2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Niet waard!

Levering duurde langer dan er beschreven stond ( Bijna 2 Maanden) en natuurlijk Co-vid zorgden ook voor veel verhindering.

Uiteraard heb ik E-mail contact gehad met My Nail Salon, hierin werd mij vertelt dat ik nog even geduld moest hebben en dat ik 3 Poly gels erbij zou krijgen om het wachten te compenseren.

Na 2 maanden eindelijk de Poly Gels ontvangen om erachter te komen dat ik 49,95 heb betaald voor 2 a 3 euro Poly Gels van de Alliexpress waarvan bij eentje bijna niks meer in zat ...Belachelijk!!

Inmiddels anno 2021 nog steeds niks ontvangen van beloofde Poly Gels terwijl ik op 27 April 2020 mijn bestelling had geplaats.

26 februari 2021

Niet bestellen

Heb bijna 2 maanden moeten wachten maar het is uiteindelijk gekomen. Het product zelf ziet er niet uit als op het plaatje maar de producten komen op hetzelfde neer dus dat maakt niet uit. Veel contact met klantenservice gehad omdat het zo lang duurde. Klantenservice is soms een beetje onduidelijk maar wel vriendelijk en ze reageren altijd binnen 24 uur. Alle producten zelf kwamen in een leuk tasje/etui en de spullen zijn goed. In het begin een beetje lastig on te werken met polygel maar hoe meer je oefent, hoe beter het gaat. Het pakketje is dus uiteindelijk gekomen. Ik heb daarna een niet hele positieve review geschreven op de site mynailsalon zelf, die werd meteen verwijderd. Niet bestellen dus!

16 juni 2020

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. I.p.v. 7 tot 15 dagen moet je 6 weken wachten op je bestelling. Ik heb 1 mei een bestelling geplaatst en 9 mei krijg ik al een excuus mail omdat er iets fout is gegaan bij de levering en dat ik mijn producten binnen 2 weken zal ontvangen. Ter compensatie zou ik gratis 3 extra kleuren polygel ontvangen. Na 6 weken kreeg ik mijn bestelling maar de 3 gratis kleuren polygel zaten er NIET bij.
Ik ben er nu achter gekomen dat dit bedrijf de producten bij AliExpress besteld en voor het vijfvoudige bedrag door verkoopt.
Ze houden je steeds aan het lijntje met excuses en beloven dat een compensatie die je niet krijgt. Bovendien sturen ze een track en framenummer dat niet te achterhalen is.
Ik heb hun daarop gemaild en ontving het onderstaande bericht:
Goedemiddag!
Bedankt voor je bericht. Helaas is er iets misgegaan met de kleuren. Niemand heeft de kleuren ontvangen. Wij zijn in afwachting van een antwoordt van onze leverancier. Alle sets zijn momenteel uitverkocht en hierdoor kunnen wij niets meer naleveren, daarnaast zou het lang duren. Onze oprechte excuses hiervoor. Hopelijk kun je toch nog van je set en aankoop genieten.
Fijne zondag nog!
Kim
Klantenservice My Nail Salon

Daar moet je het dan maar mee doen!
Het zijn oplichters en ik wil iedereen aanraden om hier niets te bestellen.

15 juni 2020

Dit is duidelijk een dropschipper

Dit is duidelijk een dropschipper. Me vriendin nagel set besteld kreeg steeds te horen vanwegen corona leverings problemen. Nu eindelijk aangekomen. Even ali gecheckt lamp kost 3 euro waar ze 50 voor heeft betaald. De etiketen komen niet overeen met de foto. Dus ik zie het als oplichting. Alleen per mail contact. Waardeloos.

13 juni 2020

Vraagtekens ?

vraag in mail om update omdat ik maar niets hoor. Krijg onderstaand terug 🤔🤔

Ten eerste, fijn dat je eindelijk de mail hebt ontvangen waarin staat dat jouw order verzonden is. Dit betekent dat jouw order per cargovlucht verzonden is en via de Nederlandse douane Nederland zal binnenkomen. Alle extra kosten en al het papierwerk is geregeld, waardoor wij geen problemen meer verwachten bij de douane. Ik verwacht dat jouw order ergens volgende week bezorgd zal worden door DHL of PostNL.

Als extra update, wij hebben van meerdere klanten begrepen dat de track & trace code niet werkt en dat je wordt doorverwezen naar een Franse website. Onze IT man is er mee bezig, we weten niet zeker of we dit nog kunnen oplossen, omdat de orders allemaal al zijn aangekomen in Nederland en momenteel wachten om door de douane te worden goedgekeurd. Mocht er meer informatie beschikbaar komen, dan updaten ik jou via e-mail. Ik wens je nog een fijne dag.

🤔🤔

12/5 besteld 27/6 Nog steeds niets geleverd. alleen maar mailtjes dat het onderweg is. Yep right !! Schoften zijn het

Beslist niets bij hun bestellen !!!!

Net nog dit ontvangen dus een zgn Link openen

Goedendag,

Goed dat je even aan de bel trekt! Ik heb zojuist een mail gestuurd met daarin jouw track & trace code. LET OP! Druk niet op de link in de mail, want die werkt niet. Open de website van PostNL zelf en voer dan de code in op de track & trace pagina, die begint met een ‘L’, samen met jouw postcode. De track & trace codes werken nu en zullen steeds geupdate worden zodra er nieuwe informatie is rondom de levering. Excuses voor het ongemak en ik wens je nog een hele fijne dag toe!

Volgende update 10 juli via post NL bericht dat pakket onderweg is. Dag later bericht dat pakket nog niet door post NL is ontvangen vandaag 18 juli nog steeds het zelfde 🤔🤔
Pakket nog niet bij post NL aangekomen. Wordt steeds vreemder deze praktijken 😡

7 juni 2020

Heel slecht

Heel slecht . Beloven al dagen dat onderweg is . Krijg iedere keer de zelfde mail met een code die niet van post Nl is of waar dan ook . Hun eigen bestel nr werk al dagen niet . Denk oplichters !
We houden u op de hoogte

6 juni 2020

Oplichters!!!

Oplichters!!!

ze beloven je weken lang dat het pakketje komt en reageren standaard met de zelfde mails alsof het een robot is. NIKS bestellen daar!! ik wacht al bijna 2 maanden.

4 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?