Nationaalcollectief Reviews 55

1,4

Stalking! Ze blijven bellen. Ook na herhaalderlijk zeggen geen interesse te hebben. Lag in het ziekenhuis, dus kapte snel af. Vervolgens bellen ze dagelijks en vragen of ik al iit het ziekenhuis be... Toon meer

Doorlopend spamberichten per email. Verzoeken mij uit hun systeem te halen worden niet opgevolgd. Denk je er vanaf te zijn dan volgt een nieuwe golf ellende. ACM benaderd, maar ook die kunnen niet ui... Toon meer

Dagelijks diverse spam mail via Apache2 server. Ik ga aangifte doen van hinderlijke stalking. Jammer dat de mogelijkheden tot blokkades op iPhone onvoldoende werken. Ik ben heel veel tijd kwijt om dag... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Constant gebeld worden

Constant gebeld worden. Mijn vrouw heeft uiteindelijk opgenomen. Hij had een beter contract voor ons. Hij lulde er verschikkelijk in om. Ik heb het gesprek van mijn vrouw overgenomen. De man probeerde zo zijn best te doen. Gezegd dat we al 3x keer hadden aangegeven dat we prima zaten waarbij we zaten. De man was uiteindelijk zelf gefrustreerd en hing boos op.

5 november 2025

Stalking!

Stalking!
Ze blijven bellen. Ook na herhaalderlijk zeggen geen interesse te hebben. Lag in het ziekenhuis, dus kapte snel af. Vervolgens bellen ze dagelijks en vragen of ik al iit het ziekenhuis ben... dat gaat ze niks aan?
Maar omdatcze onbekend bellen, neem ik helaas te vaak op, omdat ik belangrijke medis he telefoontjes verwacht. Stalking is er niks bij. Heel erg irritant.
Ik zit prima bij huidige leverancier en capabel genoeg om daar te zorgen dat ik laagste aanbod krijg. Laat me met rust.

1 juli 2025

Vuile dreigende smeerlappen deze zaak

Ik heb in 2024 al een ACM klacht ingediend, en nu vandaag weer:

Zoals alle andere mensen: we hebben u in het verleden geholpen met een energiecontract. Toen ik hierop hoonde en ze informeerde dat mijn partner dat al jaren heeft en ik niet, toen werd er gedreigd aangifte tegen mij te doen want dat zou illegaal zijn. (Ik heb de politie ook gebeld: ik hoef me geen zorgen te maken).

Toen ik vroeg om gebruik te maken van mijn recht van verzet, zou ik dat recht niet hebben. Toen ik vroeg me uit het systeem te halen, zou hij dat niet doen. Toen hij mij doorverbond met een leidinggevende genaamd Yorick, hoonde die mij en zei dat hij mij op deze manier (ik was aggressief, terwijl ik geen krachttaal gebruikte of schreeuwde) sowieso niet uit het systeem ging halen en mij op geen gehoor zou zetten zodat ik nog een keer gebeld zou worden.

Toen ik overstuur raakte, en mijn vriend de telefoon gaf, werd mijn vriend beschuldigd van mij niet goed behandelen omdat ik aan het huilen was.

Ik heb dus nogmaals melding gemaakt bij de ACM. Ik ben niet gelovig maar deze mensen mogen branden in de hel.

Edit: bij nader onderzoek blijkt dat deze toko van dezelfde eigenaar (staat op Follow the Money, mr Ouail Naamar) is als Hollandse Energie Maatschappij. Andere bedrijven in dezelfde groep zijn Nederlands Energieloket, De Nationale Energie Vergelijker en Energie Telecom. Weet met wie je in zee gaat: gewetenloze schurken die dit grapje over en over doen.

21 maart 2025

Elke dag vanaf verschillende…

Elke dag vanaf verschillende emailadressen ontvang ik berichten. De ACM zou eens werk moeten maken om dit bedrijf aan te pakken want ongevraagd benaderd worden, en meerdere spam emails te ontvangen is niet de bedoeling. Het neigt naar oplichting.

21 maart 2025

NIET VAN AF TE KOMEN

ELKE DAG!!!!NIET VAN AF TE KOMEN! BLOKKEER 10X PER DAG, MELD SPAM 10X PER DAG, MELD ONGEWENST 10X PER DAG. O P S O D E M I E T E R E N.
KAN NU GEEN 1 BEDRIJF DIT TOT EEN HALT ROEPEN? WEL OPLICHTERS FACILITEREN MAAR NIET DE BURGER BESCHERMEN

19 maart 2025

1 ster moet eigenlijk een -100 ster…

1 ster moet eigenlijk een -100 ster zijn! Mega irritant, die doorlopende spam: ELKE dag weer, blokkeren, phishing, helpt allemaal niks... Gaat ACM daar eens wat aan doen? Gelukkig hebben ze mij nog niet gebeld, want dan ga ik helemaal los!

12 januari 2025

Wat een afschuwelijk bedrijf

Wat een afschuwelijk bedrijf. Bellen anoniem dus je kan het nummer niet blokkeren. Vervolgens dreigen ze dat ik een contract heb getekend en dat daar kosten aan zijn verbonden. Toen ik verzocht om dat door mij ondertekende contract op te sturen kreeg ik te horen dat ze niet 2 x een contract willen opsturen. Het gesprek werd steeds vervelender dus opgehangen. Hij belde meteen weer terug dus weer weg gedrukt. Heb hier zelf echt last van.

27 december 2024

Dagelijks spam

Dagelijks spam, ook als je het afmeldt of blokkeerd. Opdringerig gedrag en consument-onvriendelijk bedrijf of organisatie.

29 november 2024

Spammers

Gezien het feit dat die lui alleen maar spam versturen blijkt dat het een volkomen onbetrouwbare partij is die het verdient om zo snel mogelijk failliet te gaan.

10 oktober 2024

Onmogelijk om je af te melden

Het is onmogelijk om je af te melden voor hun spam mail. Er is een bijna onzichtbaare afmeldlink die bovendien niet werkt en start de aanvraagpagina. Typisch de werkwijze van bedrijven die niet zo betrouwbaar zijn.

23 september 2024

Is dit jouw bedrijf?