1. Meubelwinkel
  2. Meubelfabrikant
  3. Lampenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer, sober en chique, met als uitgangspunt dat ieder item bijzonder en onderscheidend moet zijn

2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer ontevreden over dit bedrijf

Zeer ontevreden over dit bedrijf. Ze zijn heel slecht bereikbaar, hebben zeer beperkte openingstijden en tijdens die openingstijden spelen ze alsnog een bandje af dat ze gesloten zijn. Dus als er iets is wat snel opgelost moet worden dan zijn ze niet te bereiken.
Het renovlies behang was niet naar wens en het personeel erg onaardig en bot als je hen hierop aansprak. Kwamen met smoesjes waarom het niet aan hen lag.
We zijn alleen tevreden over de vloer.

6 maart 2026

Geachte directie NanoInrichters,

Geachte directie NanoInrichters,

Nadat ik u per telefoongesprek op de hoogte hebt gebracht over mijn hoge mate van ontevredenheid over het werk van uw bedrijf: 1. niet opruimen van overschotmateriaal door de behanger, 2. laten liggen van grote hoeveelheid stof na het schuren van de muren, 3. vergeten om delen niet te kitten, 4. vergeten om een deel van een wande\ te behangen en te sauzen, 5. slechte kwaliteit van het kitwerk in het toilet, 6. de slechte medewerking over de planning - uw planning was de enige heilige en geldende - en 7. niet te vergeten de ongelooflijk grote bek die ik kreeg van een van uw medewerkers over het niet gevolgd hebben van het opstookprotocol, waar enkele andere mede-kopers van andere appartementen met verbazing en plaatsvervangende schaamte naar hebben geluisterd, 8. uw opmerking dat u nu met en probleem bleef zitten dat u een ontevreden klant overhield (een gotspe omdat het er op leek alsof ik dan met u medelijden zou moeten hebben terwijl u het er zelf naar hebt gemaakt), 9. een schilder - een aardige man overigens - die na mijn inhouden van een laatste bedrag van €1000 als dwangmiddel dat u de laatste service zou nakomen en die met de opdracht van uw adminstratie met plaatsvervangende schaamte ons meldde dat hij niet eerder mocht vertrekken dan nadat ik dat bedrag per pin betaling zou hebben voldaan, wat ik deed om de man niet in de probklemen te brengen, 10. haalt uw admisitratie het vervolgens in het hoofd om mij nog dezelfde dag een herinnering te sturen om de reeds onder morele dwang betaalde € 1000 PER OMMEGAANDE te betalen.

Zie onderstaand bericht.

Uw GEVOEL dat u nu met een ontevreden klant bent blijven zitten zal met de beschrijving van al deze klachten er niet minder op worden.

Jammer voor u, maar ik kan daar helaas geen begrip of medeleven voor opbrengen.

Ieder ander die mij zal vragen naar de ervaringen met uw bedrijf zal ik deze informatie geven.

Familie Buitelaar.

13 september 2023

Ik zag een mooie lamp bij nano tk

Ik zag een mooie lamp bij nano in apeldoorn tk
Wilde m kopen en stuurde een mail dat ik m graag wilde hebben.
Dat was prima maar moest m wel ophalen
Wat afgesprijsde artiekelen sturen ze niet op.
Ik stelde zelfs voor om de verzendkosten te betalen maar ze gingen er niet op in
Nog nooit meegemaakt dit.
Was de eerste x dat ik deze zaak bezocht op marktplaats maar ook gelijk de laatste x .
Kom uit nijmegen moet dan naar apeldoorn .
Niet echt klantvriendelijk

29 oktober 2022

Stoffen niet bestelbaar/leverbaar en geen geld terug

Mooie verkooppraatjes, maar kunnen niet leveren en geven geen geld terug. Bij vestiging Woonmall Alexandrium Rotterdam stoelen besteld. Hebben allerlei kleurstalen. Eerst gekozen kleur/stof mocht niet meer besteld worden (Waarom ligt die stalenbundel dan in de winkel?!). Toen andere stof en kleur gekozen, besteld en aanbetaling gedaan. Pas na 16 dagen worden we gebeld dat precies die kleur niet leverbaar is. Of we even 's avonds langs wilden komen om een andere kleur te kiezen door stalen mee naar huis te nemen en direct volgende ochtend terug te brengen. Wij hebben zelfde dag, mede door meerdere soortgelijke recensies op diverse site, aangegeven dat we er geen vertrouwen meer in hebben en dat we recht hebben om koopovereenkomst te ontbinden. Verkoper gaat in discussie en zegt dat zij/winkel geen geld mag teruggeven. We moesten mail sturen aan afdeling debiteuren van Rofra Home, het hoofdkantoor. Geen reactie ontvangen. Vorige week gemaild naar algemeen mailadres van Nano Interieurs, tot op heden ook geen reactie. Ik heb vorige week gebeld of ze mijn mails hebben ontvangen. Medewerker moest mail zoeken en zei dat verzoek om terugbetaling goedgekeurd moet worden door serviceafdeling. Vervolgens ontvang ik mail van deze man dat het wordt afgehandeld door afdeling Inkoop en dat zij moeten kijken wat ze voor ons kunnen doen. Zaterdag terug naar de winkel gegaan. Verkoper doet er alles aan ons z.s.m. de winkel uit te krijgen, want zoals ze letterlijk zegt dat is vervelend voor de andere klanten. Ze gaf ook aan dat ze blij was dat we zo rustig bleven, dus wat voor last hebben anderen daarvan?! Ze mag geen geld terug geven. Gezegd dat we niet weg gaan voor we geld terug hebben. Ze gaat bellen en mailen naar een leidinggevende en vraagt ons om onze mails naar haar door te sturen. Vandaag word ik gebeld door een andere medewerker die slecht Nederlands spreekt van Rofra Home dat ze belt over onze bestelling. De stof is leverbaar in week 52. Gezegd dat we zaterdag nog in de winkel zijn geweest en dat de stof niet leverbaar was. Ze zegt dat zij een fout heeft gemaakt en dat stof toch leverbaar is. Gevraagd waar dit ineens vandaan komt, we hebben schriftelijk koopovereenkomst ontbonden en willen ons geld terug. Gezegd dat we er geen vertrouwen in hebben en dat we niet tot eind van het jaar gaan wachten op stof en dan nog langer op de stoelen. Als zes keer vraag wanneer we ons geld terug krijgen blijft ze maar zeggen dat ze stof kan leveren. Gezegd dat we vandaag een mail zouden krijgen wanneer we het geld terug krijgen. Dat gaat via een andere afdeling zegt ze, zij is van inkoop. Gezegd dat ik vandaag een mail verwacht en deze week het geld op onze rekening. Ze proberen dus alles om onze aanbetaling maar niet terug te betalen.

8 november 2021

Is dit jouw bedrijf?