Mundret Reviews

2.737
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert mad Vi fik Lakserilette, Carpaccio, Vitello Tonnato, Dumblings, Risottokugle og brød. Der var ikke en finger at sætte på maden - alt smagte godt. Og selvom retterne er mundrette,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Igen en god smagsoplevelse; men er portionerne blevet mindre? Det synes jeg. Sidst beklagede jeg også kvaliteten af jeres brød. Den er ikke ret god og matcher ikke de andre gode smage af jeres mad.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte 6 mundretter pr. person og servede dem sammen med surdejsflute. De unge mænd 18-30 kunne godt spise 10 hver, mens øvrige i aldersgrupen fra 30 - 90 spiste 4-6 mundretter pr. person. Det vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt mad fra mundret 5 gange og alle gange til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️super lækkert, nemt, lækre råvarer, nemt at anrette. Vi har serveret det på vores lille båd, hvilket også fungerede godt. Kun rosend... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalservice
  2. Tapasrestaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.737)

640 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så lækker mad får man sjældent Jeg er…

Så lækker mad får man sjældent Jeg er glad for at have ladet mig inspirere af gode venner til at prøve konceptet. Og det bliver ikke sidste gang

13 juni 2026

Kære Marguerit

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden gjorde indtryk, og at du blev inspireret til at prøve konceptet. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at levere til dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som det skal være

Alt var som det skal være. Lækre retter. Gode sammensatte menuer. Evt flere varianter af menusammensætninger kunne være spændende. Gode priser.

11 juni 2026

Kære Michael

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både retterne, menuerne og priserne levede op til forventningerne. Tak også for dit forslag om flere varianter af menusammensætninger – det tager vi med i vores videre udvikling.

5 meget flotte og velsmagende retter

5 meget flotte og velsmagende retter. Der var rigeligt. Nemt med afhentning i Pick up.

10 juni 2026

Kære R. Andersen

Tak for din positive feedback! Det glæder os at du havde en positiv oplevelse hos os!

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, delikat og flot anrettet. God kundeservice, da vi havde allergikere. Vil me glæde bestille herfra igen.

3 juni 2026

Kære Henriette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede maden som både lækker, delikat og flot anrettet. Vi er også glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe i forhold til allergener. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid rigtig lækker mad

Som altid rigtig lækker mad. Meget venlig og hjælpsom betjening ved afhentning

7 juni 2026

Kære Marie

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at maden igen levede op til forventningerne, og at du oplevede en venlig og hjælpsom betjening ved afhentning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var meget lækker mad og konceptet…

Det var meget lækker mad og konceptet er så fint.
Det er nemt at håndtere og delikat i de små bægre.
Og oplysningerne om, hvor mange portioner man behøver er meget retvisende (jeg fik bestilt for meget 😉)

6 juni 2026

Kære AM Kokholm

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du nød både maden og konceptet, og at de små anretninger fungerede godt i praksis. Vi er også glade for, at vores vejledning om portionsstørrelser viste sig at være retvisende – også selvom der blev bestilt lidt ekstra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For det første skulle jeg ikke selv købe ind og tilberede maden

For det første skulle jeg ikke selv købe så meget ind til en hyggelig dag. Der var ikke så meget opvask efter maden. Maden smagte fortrinligt og mættede meget, retterne var lette at servere, god anledning til at holde pauser til hyggesnak. Kan anbefales 👍

Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at konceptet gjorde dagen nemmere for dig, og at både servering, mæthed og smag levede op til forventningerne. Vi er også glade for, at det gav mere tid til at nyde selskabet og de gode samtaler. Tak for anbefalingen.

Fantastisk mad.

Fantastisk mad.
Dejlig betjening.
Vi følte os i den grad forkælet.

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre anretninger i små portioner.

Min bestilling var klar i køleskabet og udlevering gik let.
Lækre anretninger i små portioner.

Kære Kirsten

Tak for din positive feedback. Vi er glade for at du oplevede en let udlevering samt modtog lækre mundretter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var super godt det har været hver…

Det var super godt det har været hver gang 👍meget lækkert 👍

4 juni 2026

Kære Lene

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du synes det er lækkert og du har haft gode oplevelser hos os!

Mundret = lækker mad.

Vi nyder altid med stort velbehag jeres lækre mundretter. Alt er veltillavet og friskt. Så vi gentager gerne succesen snarest muligt.

2 juni 2026

Kære Flemming

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du havde en god oplevelse og nyder vores mad med velbehag. Vi glæder os til at byde dig velkommen fremover!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har ofte fået mad fra Mundret og været…

Har ofte fået mad fra Mundret og været godt tilfreds. Denne gang var vitello tonnato drunket i tunsovs, så det blev lidt vammelt, carpaccio var tykke skiver og sejt. De sidste 2 retter var perfekte og lækre. Lækkert brød.

1 juni 2026

Kære Line

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du ofte har været godt tilfreds med vores mad, og at de sidste retter samt brødet levede op til forventningerne.

Samtidig er vi kede af at høre, at vitello tonnato og carpaccioen ikke ramte den kvalitet og balance, du forventede. Tak fordi du deler din oplevelse med os – den feedback tager vi med videre i vores arbejde med retterne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig fantastisk lækker mad og…

Fuldstændig fantastisk lækker mad og service . Tilgængelige medarbejdere, der svarer hurtigt på spørgsmål .
En stor anbefaling herfra 😃 Gæsterne fik en smagfuld og spændende madoplevelse.

31 mei 2026

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både mad, service og kommunikationen levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på de flotte ord om vores medarbejdere og er glade for, at jeres gæster fik en smagfuld og spændende madoplevelse. Tak for anbefalingen.

FANTASTISKE LÆKRE RETTER

FANTASTISKE LÆKRE RETTER. Jeg kan varmt anbefale Mundret, vi har fået derfra over flere omgange og det er simpelthen så lækkert og delikat 😄 De har vores varmeste anbefalinger herfra

30 mei 2026

Kære Sarah

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har haft gode oplevelser med vores retter gennem flere bestillinger. Vi sætter stor pris på de flotte ord om både smag og kvalitet – og ikke mindst jeres varme anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som sædvanlig en lækker oplevelse

Som sædvanlig en lækker oplevelse - mundretter med god smag og fin afpyntning - brødet er fortsat super lækkert.
Emballagen gør det nemt at transportere mundretter ne hjem og er nemt at bortskaffe bagefter.

31 mei 2026

Kære Else

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du igen havde en god oplevelse med vores mundretter, og at både smag, anretning og brødet levede op til forventningerne. Vi er også glade for, at emballagen fungerer godt både til transport og efterfølgende håndtering.

Super lækker mad

Super lækker mad, hurtig betjening, nem tilberedning, venligt personale

30 mei 2026

Kære Carsten

Tak for din anmeldelse! Det glæder os af høre, at du havde en god oplevelse hos os, samt synes om maden!

Teamet bag Mundret

Lees meer over geverifieerde reviews.