2,8

TrustScore 3 uit 5

Ben al 10 jaar lid van My Cliks

Ben al 10 jaar lid van My Cliks
,Spaaractief,Cashhier,Centmail,Extra Euro Spaar4cash en Dutcheuro
Ondertussen 270 euro opgebouwd,blijf aan bestellen om aan accountscore te komen,steeds als ik wat hoger kom zakt het weer,kom dan nooit aan de hoogte van 5.5
Ze verloten iedere dag geldbedrag,volgens mij is dat geld van mensen die dus nooit uitbetaald krijgen omdat je niet aan je accountscore komt
Ben dus al meer dan 10 jaar aan het klikken voor niets
Ben lid van meerdere sites daar hoef je alleen te klikken en geen aankopen te doen en hun betalen netjes je geld uit!!

21 juni 2024

Geduld hebben het werkt wel

Ik ben nu een paar jaar lid van my clics.
Je hoeft alleen maar mails te klikken en af en toe iets kopen via my clics voor je accountscore hoog te brengen zodat je uit kan laten betalen. De 1e keer uitbetalen kwam ik er niet uit maar ik ben daarbij geholpen door een medewerker en het is goed gekomen en er is daadwerkelijk uitbetaald. Je moet wel ff geduld hebben en het is niet heel veel maar toch een leuk extratje Dus niks geen oplichting wat ik allemaal lees in de andere reviews

11 juni 2024

Oplichterij!!!

Ik onderschrijf de recensies van alle vorige reviewers. Dit is echt pure oplichterij. Ik heb zoveel tijd hieraan besteed voor niets? Dit is ook de enige site waar je niets krijgt door te klikken en aan andere acties kan ik niet eens meedoen? Via andere sites heb ik al zoveel euro's mogen ontvangen.

24 april 2024

Oplichterij

Ik vind het oplichting. Ik had genoeg clics, om het in te wisselen, maar omdat mijn score te laag was, betaalde ze niet uit.
Ik bekeek het altijd serieus, maar ga niets aanschaffen als ik het niet nodig heb. Zou het niemand aanraden.

7 november 2023

GROTE OPLICHTERIJ

In september iets gekocht,dacht dat de accountscore omhoog ging van 4,8% naar hoger maar dat was maar voor 1 dag naar 100%. De volgende dag was de accountscore weer 4.8.
De volgende dag naar Myclics gebeld ze zei dat er een storing was en de volgende dag zou het zijn aangepast.
Maar ........ nee hoor niet aangepast , weer gebeld met dezelfde vrouw aan de telefoon en ze ze nu : je moet even geduld hebben.
Een week later nog niet aangepast.

BIJ MYCLICS WORDT JE GEWOON OPGELICHT DUS IK RAAD IEDEREEN HIER GEEN GEBRUIK VAN TE MAKEN.

Bovendien zal ik op meer sites deze ervaring gaan uitwisselen en ben ik bezig om verdere stappen te gaan ondernemen onder meer dit in een radioprgramma of televisieprogramma te gaan vertellen.

25 oktober 2023

niet verdienen maar uitgeven...

aangezien mijn vorige review niet is geplaatst probeer ik het weer...
deze myclics is een website waar je een paar centjes kan verdienen met mails aanklikken..dat is dus niet waar het is een site waar je aankopen moet doen om geld te verdienen..want je profiel score blijft laag als je alleen maar mails aanklikt...er zijn wel andere site's waar je wel geld kan verdienen met mails aanklikken...deze zou ik niet gaan doen als het alleen om mails aanklikken gaat..hier moet je puur dingen aanschaffen dus uitgeven ipv verdienen...dus geld en tijd kwijt....

31 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?