Oplichtersbende
Oplichtersbende
Gereageerd op een Facebook advertentie en een "aankoop" gedaan. Het blijkt niet om het produkt, maar om 2 lidmaatschappen van MyHobbyClub en Kitchen.style te gaan. Erger nog, van de bedragen die in je scherm worden getoond wordt achteraf het 3drievoudige en tienvoudige van je rekening afgeschreven en daarna incasseren ze gewoon ondanks de vernietiging van de overeenkomst. Je krijgt een lading aan reacties met o.a. het wordt terugbetaald, maar u moet eerst een positieve reactie van 4 of 5 sterren op Trustpilot plaatsen. Ik laat me niet chanteren en heb een correcte reactie geplaatst. Ze verzochten me om het te verwijderen en dat ze dan mijn geld zouden terugbetalen. Ik heb ze aangegeven dat ik het tot 20/8 verwijder, maar als ik mijn geld uiterlijk 20/8 om 08.00 niet terug heb dat ik de review opnieuw plaats. U kunt het raden, ik heb mijn geld nog niet.
Het is gewoon een oplichtersbende. Er gaat vandaag ook een email naar de banken en credit card maatschappijen om ze te waarschuwen voor de oplichterspraktijken van MyHobbyClub en Kitchen.style.