Ik raad dit autoverhuurbedrijf niet…
Ik raad dit autoverhuurbedrijf niet aan. Ik had gisteren een auto gereserveerd en een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend om 8:00 uur. Toen ik aankwam, bleek de auto al voor een andere koper te staan; hij was voor mijn ogen verkocht, wat betekende dat de koper al naast de auto stond. Ik vroeg waarom ze de auto gereserveerd hadden en waarom ze me 's avonds terugbelden om te zeggen dat de auto voor hen gereserveerd was. Ze gaven geen antwoord en er gingen 40 minuten voorbij. Ik heb gewoon mijn tijd, reiskosten en een hoop stress verspild. Daarom raad ik het bedrijf af. Als je je zenuwen wilt sparen, kun je beter contact opnemen met bedrijven die hun reputatie hoog in het vaandel hebben staan en niet met bedrijven die je tijd verspillen! De medewerkers hadden mijn telefoonnummer in hun notitieboekje staan en zeiden dat ze me wel gebeld hadden, maar dat er nu iemand anders was die de auto wilde kopen. Ik legde uit dat ik maar tweeënhalve kilometer heen en terug had gereden en dat ik er twee uur over doe om thuis te komen, maar ze gaven geen antwoord. Ik raad het bedrijf niet aan.