We waren altijd al enthousiast over de lunchbox van dit merk. Nu een een eigen aangeleverde foto op een broodtrommel laten afdrukken . Goede kwaliteit , mooie kleuren . Zoon is erg blij mee !
Fles gaat intussen al 2 weken mee naar school zonder lekken of barsten ondanks de harde plastiek. Openen was de eerste paar keer wat moeilijk voor mijn 4jarige maar eenmaal hij doorhad hoe het ging... Toon meer
De bestelling kon gelukkig eerder bezorgt worden. Wij hadden hierover gebelt toen we er achter kwamen dat het anders net te laat zou zijn voor het verjaardag kado. Toen het binnenkwam bleek er een ver... Toon meer
MyMepal is uitgegroeid tot een internationale webshop met een uitgebreid Mepal assortiment en de nieuwste bedrukkingstechnieken. Je kunt op de MyMepal site niet alleen je eigen Mepal lunchbox, schoolbeker en diverse drink- en waterflessen samenstellen qua kleur en bedrukking, maar ook thermomokken, lunchpots, theedozen en kraamcadeaus personaliseren.
Nijverheidsweg Noord 130-5, 3812 PN, Amersfoort, Nederland
- +31 33 448 1097
- contact@mymepal.com
- mymepal.com
Thermofles (niet kopen!)
Broodbakjes (kids versie): zijn aan de kleine kant. Er passen maar net 4 plakjes (vloer)brood in en dan zit hij ook goed vol. Geen ruimte voor andere dingen dus. Ook breekt dat clipje snel al. Mijn 4 jarige had hem vrij snel stuk.
Thermo flip up: ik denk ik investeer in 2 goede thermoflessen maar....
!! Niet kopen, andere merken zijn beter en stukken goedkoper.Flessen zijn echt duur 35 euro per stuk maar qualiteit vindt ik niks.Ik heb ze gepersonaliseerd want anders had ik ze gelijk retour gestuurd.
Het tuitje is van hard plastic en je kan het uitelkaar halen om schoon te maken, maar ik krijg het dus niet meer goed in elkaar (is een draai systeem) Maar werkt niet naadloos. Bij de ene beker sluit hij wel goed aan, bij de andere niet. Zonde van mijn 70 euro.
Kortom, ik zou hier zeker mijn geld niet meer aan uitgeven. Laatste keer Mepal voor mij.
Echt een eigen broodtrommel
Heel fijn om bijna alles zelf in te stellen. Zo heeft mijn dochter echt haar broodtrommel op maat!
Persoonlijk ontwerp
Top product! Personalisatie niet helemaal ok
Openen was de eerste paar keer wat moeilijk voor mijn 4jarige maar eenmaal hij doorhad hoe het ging en de eerste stroefheid eraf was, geen probleem meer.
Geen 5 sterren want bij de personalisatie kon zoon zijn naam niet op het label. Toch heb ik fles kunnen bestellen.
Eenvoudig zelf je persoonlijke Mepal ontwerpen
Duidelijke site, makkelijk manier om je eigen ontwerp te maken.
Blij met dit fantastische setje
Altijd weer blij met de kwalitateit van MyMepal. Het ontwerp en kleuren zien er fantastisch uit. Nu ook ervaring gehad met de goede service. Een onderdeel was niet op voorraad en zou met enige vertraging kunnen worden geleverd. Ik mocht een alternatieve kleur uitkiezen of wachten. Ik koos wacht en het werd alsnog vrij snel geleverd. Dikke 👍🏼 dus! Eigenlijk nog het belangrijkste: De kleine man is heel erg blij met dit stoere kado. Bedankt!
Schoolspullen gepersonaliseerd
Schoolspullen gepersonaliseerd. Precies zoals op het plaatje tijdens het personaliseren.
De broodtrommel scheider is erg los.
De broodtrommel scheider is erg los.
Fles is wel goed.

Mooie kwaliteit
Snelle service. Producten hebben een goede kwaliteit, mooie kleuren en erg leuk dat ze gepersonaliseerd kunnen worden.
Ik heb een bestelling voor mijn kindje…
Ik heb een bestelling voor mijn kindje gedaan die begint met school namelijk een drinkfles met bedrukking naar keuze maar die dop waar je op moet duwen is super hard het gaat gewoon niet ze hebben een nieuw stukje opgestuurd weer het zelfde!
Hiervoor had ik ook Mepal drinkbus nooit mee voorgehad en nu 2x opeen mijn kindje kan het niet openen en ik zelf zelf ook moeilijk .

verwachting overtroffen.
Product via website customized. (Afdruk) kwaliteit is heel goed. Maar de vijf sterren zijn vooral verdiend door het overtreffen van de verwachtingen over het inpakken. Bij de bestelling had ik als opmerking geplaatst of het bedrijf een leuk inpakpapiertje had voor dit cadeau (gezien onze zoon een beperking heeft). En het werd leuk ingepakt met een tasje erbij, een woord: geweldig!
Echt een aanrader
Deze week bestelde ik een mepal beker met naam van mijn zoontje erop. Toen het pakketje binnen kwam zaten er strepen/vlekken op de bedrukking. Deze kreeg ik er niet af. Na contact met de klantenservice stuurde ze een nieuwe mepal beker met naam erop. Er werd heel snel op mijn mail geantwoord. Ik vind het een hele goede service. Ik raad het dan ook zeker aan om op deze website te bestellen. Het is een snelle levering en je word goed geholpen. Ik ben tevreden.
Lunchtrommel met sjabloon/afbeelding…
Lunchtrommel met sjabloon/afbeelding besteld. Afbeelding is erg vaal, alsof ‘ie al jaren oud is..

Brooddoos kids
Een klantvriendelijke website met ruime keuze.
Correcte prijzen en ern snelle levering
Goede spullen gaan lang mee en altijd…
Goede spullen gaan lang mee en altijd snel geleverd