1. Klusbedrijf
  2. Computerondersteuning en -services

MvA-Oss staat voor persoonlijke service, betrouwbaarheid en lokaal vakmanschap. Of het nu gaat om een klus binnenshuis of hulp bij het instellen van je apparaten, je hebt altijd één vertrouwd aanspreekpunt. Beschikbaar in Oss en omgeving. Als manusje-van-alles help ik graag met praktische klussen en digitale problemen. De wereld verandert snel. De digitalisering neemt, mede door het gebruik van AI steeds sneller toe. De groep mensen die hier niet aan mee kunnen of willen doen neemt toe. Als er geen (klein)kinderen beschikbaar zijn om een handje toe te steken hebben, met name ouderen, steeds vaker het gevoel er niet meer toe te doen. Ik help graag mensen in en rond Oss met de problemen die zij ondervinden met het instellen en gebruik van bijvoorbeeld TV, Internet, WiFi, Smartphone, slimme apparaten etc. Dit doe ik al jaren voor mensen in mijn directe omgeving en nu ook als zelfstandige. Ook voor de mensen die moeite hebben bij het uitvoeren van (kleine) technische klussen sta ik graag klaar. Betrouwbaar, vriendelijk en dichtbij huis.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Verstopping opgelost!

Na een eigen poging om een sifon schoon te maken in verband met een slecht doorlopende afvoer raakte ik van de regen in de drup. De verstopping werd alleen maar erger en tot overmaat van ramp brak ook de sifon helemaal af. Wie ga je dan bellen?
Gelukkig kon Mark het probleem oplossen. De sifon werd vervangen en de verstopping die niet een, twee drie weg was werd door hem met geduld helemaal verholpen.
Snelle actie, duidelijke communicatie, vakkundig, vriendelijk en heel netjes. Dank!

14 januari 2026

Antwoord van MvA-Oss

Dank je voor deze lovende woorden! Een hele mooie review! Ik ben heel blij dat ik heb kunnen helpen.

Super service waar je op kunt rekenen

Mark heeft bij ons diverse klussen verricht naar volle tevredenheid. Waaronder het instellen van de tv, een wifi probleem opgelost, luxaflex gerepareerd. Alles werd rustig, duidelijk en met veel geduld uitgelegd en gerepareerd. Kortom, een super service waar je op kunt rekenen. Een aanrader.

4 december 2025

Antwoord van MvA-Oss

Dank je voor deze mooie review Leo!

Betrouwbaar en kundig!

Mark is een zeer betrouwbare en fijne hulp bij het uitvoeren van diverse klussen. Zowel zakelijk als privé is hij ons, vanuit zijn expertise en op sublieme wijze, van dienst geweest. Hij hielp ons met decor en veranda, met internet en televisie. Zijn kennis en kunde mogen breed uitgedragen worden want Mark is gewoon een echte vakman!

1 oktober 2025

Antwoord van MvA-Oss

Dank voor deze mooie review en ik hoop dat ik nog vaak van dienst mag zijn!

Zeer kundig en betrouwbaar

Ik had zelf een laminaat vloer gelegd, maar na enkele weken bleek ik dit met onvoldoende kennis te hebben gedaan. Gelukkig was daar Mark! Met zijn advies, ervaring en hulp hebben we de problemen snel en makkelijk blijvend op kunnen lossen. Zeer vriendelijk en zeer betrouwbaar! Top gozer!

7 november 2025

Antwoord van MvA-Oss

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Dank voor deze mooie review!