Mysc Reviews 1.853

TrustScore 5 uit 5

4,8

Super snelle levering, goede prijs, heel netjes ingepakt met zelfs geparfumeerde kartonendoos. Ernaast kreeg ik een kaartje als een bedankje omdat ik dit voor de eerste keer bij hen heb gekocht en kre... Toon meer

Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Toon meer

Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Toon meer

Wat ik al eerder meerdere keren in een review heb geschreven over MYSC, het is gewoon top! Het wordt wel een beetje saai om steeds hetzelfde te zeggen, dus nu gewoon een vraag: MYSC, als jullie... Toon meer

1. Cosmetica winkel
  2. Gezichtsbehandelingsspa
  3. Parfumerie

Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Echt een prachtige winkel met high end…

Echt een prachtige winkel met high end merken, hier zal je altijd slagen! Ik doe ook al jaren hier mijn gezichtsbehandelingen en mijn wenkbrauwen! Echt super kundig personeel met een grote glimlach! Aanrader dus.

1 mei 2024

Super snel geleverd

Super snel geleverd, tester zat erbij en we vonden de geur tog niet lekker. Zonder de verpakking open te maken konden we het meteen ruilen voor een ander. Super service zeker een aanrader !

3 mei 2024

Zeker aan te raden

Goed verpakt, heb zelfs een briefje gekregen en 3 gratis testers waaronder montale en by kilian. Ook was de parfum die ik zelf heb gekocht goedkoper dan op meeste websites

17 april 2024

Bestelling gedaan 2 weken geleden en…

Bestelling gedaan 2 weken geleden en verstuurd met DHL. Dhl stuurt pakket retour naar verzender. Geen parfum ontvangen en moet wel de rekening betalen. Want mysc wil eerst contact opnemen met DHL wat niet mijn probleem is. Want DHL houd mensen voor de gek door geen pakketten te leveren.

9 april 2024

Zeer tevreden

Ik haal vaker samples bij Mysc omdat ik het fijn vind om een parfum echt te testen in plaats van in een winkel te ruiken. Het fijne is dat je bij Mysc gelijk een voucher krijgt waarmee je korting krijgt op een parfum als je het besluit toch te nemen. Ik haal mijn bestelling altijd op in de winkel in Rhoon. Mooie winkel en vriendelijk personeel!

2 april 2024

Fijn contact

M’n product was helaas niet op voorraad, bleek achteraf. Kreeg keurig telefoontje met de verwachte levertijd. Leuk ingepakt als cadeautje met een aantal monstertjes.

5 april 2024

Duidelijke website.

Duidelijke website.
Bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk.
Betaling verloopt soepel.
De bezorging kan beter, maar dat ligt aan de vervoerder.

27 maart 2024

Ik heb het enige tijd geleden besteld

Ik heb het enige tijd geleden besteld. Betalen via Riverty dus achteraf. Datum al naar later verzet. Heb product nog steeds niet binnen maar moet wel julliecrdkening betalen bij Riverty.. wat ik dus niet ga doen want ik heb nog steeds niks ontvangen!

3 april 2024

Goede service. 1 tester kon niet volledig gevuld worden. Daarvoor nog een extra tester gekregen. Super klantvriendelijk!

2 april 2024

Super tevreden wat een service

Hetgeen ik zocht was niet meer voorradig bij Olcay Gulsen, een vriendin van mij wees me op de site van Mysc. En gaf aan dat ze daar de toilettas wel hadden. Meteen besteld en hetgeen ze niet op voorraad hadden kreeg ik netjes een telefoontje over wanneer het weer zou komen. Set Toilettassen zijn snel geleverd bedankt daarvoor. Kan niet anders zeggen 5 sterren meer dan waard!

24 maart 2024

Beste winkel

Super goede winkel en zeker ook online winkelen. Echt heel goede producten en heel goede prijs kwaliteit. Als je hier koopt dan blijf je ook bij deze winkel hier kan je heel veel vinden van parfum tot verzorgingsproducten. Goede service doe zo verder !!!

15 maart 2024

Snelle verzending en leuk ingepakt

Snelle verzending en leuk ingepakt! Ook kreeg ik een sample van de parfum die ik had besteld. Ik neem aan zodat ik hem eerst kon proberen voordat ik de parfum open maakte. Zou de norm moeten zijn.. pluspunten!
Ook meer samples gekregen van parfums die in mijn straatje pastten (voorkeuren kun je ook nog eens invullen), echt top. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

7 maart 2024