Oplichterij
Pas op met je aankopen bij deze criminelen....houden zich niet aan de regels en de consumentenwetgeving.
Als je binnen de wettelijk geldende termijn kenbaar maakt van je koop af te willen zien trekken ze alles uit de kast om jou wijs te maken dat dit niet mogelijk is.
Geen van de door hen opgevoerde argumenten houdt overigens stand in een rechtszaak, het zijn eigen gemaakte regeltjes waarbij ze lak hebben aan de consumentenrechten onder het motto 'Je hebt recht hebben én je hebt recht krijgen'.
Als je iets wilt kopen zijn ze de vriendelijkheid zelve, kom je daarna op je koop terug (wat wettelijk dus mag zonder opgave van reden) vanwege gebreken in de eerste dagen van het bezit en staat je scooter daarna 2 weken bij de reparateur, dan vinden ze het gerechtvaardigd om je een waardevermindering van 20% cadeau te doen.
Let wel, er is slechts 1x +/- 20 Km mee gereden!
De afschrijving per kilometer is nog hoger dan die van mijn Mercedes S-Klasse. Te belachelijk voor woorden!!
De enige optie die je hebt is ze voor de rechter slepen (en dan win je nog ook) om zo je gelijk te halen, een middenweg is hier, ondanks mijn goodwill (dit hoef ik namelijk niet te doen) niet mogelijk en ze willen je afkopen met een spotbieding onder de handelswaarde en vinden dit zelf dan ook nog een heel net bod!
Zo verdient deze tent dus 2x aan 1 scooter want hij wordt gewoon weer verkocht voor een hoger bedrag.
Klantvriendelijkheid bestaat hier niet, meedenken wil men niet het is meteen 'oorlog'.
De eigenaresse denk dat ze boven de wet staat met haar arrogante, vooringenomen en neerbuigende houding.
Een tevreden klant is een terugkerende klant zou je denken, schijnbaar snappen ze hier niet hoe dit werkt.
Geheel tegen mijn principes in (vanwege privé-omstandigheden, interesseert ze ook geen fluit) ben ik gestopt met knokken tegen deze trieste figuren en heb ik mijn verlies maar genomen, normaal ga ik tot het uiterste (niet dat dit ze boeit of zo, want ze zijn immers god) maar omdat we nu een maand verder zijn en nog geen millimeter zijn opgeschoten, dit ondanks de bemiddeling van de Bovag want ook daar hebben ze gewoon schijt aan.
Ik ben normaliter niet rancuneus of haatdragend, maar van mij mag deze tent keihard failliet gaan of anderszins ten onder gaan....karma is a b*tch.
Wees dus op je hoede en koop bij een eerlijke zaak!
14 april 2020