Product besteld via de website en snelle levering. Helaas werd het artikel beschadigd geleverd maar na een chat met Rob werd dit professioneel opgelost. Positieve ervaring. Product zelf is ook top.
Wauw wat een prachtig producten, ik als een mama van 2 crossende jongens. vind het wassen nu helemaal geweldig
Super snelle levering en de producten zijn top 👍
We’re big into outdoor sports of the wheeled variety. Whether it’s on a mountain, trail, road or at the skate park, we just love to be outside and riding. We’re obsessed with making the most innovative care products around, to keep you and your toys running at their maximum and making them look like new when you’re done! With over 20 years of product manufacturing experience, our aim is to constantly improve the performance of adrenaline athletes.

1st Floor, Unit 1, Concept Office Park, BH12 4QT, Poole, Verenigd Koninkrijk
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super snelle levering en de producten zijn top 👍

Antwoord van Muc-Off
Heel goede informatie over de producten en handige filmpjes er bij, goede prijzen. De MYSTERIE BAG is wel de moeite. De Bestelling en het afhandelen en leveren gaat allemaal vlot. Belangrijkste de Muc-Off Producten Werken.

Antwoord van Muc-Off
Bij Muc-Off een bestelling geplaatst. Helaas kan je via de site niet aangeven dat je het bij een postpunt wil laten leveren. In verband met vakantie was dit gewenst. Het was mijn idee om dit in de app van DHL aan te passen, maar door de drukte ben ik dit vergeten.
Bij thuiskomst blijkt mijn pakket door DHL voor de deur gezet te zijn. Beide dozen waren open en zat alleen nog verpakkingsmateriaal en doek in.
Uiteraard is dit een fout van DHL. Bezorger had het pakket niet onbeheerd voor mijn deur mogen zetten.
Het contact met muc-off hierover verloopt alles behalve soepel. Communicatie blijft uit. Zij stellen je niet op de hoogte en je moet overal achteraan gaan.
Daarnaast lijkt het er op dat er geen oplossing gaat komen. Zeer slecht, het betreft een pakket van over de 200 euro.
Klantenservice is echt waardeloos!!!!

Antwoord van Muc-Off
Good deal around easter. Looking forward to using the pressure washer

Antwoord van Muc-Off
Ik is a verry good sit for cleaning things for bikes and scooters.

Antwoord van Muc-Off
Positieve ervaring. Product zelf is ook top.

Antwoord van Muc-Off
Bestelling via de website van Muc-Off geplaatst op zondag.
Vandaag zijn we woensdag en nog niet eens een update ontvangen ivm mijn bestelling.
Nergens een track&trace info te vinden of ontvangen na de bestelling, nergens zichtbaar met welke koerier ze werken, klantendienst die zelfs niet antwoord op mails.
Mijn advies, bestel NOOIT op de website van Muc-Off want het is pure oplichterij!
Ik zal alvast nooit meer bij Muc-Off bestellen of elders hun producten kopen!

Antwoord van Muc-Off
Heb gisteren een eerste keer mijn ketting gereinigd met het toestelletje Muc-off X3 en de bijgeleverde drive cleaner. Betreft een eersteklasprodukt dat bovendien biologisch afbreekbaar is.