Fra jeg startet kontakt med dere via mail hvor jeg spurte om det var mulig å få en god pris da jeg skulle handle alle hvitevarer til kjøkkenet, fikk jeg raskt svar,gode svar og god pris. Dere har ful... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Bra kontakt och hjälp med frågor innan beställning. Har inte fått alla beställda varor ännu, men det har kommunicerats väl. Har heller inte fått faktura på det som kommit - känns seriöst och bra!... Toon meer
Mkt fin service och god dialog vid inköp av en Lofra spis. Avtalade priset på spisen på hösten då det var en drive. Jag var dock tvungen att anpassa mitt kök innan leveransen. Detta var klart... Toon meer
Beställde ett 6-delars grytset från Pepper. Alla delarna kom i separata paket, men noterade inte att det bara var 5 st förrrän alla paket var uppackade och insåg att en kastrull saknades. Var orolig a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Myrangecooker
Geschreven door het bedrijf
Your online expert for Italian style range cookers
At Myrangecooker, we offer Italian style range cookers from renowned brands such as Lofra, Bertazzoni, and Steel. Choose your dual fuel cooker, gas cooker, induction cooker, or ceramic cooker with matching kitchen appliances, and enjoy the timeless charm of an Italian-inspired kitchen.
✅ Range cookers 60-150 cm wide
✅ Refrigerators
✅ Built-in hobs and ovens
✅ Dishwashers
✅ Kitchen accessories
Expert advice, fast shipping, and price guarantee!
Find your local shop:
SE: Myrangecooker.se
DK: Myrangecooker.dk
NO: Myrangecooker.no
UK: Myrangecooker.co.uk
Contactgegevens
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dålig fabriksbruksanvisning.
Snabba svar och korrekt. Tyvärr drar frånvaro av vettig tippsäkring på DolceVita spisen ned samt en milt sagt medioker bruksanvisning.
Super bra kundtjänst!
God købs oplevelse af et Lofra Komfur
Generelt en god købs oplevelse af et Dolce Vita komfur, nemt at bestille varen, fik en god rabat via chat funktionen, så bestilte samme dag, varen kom efter ca. 1 uge, hvilket også var OK da vi ikke manglende et komfur.
Havde aftalt med Myrangecooker at vognmanden bare skulle sætte komfuret i vores garage men denne information nåede desværre ikke vognmanden, heldigvis var være vores nabo hjemme til at skrive under.
Har efterfølende haft en dialog, da jeg manglende en dansk brugsanvisning samt nogle låseskiver som instruktionsbogen beskrev skulle bruges, og har fik jeg svar inden for kort tid, så det virkede også fint ;-)
Jeg havde givet 5 stjerner hvis leveringen også havde fungeret uden problemer.
bra service
Bra kundtjänst
Bra kundtjänst, bytte min spis utan problem då jag valt fel färg på vreden. Trevliga medarbetare på kundtjänsten.
Dette var en behagelig handel! God service i forbindelse med handelen. Løsningsorienterte i forbindelse med dato for levering av varene. God service av transportfirma ved levering.
God service i forbindelse med handelen.
Løsningsorienterte i forbindelse med dato for levering av varene.
God service av transportfirma ved levering.
Snabb leverans och fin vara.
Snabb leverans och fin vara. Funktion vet jag ej nåt om ännu då köket ite äe på gång ännu
Raskt svar og hjelp fra kundeservice…
Raskt svar og hjelp fra kundeservice med både kjøpshjelp og bestilling.
Topp kvalitet på produkter som vanlig.
Det kan simpelthen ikke være meningen…
Det kan simpelthen ikke være meningen at man skal vente 3 måneder på en reservedel. Jeg har selv handlet meget med Italien og har aldrig oplevet noget lignende.
Effekt behov og kurs storlek
Ni borde ha bättre kunskap om effektbehovet på era produkter och de säkringsbehov som krävs för produkterna ni säljer. Jag ville beställa en spis som har ett effektbehov på 11,5 kW och frågade om det krävdes flera kurser och uttag för att täcka det stora behovet. Svaret jag fick var att det endast krävdes ett uttag och att det för 1 fas 230 V var tillräckligt med en kurs på 16-20 ampere. Det säger sig självt att det är fel svar och inte stämmer, men det gick inte att få respons på det, endast samma svar på mail gång på gång. För ordningens skull täcker en 16 amp kurs P=U x I dvs 16 ampere x 230 volt = 3,7 kW och 20 ampere säkrar 20x230 = 4,6 kW. Därför förstår jag att en 16-20 ampere kurs till en spis Dolce Vita 90 cm med två ugnar är alldeles för lite. Men det gick inte att få någon som helst klarhet i vad som var nödvändig kursstorlek utifrån alla mail jag skickade. Så budskapet är att ni måste känna era produkter bättre och uppdatera er på kunskap om elektrisk anslutning. Så idag använder jag min 25 ampere kurs som täcker 5,7 kW till en produkt som genom att använda alla kokplattor långt under max effekt löser ut min säkring. Dvs jag måste dra nya kablar från elcentralen med större dimension och säkra upp kursen i elcentralen. Detta ligger långt utanför de kalkyler jag har använt för att köpa er produkt. Dessutom fungerar inte den lilla ugnen, men här har ni varit hjälpsamma med att hitta tekniker och skickat delar som ska bytas ut så jag hoppas det går bra.
Snabb och vänlig service!
Toppenservice
Allt gick så smidigt och snabb leverans! Trevlig kundsupport som även var supersnabb 😊
Så nöjd med servicen från er.
Så nöjd med servicen från myrangecooker. Svarar snabbt och kunnig personal.
Tack för mina fina produkter
Customer service desaster
The customer service is a total desaster. I waited a half year without any chance to get my high priced device repaired (at my own expence). In the end, they found an service enterprice, which could´nt help me, because they don´t offer technical service in my area. Result: no chance to get the device repaired. DONT BUY FROM THIS COMPANY!

Appalling customer service
The Swedish customer service of Myrangecooker is a total disaster. Impolite and unwilling to help customers. Even when you have paid for high-end kitchen appliances they refuse to repair things on the guarantee claiming the customer did something wrong when it was clearly a weakness in the product. DO NOT BUY FROM HERE!

Antwoord van Myrangecooker
Jeg købte et Lofra komfur og det blev…
Jeg købte et Lofra komfur og det blev leveret hurtigt og til tiden. Jeg opdagede at der manglede dele til rotisseri i den ene ovne. I andet forsøg fik de sendte de rigtige dele og jeg har været helt tilfreds med forløbet.
Vi har köpt en spis för 123 000 kr och…
Vi har köpt en spis för 123 000 kr och den är sönder efter ca 6 månader. Ugnen tar ca 30 min på sig att komma upp i önskad temperatur för att sedan tappa 75 grader under tiden maten tillagas i ugnen. Vid kontakt blir vi uppmanade att göra en felsökning själva. Reparatör kom och ”lagade spisen”. Den var lika trasig efteråt. Kass kvalitet. Köp den inte!
Sämsta spis jag ägt!!!
Lofra dolce vita 90 cm. Sämsta spis jag ägt.Det är ugnen som är problemet. Allt blir bränt i botten, bottenplattan i spisen har rostfläckar. Ingen hjälp får man dom kallar det för slitage så det går inte på reklamationen. Precis över ett år är spisen. Sämre än min gamla som vi bytte ut (haft i 10 år)och då är denna 4 ggr dyrare.
Dårlig kvalitet...
Har følgende erfaringer:
Købte en rangecooker (Lofra) til lidt over 23.000. Efter et års tidbegyndte indikatorerne i induktionskogepladerne at melde en fejl, som det ikke umiddelbart var muligt at afkode (det var umuligt at finde en beskrivelse i papirer der fulgte med, samt online). Og da vi endelig kom i kontakt med support, blev vi bedt om at tage strømmen på relæet - det virkede - indtil fejlen opstod igen. Well, efter nogen tid fik vi endelig sendt en tekniker ud. som skiftede hele induktionsdelen. Det virker nogenlunde... men det er ikke altid der kan komme fuld blus på alle kogefelter. Og der har været er par gange, hvor relæet er gået... (der sidder kun komfuret).
Få dage efter garantien var udløbet (ja, det er ikke løgn), knaldede relæet igen, hvorefter der kom kun kold ud af varmluften. Vi ringede til support, men da garantien var overskredet, kunne de ikke rigtig gøre noget... fair nok. Men de var da søde nok til at sende et nyt varmelegeme (da det nok var det der var gået - blæseren virker jo endnu). Og så kunne vi selv finde en teknikker til at skifte det.
Nu her efter yderligere nogle ekstra måneder har vi så problemer med den alm. ovn (ikke varmluft)...
Vi er så trætte af ikke at vide om det tager 1 eller 3 timer at lave mad... så vi skifter det ud med et andet...
Som sådan er der ikke noget i vejen med supporten. Men kvaliteten af det vi har brugt relativt mange penge på er mildest talt elendig!!! Mener at et komfur til 23.000 burde holde i mere end 2-3 år.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.