Het contact liep geheel digitaal dmv grotendeels whatsapp. Werkte goed ,voorkwam een hoop fysieke afspraken die veel meer tijd kosten. Wel bleek het een computer te zijn waardoor we soms een geautoma... Toon meer
Vandaag hebben wij een kast onder onze trap laten plaatsen door firma Mublio, vanaf het begin tot aan het einde is alles perfect geregeld. En het resultaat mag er wezen wat een mooi afgewerkte trapkas... Toon meer
We hebben het proces van begin tot eind als heel prettig ervaren. De online inmeting ging heel duidelijk en stap voor stap, met oog voor belangrijke details. De montage verliep goed. Onze trap is ee... Toon meer
De kast was met behulp van de remote medewerker ingemeten. Goede begeleiding en zeer geduldig gedurende ons gestuntel met de rolmaat. De kast arriveerde en het team heeft alles nog even nagemeten... Toon meer
Jouw trapkast op maat. Een kast onder de trap op maat geeft rust en ruimte in elk interieur. De ruimte onder de trap wordt meestal niet gebruikt, dus opbergruimte ligt er voor het opruimen. We helpen je graag met gratis advies & ontwerp, plaatsing in één dag zonder verbouwen, en soepele communicatie. Op www.mublio.nl vind je direct de opties en prijzen voor jouw trapkast!
Keurmeesterstraat 40, 1187ZX, Amstelveen, Nederland
In januari is onze trapkast geplaatst. Hierbij bleek dat de laden niet goed tegen elkaar aansloten. De monteur begreep niet waarom dat was aangezien de maten klopten. De monteur heeft ter plaatse direct melding gedaan en dat er een nieuw binnenwerk zou komen. Ik ontving meteen bericht en vandaag is de kast hersteld. De monteurs werken zeer netjes en zijn zeer beleefd. Ook het online inmeten was heel handig. Ik was eerst beetje huiverig hiervoor. Al met al top bedrijf. Ze leveren een mooi product en service is via whatsapp werkt heel goed en snel.

Antwoord van Mublio
Zeer goede service bij Mublio! Het inmeten via een videocall was voor mij nieuw en niet iets wat je dagelijks ziet, maar het is helemaal goed gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en professioneel opgepakt. De monteur was bovendien heel beleefd en vriendelijk, en werkte netjes en zorgvuldig. Al met al een hele fijne ervaring. Echt een aanrader!

Antwoord van Mublio
Goede service. Duidelijk bestelproces en een heel mooi product.

Antwoord van Mublio
Mooie en keurige trappenkast. Nette keurige monteurs, netjes gewerkt en mooi product afgeleverd. Zeer tevreden!

Antwoord van Mublio
Zeer communicatief bedrijf dat een kwalitatief mooi product aflevert. Zeer blij met mijn trapkast en de meubelmaker die hem plaatste.

Antwoord van Mublio
Mooi maatwerk, hele fijne communicatie en de kwaliteit is top!
Zeer tevreden over de service en het product

Antwoord van Mublio
Wij zijn erg blij met onze trapkast en de gesloten trap. Het opmeten was eenvoudig en de plaatsing ging vlot.
De man die het plaatste was zelf niet helemaal tevreden en meldde dit gelijk en er werd een nieuwe afspraak gemaakt om 100% in orde te maken. Mochten wij dit nog een keer willen dan contacten we Mublio zeker weer.

Antwoord van Mublio
Makkelijk bestellen en inmeten en advies via whatsapp. Levering en plaatsing in 1 dag. Zeer netjes afgeleverd maatwerk!

Top bedrijf!
Goede communicatie en video-begeleiding bij het aanmeten van een kast onder de trap.
Komen alle afspraken netjes na.
Professionele montage, hebben geen vuiltje achter gelaten.
Aanrader in alle opzichten 💪🏻

Antwoord van Mublio
Overzichtelijk proces van begin tot eind. Helaas waren er wel wat hobbels in de weg wat betreft het functioneel kunnen gebruiken van de kast. Gelukkig hebben ze hele ervaren en oplossingsgerichte werknemers die verder durven te kijken dan de papieren versie van de kast.
Het eindresultaat is mooier dan we hadden durven hopen!

Prachtige praktische kast.
Goed en vlot geïnstalleerd.
Zeer vriendelijke monteur.

Antwoord van Mublio
Geweldige persoonlijke ervaring van start tot eindresultaat. Goed geholpen, duidelijke communicatie, professionele installatie en mooie kwaliteit.

Antwoord van Mublio
Zojuist is onze trapkast gemonteerd. Zeer tevreden over het eindresultaat. Ook het besteltraject was eenvoudig en duidelijk.

Antwoord van Mublio
Het eindresultaat is prachtig. Zeer goede voorbereiding en contact vooraf. Nette monteur en mooie kast.

Antwoord van Mublio
Gisteren is onze trapkast geplaatst en wat zijn wij ontzettend blij hiermee. Een hele aardige kundige monteur, die zeer netjes werkte en mooi werk heeft afgeleverd. Het hele proces bij mublio verliep heel soepel, efficiënt en ze zijn goed bereikbaar. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan als je op zoek bent naar een mooi, strakke, solide trapkast!!

Antwoord van Mublio
Ik ben SUPER tevreden over mijn grappenkast en het dicht laten maken van mijn open trap. Voortraject ging ook prima en soepeltjes via Whatsapp video call om alles op te meten. Je moet wel geduld hebben voordat je het daadwerkelijk kan inplannen om alles te installeren, maar dat is het wachten meer dan waard. Ik ben echt waanzinnig blij met mijn resultaat. Mublio had Victor (met een schitterende krulsnor👌) gestuurd en hij heeft ontzettend netjes en precies gewerkt. En het fijne is ook dat Victor een hele sympathieke kerel is en prettig in omgang.
Alleen maar dikke vette complimenten voor Mublio! Dank je wel en ik zal jullie zeker gaan aanbevelen bij anderen.

Antwoord van Mublio
Prettig contact in voorbereiding, installateurs kundig en vriendelijk. Rondom herstellen meetfout: goed en snel geholpen.

Antwoord van Mublio
Echt een toppers! Prachtige kast! Het kost wat maar dan heb je ook wat! Zeker een aanrader!

Antwoord van Mublio
Super! Erg mooie kast en fantastische communicatie. Leuke monteur. Erg blij mee. Zeker een aanrader!!

Trapkast op maat van Mublio
Vandaag heeft Mublio onze trapkast op maat geplaatst, met drie schoenenlades, voor in totaal 27 paar schoenen en een garderobe voor 15 jassen. Inmeten via videobellen en het plaatsen duurde 4 uur. Super netjes gewerkt , onze hal ziet er super strak uit !