Vorige maand Microsoft 365 personal verlengd. Dat ging probleemloos. Totdat ik 1 maand later een email kreeg op mijn oude adres om te verlengen. Per ongeluk opnieuw betaald en verlengd. Direct co... Toon meer
ik heb Officepakket gekocht, het duurde even maar heb nu wel het bestand, kan lekker aan de slag ermee, bedankt voor de service
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Betrouwbaar bedrijf
Vorige maand Microsoft 365 personal verlengd. Dat ging probleemloos.
Totdat ik 1 maand later een email kreeg op mijn oude adres om te verlengen.
Per ongeluk opnieuw betaald en verlengd.
Direct contact gehad met Hans-Peter.
Geld wordt netjes teruggestort.
Betrouwbaar bedrijf. 5 sterren dik verdiend.
Alles ging simpel en zoals het hoort
Alles ging simpel en zoals het hoort. Werkende software licentiecode voor Microsoft 365 Family werd direct per email geleverd na bestelling en betaling.
Snel, betrouwbaar en voordelig
Al jaren vernieuw ik m’n softwarelicentie via Nandu.
Nooit problemen gehad en steeds het voordeligst. Betrouwbaar en no nonsens
Office 365 Personal pakket, makkelijk en snel
Office 365 Personal pakket besteld en ik heb binnen enkele minuten mijn code ontvangen. Heel erg bedankt!
Bedankt!
Ik heb het laatse jaar 2 office paketten bij Nandu gekocht en heb een probleempje gehad met de installatie van Outlook en deze week haperde plotseling het gebruik mijn Excel. Beide keren binnen een dag een vriendelijke respons op mijn mail en oplossingen die werken. Bedankt!
Windows 11
Windows 11 retail aangeschaft. Vlotte betaling en direct licentie ontvangen. Top!
Licenties voor spotprijzen
Voor softwarelicenties maak ik vaak gebruik van Nandu Software. Totnutoe geen negatieve ervaringen. Licenties worden gewoon geaccepteerd en de kosten zijn vaak 50% of meer lager dan via de software leverancier. Ik ben zeer tevreden.
Ik ben een tevreden klant
Ik ben een tevreden klant! Ik had blijkbaar een fout mailadres opgegeven om de link met de code voor het abonnement naar door te sturen. Waardoor ik maar bleef wachten op het mailtje. Na contact te nemen met de klantendienst, werd het probleem meteen opgelost en kreeg ik alsnog de juiste code door gemaild op mijn correcte mailadres.
Verder zijn ook hun prijzen erg concurrentieel.
Ik onthou alvast die webwinkel!
Betrouwbaar en snel.
Office 2021 thuisgebruik & studenten aangeschaft. Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Had direct de activatiecode in de mail en office kunnen installeren. Super snel echt heel fijn.
Goedkoopste Office 365 Family van…
Goedkoopste Office 365 Family van Nederland. En snel geleverd.
Laatste keer dat abonnement is…
Laatste keer dat abonnement is verlengd.
Zeer klantonvriendelijk
Openingstijden van 10.00 tot 13.00 belachelijk
Office 365 besteld
Office 365 besteld. Werkt prima, en is een stuk goedkoper.
Officepakket
Office 365 personal besteld en meteen ontvangen!
Office 365 personal besteld en direct mail met licentiecode in mijn mailbox. Deze via microsoft aangemeld en ik ben weer voor een jaar voorzien van een valide licentie!
Uitstekend bedrijf, bijzonder scherp geprijsd en uitermate behulpzaam!
Motivatie
Uit eigen beweging
Algemeen
Je betaald, je krijgt een code, de code werkt. Klaar is kees, een kind kan de was doen. De eerste vier keer verliep alles vlekkeloos, de laatste keer werd om onduidelijke rede de code niet geaccepteerd. Nandu heeft het probleem toen opgelost (dat is Microsoft niet gelukt).
Verzending
Zodra je betaald ontvang je direct een mailtje met de code, dit werkt allemaal top.
Klantenservice
Er wordt bijzonder direct en adequaat gereageerd op vragen, de kennis doet niet onder voor die van Microsoft tech support. Er wordt die extra stap gedaan om je probleem op te lossen. De laatste code werd om compleet onduidelijke rede niet geaccepteerd, de klantenservice komt met alle tips die Microsoft tech support level 2 (zo noemde de beste medewerker zichzelf) uiteindelijk ook probeert, gaat er uiteindelijk zelf mee aan de slag (tech support had het opgegeven) en lost het voor je op. Geweldige service!
Office 365 verlenging bleek nog niet zo makkelijk
Abonnement op Office 365 Business Premium zou over twee maanden verlopen, dus heb nieuwe 1 jaar licentie gekocht met als doel de oude te verlengen. Helaas lukte het verlengen niet, het werd als extra abonnement gezien naast het oude, dus het zojuist ingevoerde abonnement op advies van Microsoft Support inactief gemaakt dan zou het worden terugbetaald.
Terugbetalen blijkt niet mogelijk omdat ik het elders had gekocht, terwijl ik dat toch duidelijk had gemaakt tijdens dat gesprek. Daarom wilde ik het maar weer opnieuw activeren en dan helaas twee maanden overlap met oude abonnement accepteren.
Nu komt het probleem... Via het beheerportaal van Office 365 kan het abonnement niet heractiveren. Ik kreeg zelfs een e-mail om te heractiveren maar de link daarin werkt niet. En Microsoft zegt het heractiveren ook niet voor mij te kunnen doen omdat ik het abonnement via een derde partij heb aangeschaft. Microsoft zegt dat ik daarom bij Nandu Software moet zijn. Maar Nandu Software kan of wil me niet helpen, zij verwijzen me weer naar Microsoft. Zo is de aangeschafte licentie dus waardeloos geworden. Geen enkele partij is kennelijk bereid een stapje extra te zetten om mij te helpen.
Update: uiteindelijk heeft Nandu Software hier wat meer aandacht aan geschonken. En een andere supportmedewerker (met meer kennis van zaken?) van Microsoft (waar het probleem blijkt te liggen) heeft het uiteindelijk vrij gemakkelijk opgelost.
geen office 356 ontvangen
Na ruim 24 uur op een normale doordeweekse dag, nog steeds niet de download! versie van Office 356 ontvangen.
Naschrift; uiteindelijk 3 dagen op gewacht, had te maken met mijn (buitenlandse) huisadres (voor een download heel belangrijk). In 2019 wel weer besteld, was toen sneller.
Office 365
Bij Nandu Office 365 besteld, had binnen een minuut een werkende licentie. Factuur vanuit een Nederlands bedrijf met de BTW er netjes op vermeld. Niet alles goedkope online licentie verstrekkers komen uit Nederland en hebben dus ook niet altijd de BTW op de factuur.
Super prijs en afhandeling
Reeds 3 keer Office 365 verlenging besteld bij Nandu. 3 keer de laagste prijs. 3 keer heb ik de perfect werkende licentie sleutel binnen de 10 seconden na betaling online. Beter kan niet. Geen ervaring met naverkoopdienst... omdat alles verlopen is als een fluitje van een cent.