Muchoo is een Nederlands merk dat in 2024 is opgericht door twee broers met een diepe liefde voor honden. Hun doel is om honden dezelfde hoogwaardige ondersteuning te geven die mensen vaak via supplementen krijgen. Waar veel hondenproducten bestaan uit vage beloftes of onduidelijke ingrediëntenlijsten, onderscheidt Muchoo zich door transparantie, natuurlijke formules en producten die daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van honden. Het bekendste product van Muchoo is de 11-in-1 Multivitamine Soft Chews. Deze zachte, smakelijke supplementen zijn speciaal ontwikkeld om meerdere gezondheidsgebieden tegelijkertijd te ondersteunen. Ze dragen bij aan sterke gewrichten en soepele mobiliteit dankzij onder andere glucosamine, verbeteren de spijsvertering door de toevoeging van probiotica en prebiotica, en versterken het immuunsysteem met antioxidanten zoals vitamine C en E. Daarnaast zorgen voedingsstoffen als biotine en omega-3 voor een gezonde huid en een glanzende vacht, terwijl de complete mix van vitaminen en mineralen de algehele vitaliteit en energie van de hond ondersteunt. Doordat de soft chews smaken als een traktatie, is dagelijkse toediening eenvoudig en plezierig, zowel voor de hond als voor de eigenaar. Muchoo richt zich niet alleen op de gezondheid van honden, maar ook op dierenwelzijn in bredere zin. Bij elke bestelling wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan Stichting DierenLot, die zich inzet voor kwetsbare dieren in Nederland. Daarmee is elke aankoop bij Muchoo niet alleen een investering in het welzijn van je eigen hond, maar ook een bijdrage aan het helpen van andere dieren die steun nodig hebben. Door te kiezen voor Muchoo kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. De supplementen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen, van puppy’s tot senioren. Dankzij de natuurlijke samenstelling en de heldere uitleg over elk ingrediënt weet je precies wat je aan je hond geeft en waarom. Of je nu de gewrichten van je hond wilt ondersteunen, de spijsvertering wilt verbeteren, het immuunsysteem wilt versterken of simpelweg de vitaliteit en levenslust van je trouwe viervoeter wilt vergroten, Muchoo biedt een complete en effectieve oplossing. Met Muchoo geef je jouw hond de beste natuurlijke ondersteuning voor een gezond, actief en gelukkig leven, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het welzijn van dieren in nood.
Jan Duikerweg 34, 1703dh, Heerhugowaard, Nederland
Kan nog niet veel vertellen, nog maar pas begonnen met de tabletten, benieuwd
Ik ervaar het als een enorm prettig product. De honden zien het als traktatie en kijken er naar uit. Wat ik fijn vindt, is de diversiteit in inhoud. Zo kan ik het aan beide honden geven en blijft alles op peil. Ik zie nu na een aantal weken al verschil bij één van onze honden. Hij loopt nu iets soepeler en is daarbij ook rustiger.
Bruno geniet van de snoepjes & ze zijn ook nog eens super gezond voor hem!
Fijn product voor m’n actieve hond . 2 e aankoop gedaan omdat het goed bevalt.
Snelle verzending en een goed product! Hond vind de vitamines lekker en zit nu echt super mooi in zijn vacht!
Wij zijn zeer tevreden om de snelle en correcte behandeling en levering van het product.
Gebruik Muchoo nu ongeveer drie maanden voor mijn pup Lela van 5 maanden. Absoluut blij met de resultaten en de gesteldheid van Lela!
Goede producten die meer dan de prijs waard zijn! Zeker een aanrader
Mijn hond Bono had al een behoorlijke tast van enorme stinkende ontlasting en weinig energie. Een vriend van mij raadde de vitaminen brokjes van Muchoo aan en sinds 3 weken geef ik deze multivitaminen aan Bono. De buik van Bono is rustig en daardoor merk ik dat Bono zijn energie weer terug krijgt. Dit zorgt er ook voor dat ik langere stukken met hem kan wandelen! Wat een verschil met een paar weken.
Duidelijke site. De levering verliep door een vertraging vanuit PostNL wat langzamer maar hier kon mucho niet echt iets aan doen. Ze waren tussendoor wel goed bereikbaar en leverden ook goede alternatieven aan, deze waren uiteindelijk niet nodig. Prima bedrijf
Mijn hondje beweegt weer alsof hij 5 jaar jonger is. Wij merkte na 3 weken dagelijks een brokje verbetering in zijn beweeglijkheid. Daarnaast heeft mn hondje een gevoelige huid waardoor hij veel krapt. Die gevoelige plekjes zijn minder aan het worden.. erg blij met deze ontdekking

Antwoord van Muchoostore
We gebruiken de supplementen van Muchoo nu 3 weken voor onze hond. Zijn algehele gezondheid en humeur is met sprongen vooruit te gaan. Ook zijn probleem met onregelmatige stoelgang, waar we van alles voor hebben geprobeerd, is eindelijk beter.
Absoluut een aanrader!

Antwoord van Muchoostore
Wij zijn sinds 2 weken gestart met deze vitaminen pillen voor onze hond.
Naast dat hij ze erg lekker vindt, merken we nu al dat zijn spijsvertering versterkt is!
Ik zou dit product aanraden!

Antwoord van Muchoostore
Misschien een beetje vies om te vertellen, maar mijn lieve dalmatier had de laatste weken de hele tijd diarree. Nu ik na lang zoeken overgestapt ben naar Muchoo heeft ze na al een week nu eindelijk er geen last meer van!!

Antwoord van Muchoostore
Ik zag deze winkel voorbij komen en was erg benieuwd naar de producten. Ik heb het besteld en was erg blij verrast! Mijn franse buldog kan geen genoeg krijgen van deze lekkere snacks! Daarbij wordt het in een super verpakking geleverd. Zeker een aanrader!

Antwoord van Muchoostore
Mijn chihuahau van 5 jaar heeft al een hele lange tijd last van haar gewrichtjes tijdens het wandelen trok ze haar pootje op en piepte. Sinds een maand gebruik ik muchoo en zie al duidelijk verschil. Ze heeft weer zin om te wandelen en gaat met veel meer plezier mee naar buiten.
Ook merk ik duidelijk verschil in haar huid en vacht die veel zachter aanvoelt en is ze minder aan het krabben.
Ik zou dit artikel zeker aanraden aan mijn omgeving!