boekje samenstellen en bestellen ging vlot levering kwam later dan afgesproken het aantal mails wat ik heb ontvangen naar aanleiding van de bestelling en aflevering vind ik te veel, mailbox loopt... Toon meer

Mooie placemats gemaakt. Programma werkt goed en makkelijk. Het is niet helemaal duidelijk of je fotos moet plaatsen tot de lichtgrijze rand of er over heen. Ik vind de foto's niet superscherp op h... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij printen uw persoonlijk fotoboek! Maak eenvoudig en snel gratis met de software voor MAC en PC een geweldig fotoboek! Wij verwerken uw digitale afbeeldingen met beste kwaliteit en modernste techniek!

1,7

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Myphotobook is een schim van wat het ooit was

Jarenlang heb ik met grote tevredenheid fotoboeken gemaakt via Myphotobook. Met name de vele creatieve mogelijkheden in hun app vond ik geweldig, omdat ik alles zelf ontwerp. Helaas in het afgelopen jaar alleen maar negatieve ervaringen. Voor het eerst is het me gebeurd dat ik per ongeluk A5 formaat had geselecteerd ipv A4. Met klantenservice gemaild, maar die konden niks voor me doen, omdat je in de app het formaat niet kunt omzetten (als je een boek online maakt wel). Geen enkele optie om een project over te dragen en door de klantenservice te laten bewerken. Inmiddels is er een nieuwe app en is dat betreffende project gewist.

Nu een boek aan het maken via de nieuwe Pro-app. Werkte goed met mooie creatieve mogelijkheden (het was even oefenen). Project is bijna klaar en zag er echt geweldig uit. Nu laadt het project echter niet meer in. Na 2x proberen en start de app niet meer op. Online zie ik het project wel, maar slechts de helft van wat ik in de app al af gemaakt.

Het laatste boek dat wel is gelukt heb ik in januari 2026 ontvangen. De afgedrukte foto's zijn nogal flets. Wilde het nu nog één keer proberen bij dit bedrijf om te kijken of ze op glanzend papier minder flets afdrukken. Maar helaas, nu problemen met inladen. Weer teleurstelling. Ik zal op zoek moeten naar een andere aanbieder die mij net zoveel creatieve mogelijkheden geeft. Heel jammer, want ik heb 25 boeken van Myphotobook in de kast staan. Ik herken het bedrijf niet meer zoals het eerder was.

14 maart 2026

Had ik de reviews maar eerder gelezen..

Had ik de reviews maar eerder gelezen..
Ik heb op 20/11/‘24 een boek besteld. Met korting toch nog meer dan €40,-
Het boek is nog steeds niet binnen. Ik heb inmiddels vier e-mails gestuurd. Op de eerste twee werd gereageerd met de vraag of ik nog even wilde wachten.
Op mijn laatste is helemaal niet gereageerd. Ik word hier heel verdrietig van….
Myphotobook voor het geval u dit toch nog wilt oplossen. Opdrachtnummer is Opdrachtnummer: MPBNL10526980

Update 14:00 u. Er is gereageerd op mijn laatste e-mail en het boek wordt opnieuw verzonden… daarom een ster aan waardering erbij gedaan ;-)

Ik wacht af…

20 december 2024

2 jaar geleden ‘n boekje bij hun laten…

2 jaar geleden ‘n boekje bij hun laten maken en was er zeer tevreden over. Dit jaar ‘n nieuw boekje (meerdere exemplaren) foto’s scheef geplaatst! Ik heb diverse keren klantenservice hierover gemaild, maar geen reactie. Schandalig en zal myphotobook nooit meer gebruiken.

20 februari 2024

slecht

foto scheef op het glas geplakt en het is een groot glas met kleine foto. Geen aanrader dus!

28 februari 2024

Zeer slechte kwaliteit en service.

Zeer slechte kwaliteit en service.
Ik heb 11 boeken in glossy laten maken waarvan de bladen na een tijd aan elkaar plakken. Van een boek laten de bladen los en valt het boek uit elkaar. Ik heb hierover een klacht ingediend en zou het aankoopbedrag terug gestort krijgen. Na weken mailen en wachten kreeg ik bericht dat ze terug kwamen op de eerder toegezegde belofte om het bedrag terug te storten. Ik laat nooit meer een fotoboek bij Myphotobook maken.

23 februari 2023

Antwoord van Myphotobook

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven over onze diensten. Wij nemen uw mening zeer serieus en geven dit probleem door aan de betrokken diensten. Dank u voor uw hulp bij het verbeteren van onze service.

Myphotobook ga eens jullie servicebeloften nakomen.

Als antwoord op mijn review krijg ik de vraag om mijn email adres op te geven in Trustpilot, waarmee mijn adres volledig openbaar wordt. Of ik moet de bestelnummer opgeven, dat terwijl het systeem fouten aangaf boor er uberhaupt besteld is. Dus dat gaat niet werken. Het zou dlim zijn om eens in de inbox van de servicedesk te kijken en dan filteren op mijn naam en account en alle vragen zullen voor Myphotobook duidelijk mieten zijn inclusief de migelijkheden om behulpzaam te zijn.

19 december 2022

Bestelling lijkt spoorloos

Leuke sjabloons en tof materiaal om een TOP fotoboek samen te stellen. Ben er zo'n 8 uur mee bezig geweest maar wel superleuk om doen. We zijn nu bijna 2 maanden ver en nog steeds nog geen fotobook ontvangen. Al 2x gebeld (naar Duitsland want vond het Belgische nummer niet) en daar vonden ze mijn bestelling niet. Dan maar mails gestuurd op hun vraag maar daarop kreeg ik nog steeds geen antwoord! Wie helpt mij?

17 november 2022

Slechte service, frauduleus

Slechte klantenservice! Ik bestelde een maand geleden een fotoboek. Tot op heden nog geen fotoboek. Blijkbaar een technisch probleem van hun kant. De ene klantendienstmedewerker zegt dat ik opnieuw moet bestellen, de andere zegt dat ze het bedrag gaan terugstorten...Tot op heden nog geen oplossing en 7O euro armer. Ongelofelijk slechte klantenservice.

13 oktober 2022

Antwoord van Myphotobook

Dank u voor uw beoordeling. Zonder bestelnummer kunnen we helaas niet nagaan wat er precies is gebeurd. Uw myphotobook team

Nooit meer bestellen bij myphotobook!

Nooit meer bestellen bij myphotobook!
Boek gemaakt op de site dat ging prima en redelijk snel geleverd……maar dan komt het, boek beschadigd door slechte verpakking ( dun kartonnetje )
Gebeld, gesprek moest in het Engels.
Het leek erop dat het geregeld was ze gingen mij een nieuw boek sturen, ik heb nog gevraagd of ze het beter willen verpakken. Het duurde zo lang dat ik weer ben gaan mailen uit hun antwoord bleek dat ze niet begrepen waar het over ging.Uiteindelijk heb ik een nieuw boek gekregen en je raadt het al…weer beschadigd! Ik heb inmiddels 3 mails gestuurd en nog via de website een contact formulier ingevuld, totaal geen reactie. Te erg voor woorden,ik heb het boek namelijk gemaakt voor een bruidspaar om cadeau te doen, een beschadigd boek kan ik niet geven.
Dus wees gewaarschuwd dit bedrijf neemt totaal geen verantwoording over wat zij aanrichten! Koop hier niet!
Opdrachtnummer: MPBNLNL15000001850

Nog steeds niet opgelost! Kreeg een mail over het verlopen van mijn project,dat kun je dan verlengen op de website maar voor mij staan er ineens geen projecten meer. Myphotobook komt niet zijn afspraak na ze zouden mij terugbetalen hier ben ik vanaf 4 oktober mee bezig en krijg totaal geen reactie van dit vreselijke bedrijf! Schande!!

2 september 2022

Antwoord van Myphotobook

Het spijt me echt dat er allemaal problemen waren met uw bestelling, natuurlijk kan ik begrijpen hoe vervelend het is en ik zou graag met u in contact komen. Als u mij het bestelnummer kunt sturen, zal ik uw probleem bekijken en zo snel mogelijk een oplossing proberen te vinden om u te compenseren voor uw moeite.

schandalige klantenservice

NA het schrijven van onderstaande review en het bezorgen van het bestelnummer en verscheidene mails krijg ik geen enkele reactie meer . verzaken volledig aan hun wettelijke verplichtingen. Bestel hier zeker niet je zal jezelf heel veel miserie besparen.
bestelnummer #MPBBENL11000001525

7 juli 2022

Antwoord van Myphotobook

Hartelijk dank voor uw evaluatie. Ons service team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uw myphotobook-team

Gedeukte producten

Gedurende drie maanden ben ik bezig geweest om koektrommels zonder deuken geleverd te krijgen. Voordat voor het eerst op mijn klacht werd gereageerd waren we weken verder. Vervolgens werd om (groeps)foto's gevraagd van alle geleverde trommels. Aangezien er zoveel tijd was verstreken had ik niet alle trommels meer in mijn bezit. Het was een lied zonder einde. Bij elke levering zaten gedeukte trommels en dit was niet tijdens het transport gebeurd, dat was duidelijk omdat de verpakking onbeschadigd was. Kortom, deze review is het laatste wat ik met myphotobook te maken wil hebben. Het is een klantonvriendelijk bedrijf. Niet bij bestellen, niet mee in zee gaan! 20683583 RE: MPBNLNL15000000811 - (47030882) [Ticket#20683583

23 februari 2022

Antwoord van Myphotobook

Geachte klant, het spijt ons ten zeerste voor het veroorzaakte ongemak en wij willen u hiervoor op de meest formele wijze onze excuses aanbieden. Laat ons het bestelnummer en het ticketnummer in kwestie weten en wij zullen uw verzoek met plezier bekijken en zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen. Hartelijk dank, uw myphotobook team

Zijn we weer

Zijn we weer! Uiteraard is de bestelling niet binnen. Komen aanzetten met dat je adres niet klopt… deze klopt wel degelijk, maar goed. Ben benieuwd of wel hem in 2022 nog mogen ontvangen..
MPBNLNL15000000843

11 januari 2022

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat er problemen waren met uw bestelling. De zending is door onze verzendpartner geretourneerd en wij hebben al voor een nieuwe verzending gezorgd.

Wij hopen dat u de zending nu tijdig zult ontvangen.

eigenlijk 0 sterren!!!

eigenlijk 0 sterren!!!
Fotoboek van 120 pagina's gemaakt. Drie dagen werk.
Maar wat blijkt? Ik heb het gemaakt met een versie die ze niet meer ondersteunen, dus ik kan het niet bestellen.
En geen enkele bereidheid om naar een oplossing te zoeken. Moet toch kunnen in dit digitale tijdperk.
Ik heb al kapitalen uitgegeven aan deze firma en was al heel lang trouwe klant.
Dat kunnen ze ook zien en dat maakt het allemaal nog veel erger.
De klant staat machteloos...

27 december 2021

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat we u niet konden helpen zoals gevraagd. Als u nog onze oude versie 1.6. gebruikte, dan kunnen deze projecten niet meer verwerkt worden. Deze versie is reeds uitgeschakeld en het project kan in de huidige software slechts eenmaal worden aangemaakt en besteld. Wij hebben u hierover in de afgelopen jaren herhaaldelijk per e-mail ingelicht en helaas is er geen andere oplossing. Het spijt ons.

WAARDELOOS!!!!

geen reactie op het reactie formulier, chat. en via de telefoon is alleen een duits- engels sprekend persoon die je niet verder helpt. geen ideal. wel betaald, nooit reactie, of bestelling gehad..
WAARDELOOS!!

24 december 2021

Beste klant,

het spijt ons te horen dat er problemen zijn geweest met uw bestelling. Onze klantendienst zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen en per e-mail contact met u opnemen.

Ik ben erg ontevreden

Ik ben erg ontevreden. Eind november glas met eigen bedrukking besteld. 2 december bericht ontvangen dat het pakket verstuurd is. Tot vandaag 2 weken later nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mail, er wordt niet gereageerd op bericht via de website en de telefoon wordt niet opgenomen. Echt heel heel slecht.

14 december 2021

Uw myphotobook-team

boekje samenstellen en bestellen ging…

boekje samenstellen en bestellen ging vlot
levering kwam later dan afgesproken
het aantal mails wat ik heb ontvangen naar aanleiding van de bestelling en aflevering vind ik te veel, mailbox loopt vol.
bijdrage voor verzenden slaat nergens op. had verzonden kunnen worden met 1 postzegel. ik betaalde nu meer dan 15 eruo voor een dun boekje
afwerking en uitvoering valt me tegen een dun boekje op dun papier.

28 juli 2021

Antwoord van Myphotobook

Geachte klant, het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Neemt u gerust per e-mail contact met ons op, zodat wij uw klacht kunnen behandelen.

Fotoboek buitenland uitwisseling

Het programma om het boek in elkaar te zetten werkt fijn, en de bestelling was erg snel bezorgd. Goede kwaliteit, alleen sommige decoraties waren iets onscherp (maar deze had ik erg vergroot)

8 juli 2021

De website laat een product zien en…

De website laat een product zien en gaat wanneer je daarvoor kiest over op een ander product.
toen we na ontvangst deze procedure naliepen constateerden wij dit.
op een klacht hierover wordt totaal niet gereageerd, nooit weer een bestelling dus bij dit bedrijf.

5 juli 2021

Antwoord van Myphotobook

Unfortunately, without an order number we cannot check what exactly happened. Please contact our customer service with your complaint using the contact form. Your myphotobook team