1. Parfumerie

Ontdek luxe dames & heren parfum van je favoriete parfumhuizen in sample formaat en vind jouw favoriete geur.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Echt een top ervaring

Echt een top ervaring! Dit is echt iets unieks. De geurtjes zitten in kleine flesjes, wat super handig is om overal mee naartoe te nemen en om verschillende geuren uit te proberen zonder meteen grote flessen te kopen.
De kwaliteit is verrassend goed voor de prijs – echt waar voor je geld. Daarnaast is de service uitstekend: snelle levering en alles netjes verzorgd.
Als je van lekkere geurtjes houdt en iets bijzonders zoekt, dan is dit zeker een aanrader!

25 maart 2026

Echte aanrader

Echte aanrader! Goede manier om je eigen favoriete geur te ontdekken en zeker ook leuk om die kleine flesjes kado te geven. Bovendien zijn ze enorm klantvriendelijk en denken ze goed mee. Goede en snelle communicatie. Er was bij de bestelling een kleine verwarring en dat is zeer snel en tot grote tevredenheid opgelost. Chapeau!

24 oktober 2025

Super

Snel verzonden en ik waardeer het zelfgeschreven bedankt kaartje, maakt het persoonlijk! Geurtjes zijn top, ga zeker weer bestellen

22 oktober 2025

Ik was er een beetje stellig over omdat…

Ik was er een beetje stellig over omdat ik niet veel kon vinden. Maar was echt mega snel verzonden! En de geuren waren top! heel handig om geuren te testen voordat ik een grote aangaf doe.

2 oktober 2025

Lekkere luchtjes

Laatst besteld. Snelle levering van de lekkere geurtjes. Ik heb gewoon willekeurig wat luchtjes besteld om te proberen. Perfecte manier om erachter te komen welk geurtje goed bij je past!

22 september 2025