sparker dæk og deler løgne historier fra dagens tur.

MTBtravels kan ikke beskrives, de skal opleves, det gælder også for Chefen Martin, sjældent har man mødt en mere hyggelig og sympatisk ”drengerøv” som samtidig levere produktet og oplevelsen 100% .😊

16 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var på Guidet tur med MTBTravels i…

Vi var på Guidet tur med MTBTravels i Harzen. Det var en fed tur. Kun to klager: Den ene aften var aftalen med hotellet ikke på plads - så ingen aftensmad til os ! Men så fik vi da bare en voucher - så gik vi på anbefalet restaurant. Den anden anke var vejret ! det sneede ! men det kan man vel ikke klandre arrangøren for. Ud kom vi, for de er entusiaster :-)

16 oktober 2020

Var afsted nede ved Martin for 4

Var afsted nede ved Martin for 4. År i træk i august 20 med HillClimbers MTB og havde en fantastisk tur og trods corona restriktioner var det alligevel en super tur med lækre ture, rigtig god mad og med verdensklasse hygge after-bike på hotellet og ikke mindst i den berømte kælder der aldrig løber tør for iskolde weisbeer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra. Vi ses igen i 21 😁💪🚵🏻🚵🏻🍺🍺

Super sted

Super sted - konge service - god betjening og højt humør

Klart et sted som er anbefaldelsesværdigt.

MTBtravels virker bare

Turer i verdensklasse både i pod smerkem og Harzen med fede ruter man ikke har en chance for at finde selv. Ligger man så hyggen efter turen til, så har man bare den fedeste ferie og man kommer hjem med de bedste MTB minder. Tak og vi ses snart igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan helt klart anbefale MTBtravels…

Jeg kan helt klart anbefale MTBtravels til aktive cykelferier. Jeg har været flere gange i både Harzen og Polen/Tjekkiet, hvor både cykelture, personale, hygge og sikkerhed har været helt i top.
Jeg glæder mig til næste tur i 2021