Natural Living Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt bivoks brødposer. Det er virkelig at anbefale til både hvidt brød og rugbrød. Super produkt. Hurtig levering, ikke mindst 5 velfortjente stjerner…

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte AYA&IDA drikkeflaske 750 ml med sportslåg i farven Wild Blackberry . Det var en anbefalet gave. Selve købet på hjemmesiden var nemt og varen kom hurtigt. Det er ikke østlige priser, men jeg er t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med lysene, som brænder perfekt og ikke lugter af noget. Normalt bruger jeg altid batterilys, men bruger bivokslysene til særlige lejligheder. De skulle efter sigende afgive fær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter i samme kvalitet som beskrevet. Afsendelse med det samme og levering to dage efter køb. Den genanvendelige forsendelseskurvet er genial. Koster kun 10 kr og kan bruges igen og igen. Bu... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkel

Geschreven door het bedrijf

Vi har skabt et univers med produkter til hverdag og velvære, hvor æstetik, ansvarlig og omtanke er i fokus. Du kan finde alt fra shampoobarer, madkasser, drikkeflasker, levende lys af bivoks til menstruationstrusser. Vi kender alle vores leverandører og vi går ikke på kompromis med vores værdier.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og let forståelig guide…

Hurtig levering og let forståelig guide til brug af varen.

3 juni 2023

Kære Lene

Så dejligt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Skøn dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det produkt jeg ledte efter 😊

De havde lige det produkt jeg ledte efter, og det var hos mig to dage efter bestilling.

24 mei 2023

Kære Heidi

Så skønt at høre og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Meget tilfreds 👍

9 mei 2023

Kære Elham

Så dejligt at læse og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet. Hurtig levering. Jeg vil rigtig anbefaler

11 mei 2023

Kære Nikita

Så dejligt at høre, tak. Og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja,jeg er meget tilfreds,og fortsætter…

Ja,jeg er meget tilfreds,og fortsætter med at handle hos jer.

1 mei 2023

Kære Linda

Hvor er det skønt at læse og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

10/10

Super service! Lækre produkter - intet at sætte en finger på.

7 maart 2023

Kære Maria

Tusind tak for dine fine ord og dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)
Skøn dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser, og så er det et plus, at man støtter en virksomhed, der er med til at gøre det nemmere at vælge bæredygtige og miljøvenlige produkter.

19 februari 2023

Hej Emma

Tusind tak for din anmeldelse - det er netop derfor vi er til ;-) Og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os.

Dejlig hjemmeside

Super nem at finde rundt i, og deres produkter er så skønne. Leveringen kunne ikke være bedre, og pakken ankom efter to hverdage som nævnt. Kan klart anbefales.

1 februari 2023

Kære Helene

Tusind tak for dine rosende ord og dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)
Vi håber at "se" dig igen og ønsker dig en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjemmeside, der er nem at navigere rundt på

Super fin hjemmeside! Alt hvad hjertet begærer af bæredygtige produkter - og det er jeg vild med. Leveringstiden er hurtig, der er god service og selvfølgelig lidt penge at spare når man er medlem af deres 'klub'. Kan klart anbefale andre at handle ved natural living, og jeg vil helt klart selv fortsætte med at benytte mig af deres produkter. Især deres termokopper - de er eminente og bedre end andre jeg har prøvet før 😍

4 februari 2023

Kære Cecilie

Så dejligt at læse din anmeldelse - det er præcis derfor vi er til, så det er SÅ skønt du værdsætter det. Dejligt at høre du også kan se fordelene i vores klub, som netop er til så du kan få lidt ekstra forkælelse ;-)

Skøn dag til dig ;-)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, mega fine ting, generelt bare en rigtig god oplevelse!

27 januari 2023

Kære Mia

Så skønt at høre din pakke kom hurtigt frem og tusind tak for dine fine ord og 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Skøn dag til dig ;-)

Fede produkter

Fede produkter (aya&ida drikkedunk og Togo kop)! Ingen problemer

19 januari 2023

Kære Julie

God webshop

Har bestilt derfra to gange. Begge gange kom det hurtigt og i genanvendt indpakning. Varerne jeg modtog er af god kvalitet.
Der er generelt et godt udvalg i bæredygtige varer.

14 januari 2023

Kære Vibeke

Hvor er det skønt at læse og dejligt du synes der er et godt udvalg ;-)
Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Meget tilfreds

Hurtigt levering, medsendte vaskevejledning, og så er min datter vilde med wuka trusserne. Tænk at slippe for bind 👏🏼

8 januari 2023

kære Bente

Så skønt at læse din anmeldelse - det er nemlig et helt befriende alternativ til bind. Dejligt du kan bruge vaskeanvisningen ;-)
Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter og hurtig levering

Kære Sofie

Dejligt at høre din pakke kom hurtigt frem og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget ;-)

Älskar att shoppa på Natural Living

Älskar att shoppa på Natural Living.
De får dessutom in fler produkter så det är gott om valmöjligheter för naturliga och ekologiska produkter!

Kære Ellen

Tusind tak for dine fine ord og vi prøver hele tiden at finde nye alternativer til jer ;-)
Tak for dine 5 stjerner - det betyder meget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og produkter af høj…

Hurtig levering og produkter af høj kvalitet

Kære Sofie

Så skønt at høre din pakke kom hurtigt og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

hurtig levering, god pris

trods jul og nytår blev varerne hurtigt afsendt og leveret. God varer til en fornuftig pris

31 december 2022

Kære Line

Så dejligt at høre din pakke kom hurtigt frem og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælpsom, venlig og hurtig service

Natural Living var dejligt behjælpelige med at bestille en model menstruationstrusser hjem, som jeg ikke kunne finde nogle steder. De svarede hurtigt, og jeg fik besked så snart modellen var tilgængelig. Jeg bestilte d. 21 december, og pakken var til afhentning allerede d. 23 december.
Jeg har hentet pakken i dag, og alt var som det skulle være, absolut intet at klage over. Kan klart anbefale andre at handle hos dem.

27 december 2022

Kære Anne Cathrine

Vi er glade for vi kunne hjælpe dig og så dejligt at høre du er tilfreds.
Tusind tak for din meget fine anmeldelse af os - det betyder meget ;-)

Godt Nytår, Marilena

Fantastisk service

22 december 2022

Kære Claus

Så dejligt at høre og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Godt Nytår, Marilena