Bästa sortiment av ullgarn med högt kvalitet, stort utbud, fina färger, bra priser, snabba leveranser och sjysta priser. Jag kommer att handla hos dem om och om och om igen. Jag är en väldigt kräse... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ett fantastiskt mjukt och behagligt garn att virka Tröstemöss med. Tacksam att jag hittade denna fabrikör. Haft en kontakt med kundtjänst, de var snabba på att svara på mina frågor och ville hjälpa... Toon meer
Jag älskar garnet som jag beställde men det har varit lite fel på vissa ställen att garnet är typ 1,5 meter för tunn och trådig så det är inte samma tjocklek som resten av garnet , så det är tråkigt m... Toon meer
Jag har handlat hos Mayflower flera gånger och varje gång har det jag har beställt landat i brevlådan efter bara några dagar. Orderna packas och skickas snabbt. Dessutom har företaget ofta erbjudanden... Toon meer
Tröja
Så fint och härligt garn att sticka med. Ökar fort. Blev varm, mjuk och skön.
Väldigt nöjd
Jag är supernöjd med det jag köper ifrån er 👍 och ett + för snabb leverans också 🤩
Alldeles för dyr frakt
Superfin service
Superfin service, med snabba svar när det strulade med priset. Fint garn, Mayflower Junior Cotton. Och snabb leverans. Har bara positiva erfarenheter av företaget.
Bra garn tyvärr saknades vissa färger…
Bra garn tyvärr saknades vissa färger när jag skulle välja bara.
Garnfynd
Jag fyndade Bumblebee print till ett oslagbart pris. Det är väl tänkt som ett sockgarn, men jag stickar mössor av det. Varma och goa.
Snabb leverans ger ett plus till.
Jag är helnöjd
Jag är helnöjd. Snabb leverans. Bra och billiga priser på garn. Kan varmt rekommendera Mymayflower.
Jag har alltid bra upplevelse med er
Jag har alltid bra upplevelse med er. Alltid billigt garn och lågt maxtak för fraktfritt. Jag är mer än supernöjd med er. Vet inte om det finns tillräckligt med stjärnor men här kommer en i alla fall 🌟 .
Alltid bra service och snabba leveranser
Alltid bra service och snabba leveranser
Det är billigt och ett jättebra.
Det är billigt och ett jättebra virkgarn.
Tycker mycket om era virkgarn.
Bra produkter, pris och service
Bra service. Snabb leverans. Bra produkter för bra priser. Bra kommunikation och behjälpliga. Mayflower är en favorit numera.
Snabb leverans och bra kvalitet
Seriös leverantör med kvalitet som de utlovade
Snabbt och billigt garn
Snabb och bra service
Billigt och bra varor
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Väldigt härliga färger på garnet. Väldigt bra och billigt garn
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.