naked-underwear.de Reviews 79

1,4

1,4

Zeer slecht

Bestel hier niet! Zeer slechte service!

Bestelling geplaatst, duurde lang voordat het aankwam. Kwaliteit slecht en ook de verkeerde maat ontvangen. Diverse mails gestuurd om te retourneren. Uiteindelijk een adres gekregen in Frankrijk. Moest zelf de retourkosten a 10 euro betalen. Pakket is vorige week al daar bezorgd. Vandaag een mail van Naked ontvangen om informatie van de track and trace, anders kunnen ze geen retour verwerken.... Zal mij benieuwen of ik mijn geld terug krijg. Advies, bestel niks bij Naked Underwear!!!

1 mei 2026

Pure oplichting

Pure oplichting. Eerst zijn er “leverproblemen” bij DHL. Daarna zijn de sets niet meer in gemengde maten leverbaar. Het ene smoesje na het andere maar na 4 weken nog steeds niks geleverd….

19 januari 2026

Waarschuwing OPLICHTERS

Waarschuwing: oplichters
Het pakket deed er extreem lang over voordat het überhaupt in Nederland aankwam. Toen ik het eindelijk ontving, bleek de kwaliteit echt bijzonder slecht.
Ik wilde het pakket retourneren, maar dat bleek vrijwel onmogelijk. Je moet eerst 4 à 5 e-mails sturen voordat je überhaupt een reactie krijgt. Pas daarna ontvang je een retouradres:

Frankrijk

Ik heb het pakket via DHL retour gestuurd voor €12,50, maar het wordt daar niet aangenomen. Inmiddels heb ik meer dan 10 e-mails gestuurd en krijg ik helemaal geen reactie meer.
Zeer slechte service en absoluut geen betrouwbaar bedrijf. Ik raad iedereen af hier te bestellen.

🇬🇧 English

Warning: scammers
The package took an extremely long time to arrive in the Netherlands. When it finally arrived, the quality was really very poor.
I wanted to return the package, but this turned out to be almost impossible. You first have to send 4 to 5 emails before you even receive a response. Only then do you get a return address:

France

I returned the package via DHL for €12.50, but no one accepts the package at that address. I have now sent more than 10 emails and receive no response at all.
Very poor service and absolutely not a reliable company. I strongly advise everyone not to order here.

🇩🇪 Deutsch

Warnung: Betrüger
Das Paket hat extrem lange gebraucht, bis es überhaupt in den Niederlanden angekommen ist. Als es endlich ankam, war die Qualität wirklich sehr schlecht.
Ich wollte das Paket zurücksenden, aber das stellte sich als nahezu unmöglich heraus. Man muss zuerst 4 bis 5 E-Mails schreiben, bevor man überhaupt eine Antwort erhält. Erst danach bekommt man eine Rücksendeadresse:

Frankreich

Ich habe das Paket für 12,50 € mit DHL zurückgeschickt, aber an dieser Adresse nimmt niemand das Paket an. Inzwischen habe ich mehr als 10 E-Mails geschickt und erhalte keinerlei Antwort mehr.
Sehr schlechter Service und absolut kein vertrauenswürdiges Unternehmen. Ich rate dringend davon ab, hier zu bestellen.

🇫🇷 Français

Attention : escrocs
Le colis a mis extrêmement longtemps à arriver aux Pays-Bas. Lorsqu’il est enfin arrivé, la qualité était vraiment très mauvaise.
J’ai voulu retourner le colis, mais cela s’est avéré presque impossible. Il faut d’abord envoyer 4 à 5 e-mails avant de recevoir une réponse. Ce n’est qu’ensuite que l’on reçoit une adresse de retour :

France

J’ai renvoyé le colis via DHL pour 12,50 €, mais personne n’accepte le colis à cette adresse. J’ai maintenant envoyé plus de 10 e-mails et je ne reçois plus aucune réponse.
Service très mauvais et entreprise absolument pas fiable. Je déconseille fortement de commander chez eux.

13 januari 2026

Niet bestellen. Nep bedrijf!

Niet bestellen! Klantenservice is een automatische systemen. Pakket is nooit aangekomen en gaat ook niet aankomen. Geld wel kwijt.

28 november 2025
Reviews in alle talen tonen. (79 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken