Banner for MyCruise Norge

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk kontakt med Ann-Christin hos Mycruise som ordnet storfamilien fly og cruise 5-6uker før vi skulle dra. Til tross for kort tid til avreise og mange lugarer, så greide hun å sy sammen en reise... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Etter 18 cruise så valgte vi bestille vårt 19. cruise via MyCruise. Tidligere har vi bestilt cruise fra nettside i USA. Men denne gangen var det mye billigere fra MyCruise. Veldig hjelpsom og kunnsk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cruiseorganisator
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Info over MyCruise Norge

Geschreven door het bedrijf

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode, men varierende

Jeg har hatt gode opplevelser med mycruise, men det varierer. Sist bestilling var det mye frem og tilbake, og det tok 5 dager fra forespørsel til bestilling. jeg har opplevd at de ikke forstår hva jeg ønsker, ikke tar med rabatter eller sjekker opp ting proaktivt før jeg ber om det og spør om informasjon de har fått i tidligere korrespondanse. Opplever også at de ikke har god kjennskap til rederiets prebooking/depositum, noe jeg ville forventet. Jeg ville foretrukket å booke online selv, men det er ikke mulig med depositum betalt hos rederiet allerede, eller for å få Akortet rabatt.
Likevel er de raske på ballen, ringer opp for å dobbeltsjekke, er hyggelige og høflige, ordner opp og finner ut av ting, og sluttresultatet er alltid bra og vi får booket det vi ønsker til veldig gode priser.

15 april 2026

Hei,

Takk for at du deler en så grundig tilbakemelding - det setter vi stor pris på. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever oss som tilgjengelige, løsningsorienterte og at sluttresultatet blir bra med gode priser.

Samtidig er det leit å lese at prosessen i forbindelse med din siste bestilling opplevdes som unødvendig lang og lite smidig. Vi forstår godt at det kan være frustrerende når oppfølgingen ikke oppleves som tilstrekkelig proaktiv, eller når informasjon må gjentas. Dette er noe vi tar med oss videre i vårt arbeid med å forbedre kundeopplevelsen.

Når det gjelder kampanjer, rabatter og regler fra rederiene, kan disse til tider være komplekse og presenteres ulikt fra rederienes side. Vi gjør alltid vårt beste for å formidle dette så tydelig som mulig, samtidig som vi sikrer at du får riktig pris og de fordelene du har krav på.

Vi setter stor pris på at du likevel velger å bruke oss, og at du er fornøyd med resultatet - det betyr mye for oss.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding.

Personale,spesielt Ann Kristin,grei…

Personale,spesielt Ann Kristin,grei oppfølging m.m

14 april 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med oppfølgingen, og ikke minst at Ann Kristin har gjort et godt inntrykk. Det setter vi stor pris på 😊

Utmerket kundeservice

Enkelt å sende forespørsel, fikk rask oversendt et tilbud og har hatt tett oppfølging og kort besvarelsetid på spørsmål jeg har hatt. Veldig fornøyd.

1 april 2026

Hei Tonje,

Så hyggelig å lese at du har hatt en god opplevelse med oss! Det er flott å høre at både forespørsel, tilbud og oppfølging har fungert smidig, og at du har fått raske svar underveis.

Tusen takk for tilbakemeldingen - den setter vi stor pris på 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

velig bra service fra selger som jeg…

velig bra service fra selger som jeg har en veldig god dialog med hun forklarte alt om turen som jeg har bestilt og forklart meg hva jeg må gjøre videre samtidig var det bare og ring om det er noe jeg lurer på da dette er min første tur med dere ,har aldri vert på cruise før

27 maart 2026

Hei Rolf,

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en god dialog med vår medarbeider, og at du føler deg godt forberedt til din første cruisereise.

Vi vet at det kan dukke opp mange spørsmål første gang, så det betyr mye for oss at du føler deg trygg og godt ivaretatt hele veien. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt dersom det skulle være noe mer du lurer på.

Vi håper du får en helt fantastisk første opplevelse til sjøs!

Utrolig hjelpsom

Utrolig hjelpsom

27 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk bra informasjon av…

Jeg fikk bra informasjon av kundebehandler.
Blid og hyggelig.
God kunnskap.

13 maart 2026

Hei Monika,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Får ikke svar

JVi har blitt booket inn på handicap lugar, uten sofa, bedt om å få bytte lugar, men får ikke svar.

12 maart 2026

Hei

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette – vi forstår godt at situasjonen har vært frustrerende.

Som vi også har vært i dialog om, har dere nå fått oppgradert til en Aurea balkongkahyt, som du har bekreftet og godtatt for et par uker siden. Vi håper denne løsningen lever opp til forventningene deres og gir dere en enda bedre opplevelse.

Skulle det fortsatt være noe dere lurer på eller ønsker hjelp med, er dere selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt.

Topp service

18 maart 2026

Hei Terje,

Enkelt og fin respons

Enkelt og fin respons, som i tillegg var velg rask.

3 maart 2026

Hei Anita,

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice

9 maart 2026

Hei Elisabeth,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kontakt med en medarbeider

Fordi vi fikk veldig god informasjon av en hyggelig medarbeider

4 maart 2026

Hei Kjetil,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig og profesjonell formidler av cruisereiser.

Vi har bestilt mange cruise gjennom selskapet. Alltid hyggelig og profesjonell hjelp. Kommer til å bruke selskapet også fremover.

5 maart 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er alltid hyggelig å høre at dere har hatt gode opplevelser med MyCruise, og at dere har fått profesjonell og imøtekommende hjelp. Vi håper å få lov til å følge dere på mange flere spennende reiser fremover.

Cecilia // MyCruise

Lees meer over geverifieerde reviews.