AIROSTAR by AirTrack Factory Reviews 29

TrustScore 3 uit 5

3,1

1. Sportwinkel

AIROSTAR is an AirTrack Brand By AirTrack Factory Specially Made for Home & Outdoor Usage. AIROSTAR by AirTrack Factory focuses on High-End AirTrack products specially made for the home industry where it offers them against affordable prices. AIROSTAR by AirTrack Factory is chosen as Best AirTrack Brand by multiple Third-Parties.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Heel blij met de airtrack voor onze…

Heel blij met de airtrack voor onze dochter.
Wij hebben de 5 meter variant besteld en ze is er helemaal blij mee. De mat is makkelijk op te blazen en werkt goed.
Ik had nog contact opgenomen en werd snel geholpen met de keuze van de airtrack.

Wij en onze dochter zijn er blij mee!

27 februari 2026

Antwoord van AIROSTAR by AirTrack Factory

Bedankt voor de mooie worden, Jarona.
Geweldig om te horen dat uw dochter er zo blij mee is. Daar doen we het voor!

Met sportieve groet,

Wachten al 3 weken op de airtrack

3 weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen.. zeer teleurgesteld in de communicatie.. De airtrack moest op tijd geleverd worden voor een turnfeest dat helaas niet meer kon doorgaan. Ondertussen weten we nog steeds niet waar de airtrack zich bevindt.

30 december 2024

Beste Caroline,

Sinds kort wordt Airostar door ons met een nieuw team geleid. Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring destijds zo is verlopen.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend moet zijn geweest. Inmiddels hebben wij onze processen en communicatie verbeterd en is onze klantenservice op werkdagen bereikbaar.

Mocht u alsnog contact willen opnemen, dan kan dat via info@myairostar.com
. Wij helpen u graag verder.

Super blij mee

Heel erg blij met de airostar voor de kinderen.
Wij hebben de 6x1,5x0,2 besteld.
Het opblazen gaat super snel met de bijgeleverde pomp en de kwaliteit voelt echt super, echt degelijk.
De verzending was snel en ondanks de reviews dat niemand bereikbaar was hebben we zowel telefonisch iemand gesproken als per app.
Helaas heeft 1 van de pompen het heel snel begeven maar dezelfde dag van het melden werd er een nieuwe verstuurd.
Kortom helemaal happy ermee 😄

12 augustus 2024

Beste Inge,

Bedankt voor de positieve reactie. Het doet ons extra goed om uw positieve ervaring te lezen.

Wat fijn dat de airtrack zo goed bevalt en dat zowel levering als contact naar wens zijn verlopen. Ook prettig om te horen dat de vervanging van de pomp snel is opgelost.

Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met de airtrack!

Team Airostar

Fijne ervaring met dit bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf! Goede kwaliteit en top service. Aanrader!

4 juli 2024

Beste Toon,

Wat leuk om te lezen, dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u de kwaliteit en service zo positief heeft ervaren. Dat is waar we het voor doen!

Geweldige matten

Geweldige matten, mijn kinderen zijn er al heel de zomer zoet mee!

19 juli 2024

Beste Jeremy,

Wat leuk om te horen! Geweldig dat de kinderen er de hele zomer plezier van hebben.

Levering was top

Levering was top, alleen de bezorger snapte er niks van. De mat is van goede kwaliteit.

2 juli 2024

Beste Bram,

Dank voor uw reactie! Fijn dat de levering en de kwaliteit naar wens zijn.

Binnen een dag geleverd

Binnen een dag geleverd, super kwaliteit gaven direct goed antwoord op mijn vragen. kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

10 juli 2024

Beste Lucas,

Dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat alles zo snel en naar wens is verlopen.

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar!

De site ziet er goed uit maar het laat zeer de wensen over. Dit is de site van myairostar.. niet verwarren met Airostar van airtrackfactory (wat wel de juiste is!).
Bij ons is de verkeerde airtrack geleverd, door myairostar, te klein en verkeerde kleur. Na melding te hebben gemaakt, via de site, want een andere mogelijkheid is er niet om met ze in contact te komen…
Wij kregen een mail terug. We kunnen hen niet via de mail terugmailen, het lijkt alsof het geblokt is. Alleen via het contactformulier van de site kan ik contact met ze zoeken.
Nogmaals gedaan omdat ik een retourlabel van hen moest ontvangen. Aangegeven dat ik niet van de diensten van hen gebruik wil maken. Juist om de slechte reviews en het slechte contact wat ik nu al kreeg. Inmiddels is de airtrack teruggestuurd op de hoop dat wij ons geld terugkrijgen…
Deze site lijkt erg op de airostar van airtrackfactory (wat wel de juiste is). Ik zou zeggen kijk daar en betaal daar, want daar heb je wel de juiste prijs/kwaliteit verhouding!!

5 juli 2024

Beste Marjanne,

Sinds kort hebben wij MyAirostar volledig overgenomen en staan wij met een nieuw team aan het roer. Het spijt ons te lezen dat uw bestelling niet correct is geleverd en dat het contact destijds moeizaam verliep.

De door u beschreven gang van zaken past niet bij hoe wij vandaag werken. Wij hebben onze processen en bereikbaarheid inmiddels verbeterd.

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com
. Wij helpen u daar graag verder.

Goeie klantenservice

Goeie klantenservice! Ik kreeg de dag zelf nog een antwoord, en werd heel goed geholpen!

20 juni 2024

Beste Hannelore,

Dank voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent.

GEEN REACTIE

Wij hebben een air track ontvangen in een ernstig beschadigde doos. Doos om deze reden nog niet geopend en wacht op antwoorden van Airostar. Het is nu een week geleden. Al 3 reminders gestuurd en nog geen reactie.
Kinderen staan te stuiteren om mee te gaan spelen, maar aangegeven dat we eerst op Airostar reactie wachten . Reageren op retour zending wordt ook niet gedaan.
Denk extra na met dit bedrijf. Het lijkt een degelijk bedrijf maar is het niet. Wij zijn er ingetrapt

Op de website staat dat ze aangesloten zijn bij webwinkelkeur. Als je naar deze website gaat staat:
Geen lid

Op 12-02-2024 meldt WebwinkelKeur: myairostar.com is geen lid van ons keurmerk.
Screenshots van het misbruik
Dit met plaatjes erbij.

Wij zijn nu mogelijk ruim 400EUR kwijt!!

12 april 2024

Beste Erwin,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en staan wij met een nieuw team aan het roer. Het spijt ons oprecht te lezen hoe dit destijds is verlopen.

Een beschadigde levering en geen reactie op berichten is niet acceptabel. Ook de onduidelijkheid rondom het WebwinkelKeur-lidmaatschap begrijpen wij. Inmiddels zijn wij officieel aangesloten bij WebwinkelKeur en hebben wij onze processen en bereikbaarheid verbeterd.

Onze klantenservice is nu op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com en helpt graag verder.

Bedrog! Geen service, geen garantie

Een mooie airtrack, maar na slechts 8 maanden kapot.
Totaal geen service.
Zo gezegd 5 jaar garantie. Maar wanneer je de originele doos niet hebt, aanvaarden ze geen retour.
Je moet het lek zelf vinden. Na de 4 pogingen hebben we eindelijk het lek gevonden (insmeren met een sopje en uiteindelijk in het zwembad lek opgespoord). Nu het lek gevonden is, reageren ze niet meer.
Ondertussen heeft mijn dochter al 1 maand een matras dat lek is, tijdens het wedstrijdseizoen!

8 maart 2024

Beste Silke,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en zijn wij met een nieuw team verantwoordelijk voor het bedrijf. Wat u beschrijft, is niet hoe wij met klanten willen omgaan.

Dat uw dochter tijdens het wedstrijdseizoen met een lekke mat zit en geen duidelijke ondersteuning kreeg, begrijpen wij als zeer frustrerend. De manier waarop dit is afgehandeld past niet bij onze huidige werkwijze.

Wij hebben onze service en opvolging inmiddels opnieuw ingericht. U kunt ons bereiken via info@myairostar.com, wij helpen u graag verder.

Team Airostar

Goede kwaliteit producten en snel met…

Goede kwaliteit producten en snel met levering en service

29 februari 2024

Beste Jaromir,

Dank voor uw review! Mooi om te horen dat kwaliteit, levering en service naar wens waren.

Team Airostar

slechte service reageren niet !!! niet betrouwbaar

slechte service reageren niet !!!
kapotte pomp beloven een nieuwe maar helaas nooit geleverd.
ondanks vele mailtjes

22 december 2023

Beste Irma,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en zijn wij met een nieuw team verantwoordelijk voor het bedrijf. Het spijt ons te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen en dat een vervangende pomp niet is geleverd.

Dat is niet de manier waarop wij vandaag werken. Wij hebben onze service en opvolging inmiddels opnieuw ingericht.

Onze klantenservice is nu op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com
en staat altijd open om te helpen.

Team Airostar

Pomp defect, geen reactie!

Pomp defect, airotrack heeft toegezegd een nieuwe te sturen. Dit was 14 weken geleden, meerdere keren contact proberen te zoeken maar geen enkele reactie na de toezegging dat ze een nieuwe gingen sturen.

24 januari 2024

Beste Ferd,

Airostar is sinds kort volledig in nieuwe handen. Wat u beschrijft, een vervanging die is toegezegd maar nooit is geleverd, is niet acceptabel.

Wij hebben de manier waarop serviceverzoeken worden opgevolgd inmiddels grondig aangepast. Dit soort situaties mogen zich niet herhalen.

Team Airostar

Heb er voor bij mijn zoon in de tuin…

Heb er voor bij mijn zoon in de tuin een besteld en was de volgende dag binnen, erg tevreden mee en een stevige mat. Eindelijk kan ik weer tv kijken zonder dat mijn zoon moet gamen!!!!

26 september 2023

Beste William,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat de mat zo goed bevalt en dat er weer lekker buiten gesport wordt.

Team Airostar

Mijn dochter wilde thuis extra ervaring…

Mijn dochter wilde thuis extra ervaring op doen voor haar turnen, en na wat onderzoek te hebben gedaan, zijn we bij AIROSTAR uitgekomen. Ondertussen al heel de zomer plezier van, super kwaliteit.

14 september 2023

Beste Fons,

Dank voor uw mooie woorden. Fijn dat uw dochter er de hele zomer plezier van heeft gehad en dat de kwaliteit bevalt.

Team Airostar

Stevige kwaliteit en goede service

Stevige kwaliteit en goede service! Wat een kwaliteitsverschil met de action, erg stevige mat die nu dagelijks gebruikt wordt bij ons in de woonkamer. Niets op aan te merken

10 augustus 2023

Beste Jordi,

Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en service zo goed bevallen en dat de mat dagelijks gebruikt wordt.

super airtrack

Na een verjaardagsmiskoop voor mijn dochter van 7 een andere goedkope airtrack met 1 jaar garantie overgestapt naar airostar, erg tevreden en een hele stevige mat van airostar by airtrack factory die mijn dochter graag wilde. Wij hebben de airtrack pro star 20cm en wordt nu dagelijks gebruikt bij ons in de tuin. Echt een aanrader voor iedereen!!

23 maart 2023

Beste Roos,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de overstap naar Airostar en dat de mat dagelijks wordt gebruikt. Dank voor uw mooie aanbeveling!

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd voor de verjaardag van mijn dochter en ze heeft er de hele middag met haar vriendinnen de radslag op geoefend. Die lukt inmiddels wel.

2 augustus 2023

Beste Cees,

Wat leuk om te lezen dat de mat op tijd was voor de verjaardag en dat er fanatiek geoefend is. Mooi dat de radslag inmiddels lukt!

Team Airostar

Toon reviews in alle talen. (29 reviews)