Topset gekocht bij Da Capo. Een mooi Yamaha MGX 12 mengpaneel en een line array RCF evox 11. Geweldige sound van dit driewegsysteem, makkelijk bedienbaar en zeer geschikt voor kleine en middelgrote fe... Toon meer
Vanmiddag uitstekend geholpen door Sjoerd van Da Capo in Leek. Geweldige service waarbij een update van mijn Yamaha 900 keyboard is verzorgd door een domme fout van mij zelf. Alle tijd genomen en een... Toon meer
Vorige week maandag rondgekeken en uitgebreide voorlichting gehad, was na vele jaren weer bezig om orgel/keyboard te gaan spelen. Was op zoek naar een goed keyboard met veel mogelijkheden. Heel veel u... Toon meer
6 jaar geleden bij da capo een prs sx 900 gekocht. Heel tevreden mee heeft even geduurd voor ik de techniek door had. Inmiddels woon ik in verzorgingshuis ben uitbehandeld wil ikmijn laatste paar ja... Toon meer
J.P. Santeeweg 41, 9312 PC, Nietap
- 0594513776
- info@muziekhuisdacapo.nl
- muziekhuisdacapo.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer lange levertijd
Zeer lang op moeten wachten helaas. Product voldoet prima niks mis mee
snel en goed geleverd,
Helaas mijn bestelde apparaat nog niet…
Helaas mijn bestelde apparaat nog niet ontvangen en heb de indruk dat er iets is fout gegaan bij de bestelling van het apparaat.
Echt een top service
Echt een top service. Ik belde vooraf om te vragen waarom het instrument zo goedkoop werd aangeboden. Toen wees een aardige man mij erop dat het artikel uit het assortiment wordt gehaald. Ik had het pakket snel in huis en er mankeerde niets aan. Echt een goede ervaring mee.
Heerlijke winkel
Heerlijke winkel, altijd goed advies, lekkere koffie, alle tijd en de laagste prijs, Van harte aanbevolen!
Fijne zaak
Fijne zaak, altijd behulpzaam. Alhoewel in liever naar de winkel ga is de online verkoop ook prima.
Prima winkel
Prima winkel. Snel geholpen en fijn dat je ook kunt kiezen voor levering bij een ophaalpunt.
Hele goede service en snelle levering…
Hele goede service en snelle levering helemaal top
Heel erg goed contact gehad betreffende…
Heel erg goed contact gehad betreffende de genos, thuis afgeleverd en geïnstalleerd en uitgelegd, betere service is er niet, prima zaak voor allerlei instrumenten👍👍
Onlangs heb ik bij Dacapo een…
Onlangs heb ik bij Dacapo een koptelefoon en een volume pedaal gekocht, het snel geleverd zoals gewoonlijk , een fijne muziekwinkel waar erg veel keus hebt en waar men alle tijd voor je heeft, plus een lekker koppie koffie
Frits van den Broek
Op 27/04/2021 heb ik bij jullie een…
Op 27/04/2021 heb ik bij jullie een bestelling gedaan en betaald de dag zelf met vooruitbetaling als betaalmethode, namelijk de JB Systems Dynamo-250 scanner met ordernummer 26611. Het is nu wel al precies meer dan een maand geleden, en ik zou graag weten wanneer m'n bestelling zou aankomen bij mij thuis Want dit is nu wel heel lang wachten erna.
Goedendag Alain,
Wij hebben in ons systeem gekeken en hebben nog geen betaling ontvangen.
Achteraf betalen kan met afterpay. Dat is een alternatief. Dan moet u opnieuw bestellen en annuleren we deze bestelling.
Groet,
Jorren
Muziekhuis Da Capo
Heel vreemd dat jullie nog steeds niets ontvangen gehad hebben op jullie rekening.
Zie hier in bijlage, heb ik m'n uittreksel van m'n overschrijving verzonden, als bewijs dat ik het verzonden had.
Kunnen jullie dat nakijken?
Als dat niet zo is, zou ik graag het artikel dan annuleren, en het bedrag van 131 euro terug op m'n rekening zien,
want dat geld moet toch ergens verzonden zijn, en het is niet terug gekomen.
Wel tot nu toe heb ik nog steeds geen antwoordt terug gekregen, en wil ik weten wat er met m'n geld gebeurt is, want dit is wel al meer dan een maand van m n rekening afgetrokken is. Hopelijk krijg ik dringent een antwoordt terug hoe het nu zit.
Heerlijke, eerlijke, muziekwinkel
Gewoon een heerlijke, eerlijke muziekwinkel met fantastische adviseurs. Groot en breed assortiment.
Betrouwbaar adres
Duidelijke website, snel geleverd. Top!
Ik zocht een muziekboek dat moeilijk te verkrijgen was. Da Capo had het en stuurde het netjes op.
Prima gitaar gevonden
Prima gitaar gevonden, die moeilijk te verkrijgen is. Maar hij was er nog!
Helaas kwam het gitaarrek niet in goede staat aan, maar dat bedrag werd gerestitueerd.
Mooie gitaar en prima service, dus.
De firma DACAPO te Nietap (Leek)
De firma DACAPO te Nietap, is een geliefd, muziekhuis met vele klanten vanwege de uitstekende service en de vriendelijkheid van Sjoerd de ceo van het muziekhuis en zijn vakkundig personeel. Ook voor wat betreft de snelle aflevering bij de klant aan huis, bent u hier op het juiste adres!
Met muzikale groet, Roelof Kits
Marum.
DaCapo is een goede degelijke…
DaCapo is een goede degelijke muziekzaak. Mocht je om welke reden dan ook veranderen willen van instrumenten dan is het hier mogelijk om jouw oude instrumenten in te ruilen. Dit is bij vele andere muziekzaken al niet meer mogelijk.Koop je iets tweedehands dan kun je er van op aan dat het goed werkt. Een verbeterpuntje vind ik de communicatie. Iets meer op de hoogte worden gehouden over bv. een bestelling dan zou het voor mij een perfecte muziekzaak worden!
Snelle en correcte afhandeling van de…
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Het product (de Yamaha P-121B) voldoet geheel aan de verwachtingen.
Goede service, goede voorraad
Had in tegenstelling tot grote winkels als enige de digitale piano die ik zocht op voorraad. Binnen enkele dagen zelf afgeleverd (van Groningen naar Breda!) en helemaal in elkaar zetten hoorde ook bij de service!