Leuke producten, super leuk verpakt, én sneller geleverd dan menige bestelling gedaan dichter bij huis!
Leuke , overzichtelijke online webshop. Ik had een gepersonaliseerd tegeltje er op besteld en ben zeer tevreden van de goede kwaliteit. De levering was heel snel. Na enkele dagen (4-5 dagen) w... Toon meer
De eigenaresse van Mooi Wonen heeft me al zó vaak geholpen — van het perfecte cadeautje voor mijn nichtje tot een prachtige cadeaubox voor mijn klanten, of zelfs het ideale meubel voor in onze l... Toon meer
Leuke tegeltjes. vlotte communicatie en zeer mooi verpakt!
"Mooi Wonen" Wonen met stijl, genieten met je hart! ♥️ Woondecoratie | meubels | cadeauwinkel www.mwonen.be
Grote Baan 63, 2380, Ravels, België
Hoe grappig zijn die tegeltjes.
Handgemaakt en toch super snel geleverd! Helemaal blij mee. :)

Antwoord van Mooi Wonen
De eigenaresse van Mooi Wonen heeft me al zó vaak geholpen — van het perfecte cadeautje voor mijn nichtje tot een prachtige cadeaubox voor mijn klanten, of zelfs het ideale meubel voor in onze living.
Zelfs mijn gekke ideeën weet ze telkens om te toveren tot iets moois. Ze denkt echt mee, zoekt verder dan haar eigen winkel en maakt het desnoods gewoon zelf.
En als ik (zoals zo vaak 😅) last minute iets nodig heb, staat ze altijd klaar om me uit de nood te helpen.
Een warme, betrokken dame met een gouden hart in een prachtige winkel! 💛
Al een paar keer gaan shoppen, zowel in het gezellige winkeltje in Ravels als op de mooie webshop.
Super leuke producten, kwaliteit is ook TOP!
En dan heb ik nog niets gezegd over de klantenservice, in één woord WAUW! Mijn laatste bestelling was binnen de twee dagen gemaakt én verzonden. Dit terwijl het gepersonaliseerde items waren. Ik heb ook super goede hulp gekregen bij het kiezen. Zo zouden ze op overal moeten zijn! :-)

Antwoord van Mooi Wonen
Ben bij mooi wonen in Ravels gaan winkelen! Het is een mooie winkel met heel veel leuke spulletjes en veel zin creatie’s en een heel lieve leuke verkoopster. Ik ga er zeker naar terug,,,😍😍😍

Antwoord van Mooi Wonen
Mooie website met leuke spullen. Ik had ervoor gekozen mijn tafeltje persoonlijk op te halen omdat ik in de buurt moest zijn. Super vriendelijk geholpen en gelijk het gezellige winkeltje gezien. Bij thuiskomst zag ik de persoonlijke boodschap op mijn pakket wat zorgde voor een grote glimlach op mijn gezicht, erg leuk! Kortom, een dikke aanrader!