2025 een jaartal dat ik niet zal vergeten. Na paar maanden opzoekingen gedaan te hebben,heb ik besloten om My Imperial Care te nemen om mijn mond een nieuw leven in te blazen. Dit is een voltreff... Toon meer

1. Medische groep
  2. Kankerkliniek
  3. Tandartspraktijk
  4. Haartransplantatiekliniek
  5. Gezondheidsconsulent
  6. Kliniek voor plastische chirurgie

Providing Quality Care, Because Our Specialty is You! Our focus at My Imperial Care is to provide high quality treatments and care for overseas patients and become an example in our field. We believe there is no higher calling than to provide exceptional care that is compassionate, dignified, and respectful of all people. At My Imperial Care patients feel welcome and respected at every step of their healthcare journey, while experiencing personal and affordable care.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Tweede bezoek afwerking van mijn tanden

Hallo, tweede bezoek Bij myimperial care kliniek was zoals mijn eerste bezoek tip top in orde van de Afhaal van de Luchthaven met privée busje naar het hôtel. Tweede dag mijn verdere behandeling voor mijn tanden de dokters het personneel super vriendelijk zoals altijd. Heb nu een super mooie smile… echt een 100% aanrader…je wordt begeleid van dag 1 tot uw vertrek alles wordt mooi uitgelegd door een lieve talk.echt allemaal toppers Bij my impérial care clinic voor een mooie smile kies dan voor My impérial care clinic de best in Antalya en de best in the world. Thanks aan alle medewerkers van de clinic groetjes houssin ✨✨✨shinning smile 😁

10 juni 2025

Beste Houssin,

Wat een prachtige review – heel erg bedankt voor je lieve woorden! Het is geweldig om te horen dat je tweede bezoek net zo positief was als het eerste. We doen altijd ons best om van A tot Z te begeleiden, en het doet ons goed te weten dat je je op je gemak en goed verzorgd hebt gevoeld.

Geniet van je stralende nieuwe smile ✨😁 — en weet dat je altijd welkom bent bij My Imperial Care.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen ontvangen.

Het My Imperial Care Team

Geweldig positieve ervaring!!

Yeliz en My Imperial Care in 1 woord: subliem!!
Vanaf het eerste contact met Yeliz krijg je een duidelijk en compleet antwoord op al je vragen. Bij aankomst in Antalya Airport staat er vriendelijke chauffeur je op te wachten die je op een veilige manier naar je hotel brengt. Daar aangekomen wordt je met een brede glimlach ontvangen en naar je hotelkamer gebracht.
De chauffeur brengt je op de dag van je behandeling netjes op tijd naar de praktijk, ook hier wordt je heel goed ontvangen door de medewerkers.
De onmisbare schakel is Yeliz, die alles tot in de puntjes vertaald en je bijstaat tijdens je volledige behandeling.
We horen in de media enkel maar de negatieve ervaringen van dergelijke behandelingen maar Yeliz en My Imperial Care bewijzen het tegenovergestelde!!
Als je twijfelt... voor niets nodig, neem gewoon contact op en je zal er geen spijt van hebben!

20 maart 2025

Beste Stefan,

Wat een geweldig mooie review, hartelijk dank! 😊
Het doet ons enorm veel plezier om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en begeleiding. We streven ernaar om elke stap van de reis zo soepel en comfortabel mogelijk te maken, en het is fantastisch om te weten dat dit ook zo is ervaren.

Ons team staat altijd klaar om onze patiënten met zorg en aandacht te begeleiden. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden – we waarderen het enorm! 💙✨

My Imperial Care

Ik kwam daar aan met heel veel spanning…

Ik kwam daar aan met heel veel spanning , maar op het moment dat ik daar aankwam heeft Yeliz me super gerust gestel ze heeft me alles goed uitgelegd wat ze gingen doen waardoor ik me ook gelijk beter voelde. Yeliz is een professionele dame die weet hoe ze haar werk moet doen, maar vooral hart op goeie plek !

Ik raad echt iedereen om hier te komen top personeel en top service!

Dankjewel my imperiaal care❤️

12 februari 2025

Hallo Carla,

We willen je heel erg bedanken voor je review namens Khalid!
Een zware behandeling die hij heel goed heeft doorlopen, we zijn allen trots op hem en de manier hoe hij zijn angst voor de tandarts heeft weten te overwinnen en zijn huidige arts volledig in vertrouwen heeft genomen. Met teamwork komen we er altijd!

Tot snel in augustus en nog gefeliciteerd met de zwangerschap!

Mijn ervaring !

Goedemiddag, wou nog even mededelen dat ik mij nog nooit zo van harte welkom heb gevoeld als bij jullie het was me een hele leuke en gezellige ervaring hele leuke en lieve mensen hebben jullie in dienst alles was goed en netjes geregeld ben meer als 100% tevreden en ben heeel blij zo tevreden dat mijn schoonzus en mijn zoon zelfs binnenkort willen langs komen! Nou nogmaals heel erg super bedankt voor al je hulp !!

22 februari 2025

Hallo Fatima,

Hartelijk dank voor je review, na jou en je man aan een mooie smile geholpen te hebben was het ons een genoegen om dit jaar jullie moeder te mogen behandelen. Moge ze nog vee lange jaren genieten van haar stalende nieuwe smile en uiteraard zijn jullie en de familie altijd van harte welkom.

We kunnen niet wachten tot augustus wanneer jullie terug zijn.
Laat het ons zeker nog even weten als jullie onze hulp nodig hebben voor jullie volgende bezoek!

My Imperial Care

2025 een jaartal dat ik niet zal…

2025 een jaartal dat ik niet zal vergeten.
Dit is een voltreffer naar paar mails en berichten hebben deze mensen mij schitterend ontvangen in Antalya.
Hotel werd perfect geregeld en ook de shuttle-service is top.
Wat betreft de verzorgingen kan ik geen slecht woord kwijt. Dit bedrijf verdient een 11/10 !!!
Ik kijk uit naar Augustus om mijn 2de en definitieve behandeling te voltooien.

13 februari 2025

Hallo Michael,

Allereerst hartelijk dank voor je review. We zijn erg blij om terug te lezen hoe je jouw implantaat behandeling bij ons hebt ervaren en kijken ook uit naar Augustus wanneer je terugkomt voor je zirkonium kronen, het zwaarste gedeelte hebben we in ieder geval nu achter de rug :)

Groetjes aan mama!

My IMperial Care

Uitmuntende begeleiding…

Over de afgelopen jaren heb ik verschillende behandelingen ondergaan via deze organisatie, zowel de keuze in arts, kliniek en ziekenhuis was top notch. Ik ben begonnen met een smile make-over met zirkonium kronen, daarna heb ik een borstvergroting ondergaan, mijn ogen laten laseren, een bichectomy gehad, boven ooglidcorrectie, canthoplasty en temporal lift laten uitvoeren. Verder heb ik mijn behandelingen altijd ook aangevuld met botox en fillers.

Het enige wat ik minder vond was het gedrag van de arts in de tandkliniek toen ik vanwege vervanging van een brug door teruggetrokken tandvlees terug moest komen, ze was allesbehalve vriendelijk en gaf me het gevoel dat ze me liever kwijt was dan rijk maar ook dat heeft My Imperial Care simpel opgelost door mijn garantie over te laten nemen door een kliniek waar ik me veel beter voelde door de manier waarop de artsen met hun patiënten omgaan en ook vanwege de professionalisme die ze uitstraalden. Ik zal de naam van de kliniek hier verder niet opnoemen doordat ik mijn review over hun op hun eigen trustpilot pagina zal plaatsen.

De begeleiding is uitmuntend en al heb ik mijn begeleider heel vaak gek gemaakt, ze blijven me begeleiden zelfs nadat mijn behandelingen zijn afgerond en zijn ook altijd bereikbaar wanneer ik ze nodig heb.

Ik kan ze aanraden aan een ieder die niet alleen voor een begeleiding naar Turkije komen maar ook na hun behandeling altijd een rechtstreekse aanspreekpunt beschikbaar willen hebben zelfs voor het oplossen van gevoelsmatige problemen als het voorbeeld dat ik hiervoor gaf.

6 maart 2025

Beste Salima,

Hartelijk dank voor je review en het doet ons een genoegen om te lezen dat je tevreden bent met onze begeleiding en de oplossingen die we voor je hadden.

De band die we met onze patienten hebben gaan verder dan die tussen patient en begeleider en daar waar we het idee hebben dat we een mogelijke probleem KUNNEN oplossen zullen we ook altijd alles proberen om problemen opglost te krijgen.

In jouw geval zijn de problemen met je tanden inmiddels verholpen en op jouw verzoek ben je overgebracht naar een ander kliniek waar je je veel beter bij voelde.

We zien elkaar snel weer aangezien je binnenkort weer terug bent voor haartransplantatie dit keer :)

Tot die tijd, doe rustig aan en vergeet de tips niet die je hebt meegekregen met betrekking tot je mondgezondheid.

Angsthaasje

Ik was erg gespannen voor mijn eerste afspraak.Yeliz heeft me ontzettend gesteund van het begin tot het eind tijdens mijn behandeling en een uitleg gegeven bij alles wat ze gingen doen waardoor ik voelde dat ik veel en veel rustiger werd en dit dankzij de rustige stem en innerlijke rust van mijn heldin Yeliz🥰🥰
Ze heeft alle tijd voor me genomen waarvoor mijn grootste dank❤️

Ook het personeel in de clinic waren top,zo ontzettend vriendelijk en proffesioneel🥰

Dankjewel voor mij rustig te krijgen,Yeliz je bent mijn topper🤩

Zie jullie weer met de tweede afspraak❤️❤️🥰🥰

5 november 2023

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!

Tijd is iets dat sneller voorbij gaat dan we dat beseffen dus tot snel zodat we je kunnen voorzien van een stralend gebit en groetjes aan je dochter :)

My Imperial Care

Tijdens de reis naar Turkije heeft…

Tijdens de reis naar Turkije heeft yaliz mij super begeleid. Ik ben enorm bang geweest en zij hebben mij altijd gerustgesteld. Je krijgt de hulp en begeleiding die je nodig hebt. Ik raad echt iedereen aan om hier te komen top kwaliteit top personeel top service dankjewel my imperial care 👌❤️

18 september 2023

Beste Sihem,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!

Hopelijk zien we jou en je nicht weer gauw eens in Antalya, geniet tot die tijd en hopelijk natuurlijk veel langer dan dat van je nieuwe smile :)

uitstekend!!

Mijn behandeling is harstikke goed gedaan ben erg blij en tevreden. Yeliz is een profesionele dame die haar werk erg goed doet!! Ben haar erg dankbaar ik raad iedereen Imperial care aan. Yeliz is een topper als persoon en in haar werk.

29 augustus 2023

Beste Btissame,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!

Sommige patienten worden meer dan alleen een patient, ze worden familie en jij valt zeker onder die categorie. Tot snel zuster :)

My Imperial Care

Ik ben vorig jaar bij My Imperial Care…

Ik ben vorig jaar bij My Imperial Care geweest voor mijn tanden onder begeleiding van Yiliz en dat ging in één woord perfect. De service was heel erg goed, Yiliz heeft me in elke stap begeleid en gerustgesteld. Ik voelde me erg thuis bij My Imperial Care.

Daarna wilde mijn man zijn haartransplantatie ook doen via Yiliz en My Imperial care, dat ging ook vlekkeloos en wederom topservice en begeleiding van Yiliz.

Heel erg bedankt voor alles! 🥰

21 augustus 2023

Beste Farida,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!
De groetjes aan de heer des huizes, je dochter en vriendin.

Hopelijk zien we jullie gauw weer terug, het zal ons een genoegen zijn om jullie weer te mogen ontvangen en/of begeleiden :)

My Imperial Care

Bedankt Yeliz ❤️voor uw tijd en uw…

Bedankt mjin liefste Yeliz ❤️voor uw tijd en uw luisterend oor tijdens uw consultaties. Ik houd de enorme hoeveelheid genoomgegevens van al mijn mensen tot in detail bij vanuit mijn kennis. Ik leunde op mijn stress en angst om je ervan te weerhouden dit te doen.
Tien jaar later las ik My Imperial Care.
Zeer professioneel, onberispelijk resultaat.
Opvolging voor en na de operatie aan de top 👍🏻
zeer gastvrij en deskundig.

24 augustus 2023

Beste Loubna,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!
Sommige mensen pakken je bij je hart en verlaten je nooit, jij, je zoontjes en echtgenoot zijn speciaal voor ons.

Met of zonder behandeling, wij staan altijd klaar om jullie bij te staan door dik en dun; FOREVER :)

De service was top.

6 juli 2023

Beste Fa,

Sterk aanbevolen

Sterk aanbevolen! Uitstekende service en resultaten, patiëntenzorg was de beste.
Ik heb 2 bezoeken gehad in November vorig jaar en nu in juni
Van begin tot eind was de communicatie van het hoogste niveau alles word je heel goed uitgelegd, van het ophalen op de luchthaven tijdens het behandelplan tot het terugbrengen op de luchthaven, het hele team was een plezier om te ontmoeten en de eindresultaten waren verbluffend.
Nogmaals grote dank aan My Imperial Care en Team Deep Smile

10 juni 2023

Beste Mohamed,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld!
We wensen je een leven lag de meest verbluffende lach toe met je nieuwe en gezonde gebit :)

My Imperial Care

Proficiat voor deze prachtige mond weer

He wel ik zal zeker mijn ervaring hier ook zetten yeliz de vrouw die zich hier bezig houd met haar patiënten en zo echt top hun team top ik ben hier gekomen in october 2022 voor mijn eerste behandeling alles was tot in de puntjes gedaan hun tandartsen gewoon top heb wel ook een nadeel gehad en dat is dat iedereen dit hoeft te doen is drie maanden genezing en eten was niet makkelijk alles leren eten zonder tanden maar nu ben ik hier voor mijn tweede behandeling gekomen en moet zeggen ik zie er weer stralend uit nu moet ik ook weer wennen om te eten want ja zal alles weer heel op gemaak maar heb al eten kunnen eten en ik kan weer kauwen ik kan weer lachen het is gewoon echt een aanrader ik heb idd een prijskaartje betaald maar is nog niets wat ze me vroegen in eigen land echt om beschaamd over te zijn tussen de 22000 en 25000 euro dat kon ik me helaas niet veroorloven en deze mensen hebben me een offerte gedaan en heb me zweet bloed en tranen gekost maar heb het geld helemaal gehad en ik ben blij dat ik nu weer een man met een prachtige lach heb en yeliz bedankt om te zeggen dat ik weer kan lachen zoals mijn zoontje nogmaals bedankt voor heel heel mijn proces zelf nu met dit te schrijven krijg ik de tranen in de ogen bedankt aan het team my imperial care

31 mei 2023

Beste Rudy,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld! Dikke kusjes, knuffels en veel Baby Shark Doo Doo Doo Doo Doo Doo'tjes aan Mathis :)

My Imperial Care

My Imperial Care “review”

Ik wil graag mijn recente tandbehandeling bij My Imperial Care delen, omdat ik zo onder de indruk ben van de professionaliteit en zorg die ik heb ervaren. Het hele team was vriendelijk en behulpzaam, en de sfeer was ontspannen en gastvrij.

Maar wat deze tandbehandeling echt onvergetelijk maakte, was de persoonlijke begeleiding van Yeliz. Ze was zo deskundig en duidelijk in haar communicatie dat ik me volledig op mijn gemak voelde tijdens de hele behandeling. Yeliz legde alles uit wat er gebeurde en waarom, en beantwoordde al mijn vragen zonder aarzeling.

Haar zorg en aandacht waren oprecht, en ik ben haar dankbaar voor haar begeleiding en expertise tijdens de behandeling.
Als je overweegt om een tandbehandeling te ondergaan, kan ik My Imperial Care van harte aanbevelen en vooral om via Yeliz een begeleid te worden. Haar aanwezigheid tijdens mijn behandeling maakte echt een verschil voor mij en ik weet zeker dat ze hetzelfde voor jou zal doen.

Ze is niet alleen zeer deskundig, maar ook vriendelijk en ondersteunend, wat erg belangrijk is als je gespannen bent tijdens tandheelkundige ingrepen.

Nogmaals, ik wil Yeliz bedanken voor haar geweldige begeleiding tijdens mijn behandeling en My Imperial Care aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, zorgzame en persoonlijke tandheelkundige kliniek.

2 mei 2023

Beste Najim,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld en tot over 3 maanden :)

Jelle en Keshia

Jelle en Keshia

2jaar geleden heb ik samen met men broer de stap gezet om in Turkije onze tanden te laten verzorgen.
Vanuit België werd alles goed geregeld door een fantastische vrouw “yeeliz”
We hadden oneindig veel vragen en nooit was het voor haar te veel om hierop te antwoorden.
We werden opgehaald in de luchthaven in Turkije 🇹🇷 en afgezet aan ons hotel.
De dag nadien starte ons avontuur naar een nieuwe smile 🥰
Alle mensen waren enorm lief en meegaand waardoor we ons heel de week op ons gemak voelde..
Natuurlijk hadden ik en men broer ook veel steun aan elkaar want het blijft een hele verandering en dit een eindje van huis.
We zijn nu 2jaar verder en hebben er nog geen minuut spijt van, we raden het iedereen aan!!!
We zijn 2 andere mensen en vooral voor men broer was dit een hele verandering want het verschil van voor en na is enorm waardoor hij nu meer zelfvertrouwen heeft en sterker in het leven staat!
Maar nogmaals door de geweldige yeeliz hebben we ons niet alleen gevoeld, we hebben alle goede zorgen gekregen en zijn serieus in de watten gelegd!
Nu gaan we nog een terug om alles te laten nakijken en kijken er enorm naar uit … een blij weerziens!

Veel liefs Keshia en Jelle uit BELGIË 🇧🇪

9 mei 2023

Beste Keshia,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld en we zien elkaar zeer gauw al tegemoet dus alvast een fijne reis :)

Bedankt!

Beetje bang, veel zenuwen! Dit allemaal valt weg wanneer Yeliz alles onder handen neemt. Van begin tot einde werd ik bij gestaan en dit allemaal op een week tijd! Niets is te veel… ik kan alleen maar zeggen enorm bedankt voor de nieuwe bijters :). Mensen die niet durven of twijfelen kan ik My imperial care zeker aanraden!

19 februari 2023

Beste Steve,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld en hopelijk zien we je gauw weer eens terug in Antalya :)

Uitstekende begeleiding!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Yeliz als begeleidster.
Vanaf het 1ste telefoon gesprek staat vriendelijkheid en eerlijkheid voorop. De uitleg over de mogenlijkheden was heel duidelijk. Geen vraag is te gek en er was altijd binnen korte tijd een antwoord.
Vanaf het moment dat je de behandeling wil gaan doen en tot je klaar bent is alles voor je geregeld. Yeliz heeft mij en mijn vrouw heel goed begeleid in elke stap die komen gaat, ze doet er alles aan om het verblijf zo comfortabel mogenlijk te maken. Ik ben heel blij dat we voor My Imperial Care gekozen hebben en kan het aan iedereen aanbevelen. In Nederland werd ik van het kastje naar de muur gestuurd met toren hoge rekeningen.
Hier ben ik echt geholpen!

20 oktober 2022

Beste Sady,

My Imperial Care

Ik ben ontzettend goed geholpen…

Ik ben ontzettend goed geholpen begeleiding was top! Werd goed geluisterd naar mijn wensen. Alles is naar tevredenheid afgerond. Echt een aanrader. Dit is bdw mijn 3de bezoek top service 👌🏻

13 februari 2023

Beste Aziza,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review, dit wordt zeer op prijs gesteld en tot gauw in Maart :)

In november 2021 mijn…

In november 2021 mijn haartransplantatie ondergaan. Heel tevreden en goed begeleid. Uiteraard content met de resultaat. Zeker aan teraden !

4 november 2022

Beste Khadija,