Fotoalbum was juist zo als ik wou …. Afscheid cadeau van een collega thuiszorg Juist 1 foto , waar tekst invoer stond, was jammer. Ik vind dat ze zoiets toch knn opmerken en weten dat het er niet... Toon meer
Perfecte kwaliteit, zoals beloofd! Zelfs na een problematische eerste levering (probleem lag bij Belgische Post, niet bij MyPoster) werd alles in het werk gesteld om onmiddellijk een tweede productie... Toon meer
Breitenau 7, 85232, Bergkirchen, Duitsland
- 08131/3803008
- service@myposter.de
- myposter.de
Vraagt klanten om een review
Levertijd
Op de site werd aangegeven dat mijn product binnen 3-5 werkdagen geleverd ging worden. Ik begrijp dat die niet altijd kan gegarandeerd worden. Maar over mijn product werd meer dan het dubbele gedaan. Bijzonder jammer, ik had dit op tijd nodig …

Snel geleverd
Snel geleverd, degelijk verpakt, de foto op affiche formaat (65x65cm) was zeer duidelijk , zonder storende pixels.
Fotokwaliteit prima, levering een flop.
De fotokwaliteit was prima. De aanlevering niet. Te laat geleverd, nochtans veel extra voor betaald.
Goede kwaliteit en tijdig geleverd;
75 identieke foto’s besteld als…
75 identieke foto’s besteld als kerstkaart en slechts 1 foto geleverd maar wel alle 75 betaald. Laatste maal iets besteld via my poster !!!

mooie foto's
mooie foto's. Levering wel iets te lang uitgebleven.
Zou vlotter moeten gaan
Aanrader
Snelle levering in een degelijke verpakking en poster is van zeer mooie kwaliteit.
fijn en goed verlopen
Goede ervaring en goede kwaliteit
Goede ervaring : grote print op aluminium besteld. Zeer tevreden over kwaliteit van de print en het materiaal + snelle levering en vlotte communicatie. Top service !
Vlotte en correcte service
Vlotte en correcte service. Wij hebben een heel oude zwart wit foto laten vergoten en op canvas laten drukken. De mogelijkheid om je foto te laten aanpassen met een hogere resolutie voor een betere kwaliteit is een pluspunt. Bij oude foto's zorgt dat dan weer wel dat alle vage details ineens heel zichtbaar worden, zeker bij vergroten, ook vlekken en sporen van het lange leven van de foto. Dus misschien wel goed om op voorhand te overwegen of je dingen eerst nog wil wegwerken of gewoon denken, het is een oude foto het hoort erbij.
Ook een beetje jammer dat er geen ophang systeem aanzit, zou zoveel handiger zijn. Of de mogelijkheid althans om er bij de bestelling voor te kiezen.
Verder heel tevreden over Myposter.
Verzendingsdatum wordt meermaals vooruitgeschoven.
Ik beoordeel momenteel vreemd genoeg een product dat ik nog niet ontvangen heb.
Maar gezien ik de vraag ontvang van MyPoster om hen te beoordelen nog voor ik het product ontvangen heb... :
Mijn bestelling plaatste ik ondertussen 2 weken geleden. Van mijn kant was er niet echt haast bij, maar ik stel vast dat de leveringsdatum op de site van MyPoster steeds weer vooruit wordt geschoven, terwijl ik toch 5€ voor de verzending betaal.
Prachtig resultaat!
Zeer mooi afdruk van mijn foto’s. Snelle en perfecte levering. Ik bestel zeker nog een volgebde keer!
Afbeelding maar half op de foto015
Foto's besteld daar de kosten per foto zeer aantrekkelijk waren en ik 375 Foto's wilde afdrukken.
Vandaag binnen gekomen, wel te laat maar dat vind ik het minste probleem.
Foto's waren heel teleurstellend.
Kleur is prima maar heel veel foto's slecht afgedrukt, personen met half of geen hoofd, halve dieren, enz. Foto's zijn niet bruikbaar

Antwoord van MYPOSTER
Goede service en prachtige prints
Uitstekende service! Prachtige scherpe kleurrijke (heel) grote fotoprints op dibond. Helaas beschadigd door de verpakking tijdens transport. Gratis opnieuw gemaakt maar helaas weer beschadigd op de hoeken en de randen. De meebestelde aluminium back frames daarom niet gebruikt, maar slanke aluminium lijsten zonder glas op maat besteld bij Aluminium-wissellijsten.nl en nu zeer tevreden. De lijsten verhullen net de gedeukte randen en hoeken en de fraaie dibond prints hebben geen glas (en achterplaat) nodig vanwege de coating. Dit maakt de lijsten ook goedkoop. Tip: bestel dibond zonder back frame en bestel elders glasloze lijsten!
Familie poster
Ik heb een Familie poster besteld. Het was makkelijk om online samen te stellen. Snelle levering, binnen een week was het binnen. Mooie kleuren, precies zoals thuis op mn scherm. Top!