1. Jurkenboetiek

Najmira online shop die gespecialiseerd is in modest fashion. Met ons eigen atelier maken wij dus alles zelf. Wij bieden ook opmaat aan dus voor iedereen wat te vinden. Onder andere aan leuke Abaya, Jilbab, hijaabs en nog veel meer. Check it out!

4,3

Uitstekend

Aanrader

Aanrader! Heb op maat gemaakte jurken besteld voor een mooie prijs en binnen een week al binnen. Ik ben vrij lang (1.75cm) dus heb qua lengte 1.55 cm nodig. Hele mooie kwaliteit en perfecte lengte!

Djazak Allahoe gairan zuster

4 december 2024

Ik bestel hier heel graag

Ik bestel hier heel graag! Waarom ?
Het is handgemaakt door 2 zusters die zichzelf er de hele dag mee bezig houden en met je mee denken. Contact opnemen is gemakkelijk en antwoord is echt ook heel snel. Zijn echt super lief en mee denkend en ook voor mijn dochtertje van 1,5 maken ze abaya dat gewoon perfect paste Dusja dit is onze vaste adresje. Echt te vrede en ik hoop op steeds meer kinder abaya s.
Ene kant echt niet goed voor me portemonnee maar ja kan toch niet anders dan die prachtige jurken te kopen.

Allahuma barik en moge Allah subhanna wa ta’ala hun rizk vermeerderen en beschermen tegen slechte ogen en tongen.

Liefs, een hele tevreden zuster

8 april 2024

Top bedrijf

Ik koop al vaker bij haar .perfecte communicatie luister echt naar je wensen .helemaal moeie kwaliteit stof. Variatie in stof . Gewoon top service 👍👍👍👍👍

6 april 2024

Top service en communicatie

Mijn bestelling is snel aangekomen. De service en communicatie is top! Ze luistert naar je wensen en denkt met je mee. Een aanrader als je op zoek bent naar jurken en op maat. Ik zal hier zeker nog eens een bestelling doen. Bedankt

5 april 2024

Heel goede kwaliteit en een top…

Heel goede kwaliteit en een top service! Ze zijn telkens beschikbaar en bereid om naar alle wensen te luisteren.
Jaren geleden enkele jurken gekocht en tot op heden zijn deze perfect, ondanks de verschillende wasbeurten.
Zeker een aanrader!

Top notch

Dit bedrijf heeft echt mooie jurken/abayas. Ze kan ze ook op maat maken etc. Reageert supersnel en denkt altijd goed mee. Ik ben zeer tevreden. Nooit teleurgesteld in ieder geval. Top notch.

Meer dan 5 sterren waard

Super lieve meid! Fijne communicatie en denkt echt goed mee! Ook echt snelle verzending!
Ik heb altijd een beetje moeite met mijn hoofddoek combineren met kleding en ik kan altijd bij haar terecht voor tips en advies.
Prijzen zijn goed en de kwaliteit is nog beter😍
Najmira Design is meer dan 5 sterren waard!

Ga zo door!🩷🌸

2 april 2024