Myolavson Reviews

TrustScore 4 uit 5

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Schon aussehehen
Qualitat

10 maart 2025

Antwoord van Myolavson

Hallo Peter, vielen Dank für deine Bewertung! Es freut und sehr, dass dir Olavson so gut gefällt!

Solltest du weitere Fragen oder Anmerkungen haben, kannst du dich jederzeit gerne bei uns melden. :)

Viele Grüße
dein Olavson

Er zit Teflon & PTFE in de pannen van Olav

Olav / Olavson laat het lijken alsof hun gecoate pannen vrij van PFAS zijn, maar dat zijn ze niet. De coating bestaat uit PTFE. Dat is Teflon, bekend van de Tefal pannen en omstreden vanwege de gezondheidsrisico's zodra er krasjes en andere beschadigingen in de pan komen. De pan is weliswaar vrij van PFOA, maar dus niet vrij van PTFE en Teflon.

Navraag bij de klantenservice levert op: "Wij gebruiken een standaard coating op basis van PTFE, versterkt met keramiek. We communiceren dit transparant op onze website." Dat is onwaar; de woorden Teflon, PFAS en PTFE worden geen enkele keer genoemd op MyOlav.nl en MyOlavson.com

Ten slotte lijkt het erop dat de reviews op MyOlav.nl / MyOlavson.com niet in orde zijn. Klikken op de reviews in de navigatiebalk bovenin de site laat geen reviews zien, en het is ook niet duidelijk welk platform de reviews verzamelt. Het lijkt erop dat dit een eigen systeem is, waarin slechte reviews direct worden verwijderd. Immers; op TrustPilot staan genoeg slechte reviews, en op MyOlav.nl en MyOlavson.com staat geen enkele slechte review.

9 januari 2025

Hey Jerome,

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid met ons te delen. Ik begrijp dat deze punten je zorgen baren en wil hier graag op ingaan.

Onze coating is gebaseerd op PTFE, versterkt met keramiek, en we communiceren dit transparant op onze website. PTFE is een veelgebruikt materiaal in antiaanbakproducten vanwege de duurzaamheid en prestaties. We hechten veel waarde aan het feit dat onze producten PFOA-vrij zijn en houden ons altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat betreft de reviews: de beoordelingen op onze website zijn afkomstig van klanten die hun ervaringen direct met ons delen. Het spijt ons als dit de indruk wekt dat negatieve beoordelingen niet worden meegenomen. We nemen alle feedback serieus en werken voortdurend aan het verbeteren van onze service en producten.

Als je nog vragen hebt of als we je direct verder kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via hello@myolavson.com.

Groetjes,
Je Olavson-team

Leuk marketing verhaal maar pan na een…

Leuk marketing verhaal maar pan na een paar jaar versleten en dan geen enkele service en belofte van hercoaten wordt niet waar gemaakt.

27 juni 2024

Hallo ,

Het spijt ons te horen dat u een dergelijke ervaring heeft gehad. Dit is zeker niet de standaard die we willen voor onze producten en service. Neem direct contact met ons op zodat we uw probleem kunnen bekijken en een bevredigende oplossing voor u kunnen vinden.

Vriendelijke groeten
Uw Olavson Team

Snelle verzending en top kwaliteit pan

Snelle verzending en de pan (ongecoat) is na een jaar nog net zo goed als de eerste dag. Koken zonder anti aanbak laag vergt wat oefening maar tilt je kook kunsten naar een nieuw niveau. De coating is een leuk verdienmodel voor Olav maar zou ik zelf altijd achterwege laten.

8 oktober 2022

Hallo Martijn,

Dank u voor uw commentaar! We zijn erg blij te horen dat u zo blij bent met uw ongecoate Olav pan. We wensen u veel plezier bij het koken met Olav!

Vriendelijke groeten

Uw Olav Team

Reviews in alle talen tonen. (1.014 reviews)