Nærva Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i et lille år brugt Nærva shampoo og balsam bar og er yderst tilfredse med dem. Har det godt med at de ikke er fyldt med kunststoffer, men er helt naturlige. Har fået genoprettet min naturl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter, som virker drøje i brug. Jeg har citrus versionen, som er frisk og skøn i duften. Eneste lille ønske er lidt kanter på bakken til shampoo og balsam, så de ikke sejler ud over det hele... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

177 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg er supertilfreds

Jeg er supertilfreds. Nemt at bruge, shampoo skummer fint, balsam gør sit værk, passende lækker duft. Håret bliver smukt og hovedbunden får ro.

10 december 2025

Hej hos jer i True Danish

Hej hos jer i True Danish
Jeg har nu brugt jeres shampoo og balsam og jeg er mega lykkelig 👍❤️
Min hovedbund klør ikke mere og håret er blødt og uden sammenfiltrede knuder 🤗
Kan varmt anbefale produktet.
🌺🌺🌺🌺

2 december 2025

God kunde oplevelse

Bestil og modtag et par dage efter. Jeg kom til at bestille dobbelt og der var ingen problemer med at afbestille den ene ordre. Produktet giver dejligt blankt og rent hår. Jeg er godt tilfreds.

20 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget positiv overrasket

Jeg er meget positiv overrasket. Jeg har ikke før prøvet bar shampoo/balsam men er allerede efter få vaske hooket. Efter vask med flydende shampoo, så mit hår trist og tørt ud . Der gør det ikke med disse barer. Min hovedbund er heller ikke så irriteret eller kløende længere. Vil klart anbefale!

27 november 2025

Jeg anbefaler det klart

Det er mit første forsøg med shampoobar, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvor nemt det er at bruge. Mit hår føles lækkert, og min hovedbund er glad. Jeg har brugt det i 10 dage.
Jeg anbefaler det klart.

24 november 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds indtil videre - dufter fantastisk. Har brugt nogle forskellige barer og synes det er lidt svært at vurdere med balsom, hvornår man har nok. Men det lærer jeg nok hen af vejen.

20 november 2025

Wow!!!

Wow. Ved ikke hvordan, men har virkelig
minimeret mit mit hårtab og er ikke længere grædefærdig efter hver hårvask. Bedre hårdage og ikke behov for at vaske det så tit!!! Kæmpe anbefaling❤️

23 november 2025

Hurtige levering

Hurtige levering
Har brugt jeres shampoo bar to gang i mit hår, og kan allerede mærke og se forskel. Skal lige have prøvet jeres balsam bar også. Jeg er yderst tilfreds med jeres produkt...❤️

22 november 2025

Overraskende god

Det var mit første forsøg med en shampoo bar. Havde frygtet, det var omstændeligt, men baren afgiver den nødvendige mængde sæbe på ingen tid, skummer fint og virker beroligende på hovedbunden.

11 november 2025

Super dejlig shampoo

Super dejlig shampoo. Jeg er overrasket over hvor glat og fint hår jeg har fået efter jeg er begyndt at bruge den. Bruger også balsam for at få det bedste resultat. Jeg var bekymret over hvordan det ville virke med en bar - men videoen gav god vejledning og det passer mig fint at have barerne liggende og tørre mellem brug.

1 november 2025

Nemt og supergodt

Nemt, enkelt at bestille og hurtig levering. Shampoo baren fungere virkelig fantastisk. Så nem at bruge og skummer effektivt. Håret bliver overraskende glansfyldt, men det allerbedste er at min irriteret hovedbund allerede efter 1. vask ikke kløede mere.

7 november 2025