leveringshastighed ok, valg af pakkeshop knapt så godt. Nok den vanskeligt tilgængelig af slagsen.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg købte fødselsdagstilbehør til min søns fødselsdag, og valgte muligheden for selv at afhente pakken på firmaets afhentningsadresse. Da jeg modtog beskeden om at pakken var klar til afhentning,... Toon meer
Egentlig ikke noget at klage over! Udover, at ordrebekræftelse og betalings-id hedder flere forskellige ting, så man når at undre sig over, hvad man har indladt sig på. 😅 Derfor trækker jeg en ⭐️ f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sjovt udvalg med mange gode fund til prisen. Fik fyldt megen af pakkekalenderen. Og kan se, at jeg skal tilbage igen til diverse festlige lejligheder, børnefødselsdage og når Normal har udsolgt ;)
Bedrijfsgegevens
- Cadeauwinkel
- Cosmeticawinkel
- Kinderwinkel
- Leverancier van schoonmaakproducten
- Decoratie- en interieurwinkel
- Hobbywinkel
Geschreven door het bedrijf
Hos Muuchas.dk finder du et stort udvalg af billige dagligvarer, rengøringsmidler, personlig pleje og børneprodukter - alt det, du bruger i hverdagen. Vi forhandler kendte mærker som GOSH og Schur, og vores sortiment opdateres løbende med spændende fund, gode tilbud og små overraskelser. Hos os handler du nemt, hurtigt og til priser, hvor alle kan være med.
Contactgegevens
Lyskær 8a, 2730, Herlev, Denemarken
- kontakt@muuchas.com
- muuchas.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
leveringshastighed ok
De er hurtige til at sende det man…
De er hurtige til at sende det man bestiller, og hvis man har lavet en fejl ved bestilling. Så ring de og spørg om det, så det bliver rigtig.
Jeg fik mine vare hurtigt
Hurtig levering :-)
Gode produkter
Jeg var så glad for I havde mit produkt…
Jeg var så glad for I havde mit produkt som ikke kunne fås andre steder jeg bestilte det og få dage var det klar til afhentning . Kæmpe anbefaling
Fantastisk service og hurtig levering…
Fantastisk service og hurtig levering og pakke forsvarligt ind
Kan anbefales
Det kunne kun blive til 2 stjerner
Det kunne kun blive til 2 stjerner. Varerne kom hurtigt, i hvert tilfælde de to ud af tre. Ingen repons på mail heller ikke efter rykker. Da vi er et firma, skal vi bruge en faktura og den har vi heller ikke set skyggen af, til trods for at der er rykket for den to gange. En ordreseddel kan ikke bruges i et regnskab. Måske der skulle ansættes til at læse mail og besvare dem :-(
Meget tilfreds hurtigt levering
Fornuftige priser
Fornuftige priser, og et stort og blandet udvalg. Der var en lille fejl i leverancen, og det tog lidt tid med respons, men sagen blev løst på bedste vis med god og venlig service. 4 stjerner herfra - og jeg vil bestemt vende tilbage.

Super fin oplevelse
Det er så nemt at handle hos jer, hurtig og præcis, så mange tak

Antwoord van Muuchas
Hurtig levering af varer af god…
Hurtig levering af varer af god kvalitet og til en meget billig pris.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.