Muc-Off Reviews 14.442

4,7

Product besteld via de website en snelle levering. Helaas werd het artikel beschadigd geleverd maar na een chat met Rob werd dit professioneel opgelost. Positieve ervaring. Product zelf is ook top.

Wauw wat een prachtig producten, ik als een mama van 2 crossende jongens. vind het wassen nu helemaal geweldig

1. Fietsenwinkel
  2. Motorsportwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We’re big into outdoor sports of the wheeled variety. Whether it’s on a mountain, trail, road or at the skate park, we just love to be outside and riding. We’re obsessed with making the most innovative care products around, to keep you and your toys running at their maximum and making them look like new when you’re done! With over 20 years of product manufacturing experience, our aim is to constantly improve the performance of adrenaline athletes.

Customer Service
Muc-Off are completely consumer focussed. From our products that we innovate and manufacture to make your life easier, to the customer service you receive when you order with us - you are why we're here.

4,7

Uitstekend

14K reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

top producten

Snelle levering van uitstekende producten

1 augustus 2025

Antwoord van Muc-Off

We certainly try to be speedy! We are chuffed to hear you love our products!

Muc-off het werkt

Heel goede informatie over de producten en handige filmpjes er bij, goede prijzen. De MYSTERIE BAG is wel de moeite. De Bestelling en het afhandelen en leveren gaat allemaal vlot. Belangrijkste de Muc-Off Producten Werken.

29 mei 2025

Antwoord van Muc-Off

Thank you, the mystery bag/boxes are super popular!

Bij Muc-Off een bestelling geplaatst

Bij Muc-Off een bestelling geplaatst. Helaas kan je via de site niet aangeven dat je het bij een postpunt wil laten leveren. In verband met vakantie was dit gewenst. Het was mijn idee om dit in de app van DHL aan te passen, maar door de drukte ben ik dit vergeten.

Bij thuiskomst blijkt mijn pakket door DHL voor de deur gezet te zijn. Beide dozen waren open en zat alleen nog verpakkingsmateriaal en doek in.

Uiteraard is dit een fout van DHL. Bezorger had het pakket niet onbeheerd voor mijn deur mogen zetten.

Het contact met muc-off hierover verloopt alles behalve soepel. Communicatie blijft uit. Zij stellen je niet op de hoogte en je moet overal achteraan gaan.

Daarnaast lijkt het er op dat er geen oplossing gaat komen. Zeer slecht, het betreft een pakket van over de 200 euro.

Klantenservice is echt waardeloos!!!!

8 mei 2025

Antwoord van Muc-Off

Sorry to hear this Ilse, the customer service team assures me they worked had to resolve this for you.

Good deal around easter

Good deal around easter. Looking forward to using the pressure washer

20 april 2025

Glad to hear!
We hope you will love the pressure washer !

Wet lube

Goed spul het ketting smeer middel.

9 maart 2025

Antwoord van Muc-Off

Thanks so much for taking the time to leave us a 5-star rating – it’s much appreciated!

Positieve ervaring

Positieve ervaring. Product zelf is ook top.

6 september 2024

Antwoord van Muc-Off

Hey! Thank you so much for your feedback. It's really nice to know that you appreciated our customer service. Don't hesitate if you have any other questions or needs, we're here!

Bestelling via de website van Muc-Off

Bestelling via de website van Muc-Off geplaatst op zondag.
Vandaag zijn we woensdag en nog niet eens een update ontvangen ivm mijn bestelling.
Nergens een track&trace info te vinden of ontvangen na de bestelling, nergens zichtbaar met welke koerier ze werken, klantendienst die zelfs niet antwoord op mails.

Mijn advies, bestel NOOIT op de website van Muc-Off want het is pure oplichterij!

Ik zal alvast nooit meer bij Muc-Off bestellen of elders hun producten kopen!

8 februari 2023

Antwoord van Muc-Off

Oliver, sorry for the delay on replying to the email you send this morning at 9am, the order you placed on 5th Feb has been picked, packed and on the pallets with DH for collection at the EU warehouse.

Hi
You should have received an email concerning the shipments leaving from the 11th January, it is because of the border issue with DG being sent to the EU, we have lots of pallets ready for TNT to collect from Monday.
I am really sorry, but this has been out of our control.
Regards
Customer Service Team