Mysc Reviews 1.853

TrustScore 5 uit 5

4,8

Super snelle levering, goede prijs, heel netjes ingepakt met zelfs geparfumeerde kartonendoos. Ernaast kreeg ik een kaartje als een bedankje omdat ik dit voor de eerste keer bij hen heb gekocht en kre... Toon meer

Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Toon meer

Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Toon meer

Wat ik al eerder meerdere keren in een review heb geschreven over MYSC, het is gewoon top! Het wordt wel een beetje saai om steeds hetzelfde te zeggen, dus nu gewoon een vraag: MYSC, als jullie... Toon meer

1. Cosmetica winkel
  2. Gezichtsbehandelingsspa
  3. Parfumerie

Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Montale honey aoud

De bestelling is in goede orde verwerkt en verzonden , ik kreeg nog een kaartje en tester als cadeau van de manager , heel lief en attent

7 februari 2025

Fijne overzichtelijke website en snelle…

Fijne overzichtelijke website en snelle levering. Mijn aankoop kon niet direct geleverd worden (dit stond netjes vermeld op de website). Sabine heeft me hiervan ook nog telefonisch op de hoogte gebracht. Super fijne manier van klantcontact :)

15 januari 2025

Snelle levering en goede producten

Nette website en snelle levering. Producten arriveerden in een keurige doos samen met enkele samples. De doos rook ook nog eens heerlijk naar parfum. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

14 januari 2025

Geen enkel negatief woord te zeggen

Ik heb meerdere malen besteld leuke dames is iets niet op voorraad dan bellen ze je om je te informeren over je order.
Geen enkel probleem ik wacht wel snelle levering leuk persoonlijk kaartje 🎟️ erbij en voldoende samples!

15 januari 2025

Mijn eerste bestelling

Voor het eerst besteld bij dit parfumerie en moet ik toegeven dat het ontzettend aardig personeel is . Ze hebben mij heel fijn geholpen en mijn vraag goed beantwoord.
Pakketje kwam in perfecte staat en zeer mooi ingepakt met nog attent kaartje erbij.
Hier ga ik zeker vakker bestellen.
Zeer tevreden klant. Anna.

13 januari 2025

Online een bestelling plaatsen was…

Online een bestelling plaatsen was makkelijk en de bestelling werd vlot geleverd. De samples zaten in een mooi doosje en je krijgt direct punten voor een volgende bestelling.
Kortom vlotte en nette afhandeling van de bestelling.

2 januari 2025

Goede service, je voelt je geen nummertje door een persoonlijk kaartje. Proefmonsters naar keuze en ook nog eens snel geleverd. Ook mooi ingepakt door dit alles voelt het echt als een cadeautje.

30 december 2024

Heel blij!!

Ik was al lang op zoek naar deze lipstick. Blijkt uit de handel te zijn. Ik gebruik deze al jaren. Na lang zoeken kwam ik bij Mysc terecht. Daar was nog 1 te krijgen! Mooie prijs en snelle levering. Top!!

30 december 2024

Gewoonweg top!

Supersnelle levering van de bestelde geurstokjes van Linari. Ze waren prachtig ingepakt en bovendien waren wat leuke samples meegestuurd samen met een attent kaartje. Top!

24 december 2024

Ik ga hier zeker weer bestellen!

Ik ben ontzettend goed en leuk geholpen. Zij belde mij nadat ik de bestelling had geplaatst om te vertellen dat deze levering iets langer duren en of dat een probleem was. Uiteindelijk de bestelling nog heel snel en goed geleverd gekregen. Top service!

13 december 2024

Top!!

Wat een leuk bedrijf!!
Snelle levering en een leuke persoonlijke groet, Top!
Ook drie gratis proefmonsters erbij.
Kom hier zekerssss terug én zal het ook delen!!

12 december 2024