Multidrogist Reviews 12

2,3

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Onbetrouwbare webwinkel

In de productomschrijving op bol.com stond vermeld dat het om 6 flessen ging. Bij levering bleek het er één te zijn. Omschrijving is door de verkoper snel aangepast, en vervolgens gaf de verkoper bol.com de schuld. Heel jammer.. Maar zo te lezen ben ik niet de enige ;-).

17 augustus 2023

Hallo Jur,

Ik begrijp dat je zo denkt. En in de getoonde advertentie zou je ook niet anders kunnen dan deze conclusie trekken. Alleen is dat helaas niet hoe het is. En je wilt niet weten hoe vervelend wij dit vinden voor jou als klant.

Een product heeft een unieke streepjescode. Deze correspondeert met een bepaald product. En zo krijgen wij de bestelling dan ook binnen. Wij kunnen deze advertenties ook niet zomaar aanpassen en weten niet van te voren dat iemand deze advertentie heeft aangepast. Wij komen er dus ook pas achter na een klacht van een klant. Wij zetten onze advertentie dan ook direct offline, zodat er niet meer mensen de dupe van worden.

Wij hadden het graag anders gezien, maar weten van te voren dus niet wanneer een streepjescode op oneigenlijke wijze wordt gebruikt en dus is aangepast op BOL. Dit product wordt ook pas door ons weer aangeboden, als de informatie weer is rechtgezet.

Omdat wij helaas niet aan deze verwachting kunnen voldoen, is onze oplossing dan ook om het product kostenloos via Bol te retourneren. Je ontvangt dan het betaalde bedrag van ons terug.

Onze welgemeende excuses hiervoor.

Het team van MultiDrogist.

Geen reactie meer

Bestelling met meerdere artikelen geplaatst. Geopende verpakking ontvangen. Teruggestuurd. Geld terug gekregen van een ander goedkoper artikel dat ik niet heb teruggestuurd. Geen reactie meer op e-mails.

Edit 17 september 2023: nog geen verdere communicatie ontvangen ondanks onderstaande belofte van Multi drogist.

14 mei 2023

Hallo David,

Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Wat een vreemd en vervelend verhaal wat je hier schetst. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. En ik zou dit dan ook graag nog voor je oplossen.

Zou je daarvoor je gegevens door kunnen geven? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Het team van MultiDrogist

Niet bestellen bij Multidrogist of Droginet

Multidrogist laat Droginet de verzending van de bestelde produkten verzorgen. Op 16 februari 2023 een (gelukkig kleine) bestelling gedaan. Tot op heden de bestelling niet ontvangen. Email- en telefonisch contact levert niets op. Beide partijen zijn niet bereikbaar. Bestel al jaren supplementen online, dit is de eerste keer dat er sprake is van oplichting.

3 maart 2023

Beste A. Postma,

Wat vervelend dat u geen contact met ons hebt gekregen. Door invoering van nieuwe IT systemen zijn er in het begin veel problemen ontstaan, waardoor we zoveel contactmomenten hebben, dat we inderdaad heel slecht bereikbaar zijn.

Ik zou graag naar uw bestelling kijken. Ik stuur u daarom een verzoek om uw gegevens met ons te delen via TrustPilot. Zodra u daar op reageert, kunnen we uw bestelling controleren en u daarvan op de hoogte brengen.

Feiten op een rij

Vorig jaar kocht ik multi-vitamines bij Internetdrogisterij. Mutidrogist is nu de goedkoopste voor mij (rechtstreeks goedkoper dan via Bol.Com). Het viel me op dat de websites van Internetdrogisterij en Mutidrogist vrijwel identiek zijn, dus vermoedelijk 1 (hoofd)bedrijf met meerdere webwinkels. Toen keek ik naar koopervaringen van anderen. Trustpilot geeft 2,4 uit 5 en Webshopchecker 5 uit 10. Ondanks deze lage scores en de verhalen, heb ik 22-2 bij Multidrogist besteld en 23-2 is de bestelling afgegeven aan huis. Ik kreeg wel meteen een bevestiging van bestelling en 2 uur daarna van verzending, maar ontving geen bericht over het aflevermoment, ook niet van de bezorgdienst.

22 februari 2023

Niet eens 1 ster meer waard

Niet eens 1 ster meer waard. Bestelling gedaan 11 dagen geleden van 136,34. Betaald maar helemaal niets meer gehoord. Niet van Multidrogist zelf maar ook niet van Droginet die de verzending voor Multidrogist regelt. Beide beantwoorden geen telefoon en geen mail. Meer dan schandalig. Voor zo'n bedrag rest mij straks niets anders dan aangifte te gaan doen.

23 januari 2023

Onbetrouwbaar

Totaal niet bereikbaar. Na 1 uur wachten eindelijk de 1e in de wachtrij, en dan verbreken ze de verbinding.
Hun belofte in de bevestigingsmail mbt levering komen ze niet na, en antwoord krijg je niet op je mails. Na 1 week is mijn bestelling nog niet verzonden, zonder enige info hierover te krijgen.

22 januari 2023

Via Bol een 6-pack Potters catarrh…

Via Bol een 6-pack Potters catarrh besteld. Eén doosje Potters catarrh wordt opgestuurd voor de prijs van een 6-pack. Na contact wordt er geen oplossing geboden en verschuilt men zich achter de opmerking “derden hebben onze advertentie op Bol aangepast”. Onzin, want de prijs voor een 6-pack klopte. Uiteindelijk komt niet Multidrogist, maar Bol ons tegemoet. Multidrogist neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Nooit meer Multidrogist…

1 juni 2022

Antwoord van Multidrogist

Hallo Joan, natuurlijk vinden we dit heel vervelend. Maar mijn collega heeft het juist, dat niet wij maar een andere adverteerder deze advertentie heeft aangepast. De EAN code is voor ons leidend en daarop wordt de bestelling uitgeleverd. Dat iemand anders daarbij aangeeft dat het meerdere doosjes betreft, kunnen we helaas niets aan doen. De advertentie zoals die er dan staat klopt niet met de informatie van die ene EAN/streepjescode. Als het goed is, heeft mijn collega ook uitgelegd hoe dat zit en ook met de prijzen. Ik weet helaas niet waardoor het fout is gegaan, dat de oplossing door BOL is aangeboden, want normaal zorgen we er altijd voor dat er een oplossing komt. Dus dat spijt me dan zeer, dat het dit keer niet gelukt is. Mocht je hierover nog contact met ons willen opnemen, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Geen levering, geen bericht, geen contact

Levertijd volgens website is 1-3 werkdagen. Duurt het langer, dan krijg je bericht. Ik wacht inmiddels al 10 dagen op mijn bestelling of in ieder geval op een berichtje (en ja, ik heb mijn spambox nagekeken).
Mail gestuurd aan klantenservice: geen reactie. Klantenservice gebeld. Daar krijg ik een automatisch antwoord dat het druk is en het langer duurt voordat ik mijn (reeds betaalde) bestelling zal ontvangen. Dat het langer duurt, kan gebeuren. Maar een berichtje met de verwachte levertijd zou dan wel zo netjes zijn. Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb.

7 februari 2022

artikel niet ontvangen, geen reactie multidrogist

Inderdaad bedrag terug ontvangen - wel jammer dat ik pas een reactie krijg na een verwoestende review online te zetten, want die mail dd 29 oktober kan ik nergens terugvinden. Verder ok.
---
Ik heb maar een deel van mijn bestelling gekregen en krijg geen reactie op mijn e-mails. Ik zit nu al twee weken te wachten op een reactie en/of mijn product (ordernummer 4207118). Zo wordt goedkoop toch echt heel erg duurkoop! Zoals het er nu voor staat zeg ik, bestel bij een andere drogist: er zijn er zo veel die wel sturen wat je besteld hebt en wel reageren op e-mails.

3 november 2021

Antwoord van Multidrogist

We hebben contact met u opgenomen via de mail. Waarschijnlijk ontvangt u onze mails niet of staan ze in de reclame of spam map. Als u onze mail niet heeft ontvangen, zou u dan contact met ons op kunnen nemen? We hebben één artikel van de order moeten crediteren en dit ook aan u terug betaald.

Klantenservice Multidrogist

Oplichters

Via Bol een 4-pack sokken besteld. Eén enkele sok wordt opgestuurd voor de prijs van een 4-pack. Na contact wordt er geen oplossing geboden en verschuilt men zich achter de opmerking “derden hebben onze advertentie op Bol aangepast”. Onzin, want de prijs voor een 4-pack klopte. Uiteindelijk komt niet Multidrogist, maar Bol ons tegemoet. Multidrogist neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Nooit meer Multidrogist…

Reactie op jullie reactie hieronder: jullie wilden mij helemaal niets aan oplossing bieden. Vandaar dat ìk Bol om bemiddeling heb gevraagd, en niet jullie....

3 augustus 2021

Antwoord van Multidrogist

Beste Remco, wij hebben in dit geval BOL gevraagd om hierin te bemiddelen. Dus niet omdat wij geen oplossing willen/kunnen bieden, maar omdat deze problemen bij BOL bekend zijn. En BOL gaf aan dit voor ons op te willen pakken. Natuurlijk begrijpen we uw frustratie over het gebeurde.

Klantenservice Multidrogist.nl