Virkelyst Det gamle stutteri  Reviews 19

1. Vleesproductleverancier
  2. Veehouder
  3. Vleesgroothandel

Geschreven door het bedrijf

Vi forstår, at din madoplevelse handler om mere end blot smagen. Derfor går vi skridtet videre ved at tilbyde dig lokalt oksekød, der kombinerer autentisk smag med bæredygtig produktion. Hos MuhMeat er produktionen altid lokalt forankret Det betyder, at kalvene fedes, slagtes, forædles og sælges lokalt. Dette underbygger tesen om at lave bæredygtigt kød med mindst mulig klimabelastning og bedre dyrevelfærd. Ved at vælge kød fra MuhMeat, kan du nyde et måltid, der mætter både dine sanser og din samvittighed.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altså bare top-lækkert kød i…

Det er altså bare top-lækkert kød i højeste kvalitet og at kødet samtidigt både opdrættes, slagtes og sælges i lokalområdet gør bare konceptet så meget bedre!

Kundeservicen er altså også bare i op, både når man handler via hjemmesiden, via facebook og når man afhenter kødet.

Vi er kæmpe fan!

25 januari 2024

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tak for den flotte anmeldelse - Den er vi meget glade for ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kød i virkelig fin kvalitet

Kød i virkelig fin kvalitet, meget venlig betjening. Kommer igen når der er plads i fryseren😄

1 oktober 2023

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Vi gør os umage ift at give kunderne gode kvalitets produkter og en god service - så din anmeldelse varmer🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Muh-ligvis verdens bedste kød!

Muh-ligvis verdens bedste kød!

Kødet er super lækkert, alt fra hakket til bøffer og stege.
Betjeningen er i top og Mads får tilbuddet skruet sammen, præcist som du ønsker det.

11/10 - kommer helt sikkert igen når vi har tømt fryseren.

2 oktober 2023

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Dejligt med tilfredse kunder - Dem vil vi gerne samle på👍

Dejligt sted!

Jeg bestilte 10kg hakket oksekød til afhentning ude på gården.
Venlige mennesker med smil og godt humør.
Fantastisk kvalitet af kød, relativt lav fedtprocent (hvilket ikke var en fordel til min chili, men det kan man vidst ikke brokke sig over), god smag og vægten passer.
Dyrene var flotte, god huld og blank pels, massere af energi i benene! og ingen haltheder eller tegn på sygdom.
Foldene var i god stand på trods af meget regn forinden.
Jeg kommer igen.
Hilsen en dyrlæge.

10 oktober 2023

Hej Rene😊
Tusind tak gor din flotte anmeldelse- Det betyder meget for os🙏

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, mennesker og koncept.

Har været så heldig at opleve mennesker og produktet. Kan varmt anbefales

31 december 2022

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tak for din anmeldelse 😊 Den er vi glade for.

Rigtig godt kød

Rigtig godt kød, og virkelig høflig betjening.
Vi kommer helt bestemt igen. 😋😋

12 september 2023

Hej Gitte 😊

Tusind tak for de søde ord - Dem sætter vi pris på. Vi glæder os til, at se dig igen👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velsmagende kød og kanon service👌🏼

Vi har købt 5 kg hakket oksekød fra Muhmeat, noget af det lækreste fars vi har smagt og til en fair pris👌🏼 Vi har allerede lagt en bestilling mere. Masser af stjerner herfra til velsmagende kød og kanon service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 september 2023

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Ihh sikke en skøn anmeldelse ❤️ Hos Muh Meat elsker vi glade kunder - vi ser frem til, at servicere jer med mere lækkert kød👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling og godt humør ved…

Nem bestilling og godt humør ved afhentning selvom jeg var ved at glemme betaling.
Rigtig god smag i kødet, har indtil videre kun lavet hakkebøffer, men de var rigtig gode, kan sagtens smage forskel fra supermarkedet og til en rigtig god pris.
Det var første gang jeg har handlet der, men ikke sidste gang.

Hej Jesper😊

Tak for din flotte anmeldelse. Det var dejligt at have dig fordi efter kød den anden dag, da dit gode humør gjorde dagen endnu bedre.😅 Vi ser frem til, at servicere dig med mere lækkert kød👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

eg har spist hakkebøf 3 dage i streg.

eg har spist hakkebøf 3 dage i streg.
Jeg har fundet min nye kødpusher. Lækkert lækkert kød uden nævneværdig svind ved tilberedning. Glæder mig til at hunden også skal spise muhmeat næste gang jeg skal handle. 😁

Hej Wanda😊
Tak for din skønne anmeldelse ❤️
Vi finder nogle ben til hundenbnlste gange du kigger forbi👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert kød og kanon betjening af…

Super lækkert kød og kanon betjening af Mads. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller👍

Hej Patrick 🤗
Tak for din dejlige anmeldelse. Vi glæder os til at servicere dug med mere lækkert kød👌

God og venlig service

God og venlig service. Kvalitetskød fra fritgående køer til en pris der svarer til det man køber i supermarkedet. Jeg bestilte 10 kg. oksefars, som jeg har pakket i poser med lidt over 500 gram i alle poser og alligevel var der nok til 20 portioner. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Palle🤗
Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at det var en god oplevelse for dig. Vi kan kun sige i lige måde❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, fair pris og top kød kvalitet.
Bedste anbefalinger herfra

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tak for de pæne ord - Dem betyder meget for os🙏👌

Super lækker kød

Super lækker kød, noget af det bedste jeg har fået.
Man kan smage forskellen. Og selfølgelig Mads'super pålidelig og god service😀.

21 september 2023

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Tak for den flotte anmeldelser 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nu anden gang jeg for kød fra…

Det er nu anden gang jeg for kød fra muhmeat. Og det skuffer bestemt ikke.
Vil klart anbefale og købe kød ved muh meat.
Jeg køber ihvertfald ikk oksekød andre steder fremover

Antwoord van Virkelyst Det gamle stutteri

Taks for din anbefaling og anmeldelse. Det er vi mega glade for👍😊

Sindssygt lækkert oksekød.

Sindssygt lækkert oksekød.
Om det er til bøffer, eller bare på pizzaen er virkeligt lækkert.
Nem bestilling og super nemt.
Også er Mads jo bare alletiders

18 september 2023

Tak for de pæne ord🙏

Lækkert kød

Lækkert kød.

Hentede fars og wienerschnitzler, i torsdags. Fik en super god betjening og snak med Mads 🙂
Han fortalte om deres køer og hvor godt de bliver passet👍
Det er virkeligt rigtig dejligt og lækkert kød 🐂 kan helt klart anbefale dét. Ikke sidste gang vi køber kød fra Muh Meat by Virkelyst👍🙂

😅nåhhh ja tyre🐂🐂

16 september 2023

Tak for de pæne ord😊
Dem sætter vi virkelig pris på.

Ps. Det er tyre vi har😉

Lækkert lokalt kød

Har lige hentet oksefars hos MUH Meat for 2. gang. Det er utroligt lækker. Smager så godt, og kan steges uden svind. Prisen er absolut konkurrencedygtig.
At dyrene så har haft det godt i lokalområdet, og ikke er transporteret langt for at blive slagtet er et ekstra plus.

12 september 2023

Tak for de rosende ord🙏

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.