Bestel hier niet!
Bestel hier niet
Doet zich voor als NL site
Word vermeld vandaag verzonden
Vervolgend wacht je twee weken op je pakket
Lijkt niet eens op het plaatje..
En retouren moet niet naar hun in nl maar naar china kost je €20..
Bestel hier niet
Doet zich voor als NL site
Word vermeld vandaag verzonden
Vervolgend wacht je twee weken op je pakket
Lijkt niet eens op het plaatje..
En retouren moet niet naar hun in nl maar naar china kost je €20..
Wat een waardeloze webshop. Mode Mystique doet zich voor als een Nederlandse shop, maar zodra je iets wil retourneren sturen ze je een retouradres in China. Nergens op de website staat dat retouren naar China moeten, maar als je contact opneemt krijg je alleen maar standaard, halfrobot-achtige antwoorden waar je totaal niet verder mee komt.
De retourkosten kwamen bij mij neer op €30, en ze blijven je pushen om “een keuze te maken uit hun opties” terwijl die opties volledig in strijd zijn met de EU-consumentenwet. Alles aan hun communicatie voelt alsof er nul echte klantenservice achter zit.
Kortom: trap er niet in. Slechte service, misleidende informatie en totaal geen respect voor klanten. Bestel ergens anders!
Bestel hier niet!!
Als er iets niet goed is, mag je het retour sturen naar China, kosten€ 25,--30,-. Afhandeltijd 3 maanden. Heel oneerlijke informatie op de website over het retourbeleid. Ik kan alleen een tegemoetkoming krijgen van 30% op mijn aankoopbedrag. Telefoon wordt niet opgenomen en de mail wordt alleen in standaard teksten beantwoord. Heel slecht dit!!
Echt een top ervaring gehad. Had een jas voor mijn vriendin gehaald en ze was er erg blij mee kwaliteit was ook goed dus zeker een aanrader.
Ik was eerst bang om hier te bestellen omdat ik de website niet ken.. toch maar een risico genomen en het heeft me echt verrast! Top kwaliteit en geweldig assortiment. Jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij✌🏻
Ik heb 2 producten gekocht en ze kwamen echt mooi op tijd binnen. Eerst stuurde ik ze een mail van welke maat broek mij het beste zou passen en ik kreeg binnen paar uurtjes al antwoord op mijn vraag. De broeken staan mij perfect en ik krijg super veel complimentjes. Ik vind dit echt een top bedrijf en ik zou dit zeker aanraden aan anderen!!!
ik had 3 broeken besteld en dankzij de maattabel op de site paste alles perfect!
de levering was er binnen 14 dagen zoals vermeld is.
een vriendelijke klantenservice die snel reageert op al mijn vragen.
heb vaker hier besteld zeker een aanrader!
Mijn dochter had 2 spijkerbroeken besteld. Eerst duurde het al erg lang voordat ze ze binnenhad. En toen bleken ze te groot en te kort te zijn. Dus wilde ze de broeken terugsturen. Toen kreeg ze als reactie dat bleek dat de broeken uit Azië afkomstig waren, en dat ze daar naar toe retour gestuurd moesten worden. Er staat nergens op de site vermeld dat de kleding uit Azië komt dus dit was een nogal opmerkelijk bericht. Mijn dochter kreeg daarom het voorstel dat terugsturen heel duur zou zijn, en dat ze haar 20% van het aankoopbedrag terug wilden geven?? Ze had 50 euro betaald voor 2 broeken, nu zou ze dus 10 euro terug krijgen. Ik heb daarop een mail gestuurd dat hun website van .nl ineens was veranderd naar .dk wat ook opmerkelijk was. Ik heb als tegenvoorstel gedaan dat we het pakket terug wilden sturen naar Denemarken, dit kost hooguit 10 euro. Ik gaf aan akkoord te gaan met een retourbedrag van 40 euro. Maar daar reageren ze nu ineens niet meer op?? Het is al een paar dagen heel stil, ook na een paar reminders. Ik vind het echt wangedrag dat er nergens op de website staat dat de kleding uit Azië komt en daar naar toe terug gestuurd dient te worden. Dan denken mensen (veelal jongeren) echt wel 2x na voordat ze iets bestellen.